obliviate. Yönetici
Mesaj Sayısı : 10903 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts (Gryffindor) Doğum tarihi : 12/03/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Demi Lovato ;''Masum Birisi Olduğumu Söyleyemem'' Çarş. Ekim 24, 2012 10:48 am | |
| JJJ röportajcısı Morgan McMurrin geçen günlerde eski Disney Channel yıldızlarından Demi Lovato ile birlikte bir röportaj gerçekleştirdi. Demi röportajda 'X Factor' ve gelecek albümü hakkında bir çok şeyden bahsetti. Demi'yle uzun bir röportaja hazır mısınız ? Hadi başlayalım.
Mean Stinks (Kötü Kokular) projesinin artık başkanısın! Sende lisedeyken ezilenler arasındaydın, projede rol almaktan dolayı heyecanlı mıydın ?
Evet heyecalanlıydım. Proje önüme geldi ve bana 'Bu projede yer almak ister misin? Çünkü bunun sana çok yakın olduğunu düşündük' dediler. Bende hemen 'Tabi ki!' dedim. Bana sordukları için gerçekten çok minnettarım. Çünkü proje gözlerimi daha çok açtı. Artık kaç kişinin ezildiğini bundan nasıl etkilendiğini ve bu projeden nasıl ilham aldığını biliyorum. Okullarında bu konu hakkında konuşmak değil bir farklılık yaratmak istiyorlar. Şu an çalışma yönündeler.
Çoğunun hikayesi seninkisiyle aynı değil. Bize ortaokuldayken nasıl mücadele ettiğini anlatabilir misin ?
Ezilerek büyüdüm ve bu o kadar kötüydü ki evde eğitim almaya başladım. Sanırım bir çok şeyi bunun yüzünden yapmak zorunda kaldım. O yaştayken çok güvensizdim ve insanlar hemen dedikodunu yapmaya başlıyordu. | |
|
DemiLse* Kurucu
Mesaj Sayısı : 32767 Yaş : 30 Nerden : Bursa Doğum tarihi : 19/09/94 İş/Hobiler : PS,Forums,Music.
| Konu: Geri: Demi Lovato ;''Masum Birisi Olduğumu Söyleyemem'' Perş. Ekim 25, 2012 11:18 am | |
| Kimse masum değil ki. :( Teşekkürler. | |
|
obliviate. Yönetici
Mesaj Sayısı : 10903 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts (Gryffindor) Doğum tarihi : 12/03/98
| Konu: Geri: Demi Lovato ;''Masum Birisi Olduğumu Söyleyemem'' Perş. Ekim 25, 2012 3:45 pm | |
| | |
|
Dj Malik Emekli
Mesaj Sayısı : 11319 Yaş : 26 Nerden : Londra. Doğum tarihi : 21/07/98 İş/Hobiler : Directioner.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1060/5000)
| Konu: Geri: Demi Lovato ;''Masum Birisi Olduğumu Söyleyemem'' Ptsi Ekim 29, 2012 8:54 pm | |
| | |
|