Demi Lovato Fan
Demi Lovato ;''Masum Birisi Olduğumu Söyleyemem'' 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Demi Lovato ;''Masum Birisi Olduğumu Söyleyemem'' 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Demi Lovato ;''Masum Birisi Olduğumu Söyleyemem''

3 posters
YazarMesaj
obliviate.
Yönetici
Yönetici
obliviate.

Kadın Mesaj Sayısı : 10903
Doğum tarihi : 12/03/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Demi Lovato ;''Masum Birisi Olduğumu Söyleyemem'' 28i1cnc5000/5000Demi Lovato ;''Masum Birisi Olduğumu Söyleyemem'' 261f97k  (5000/5000)
Demi Lovato ;''Masum Birisi Olduğumu Söyleyemem'' Empty
MesajKonu: Demi Lovato ;''Masum Birisi Olduğumu Söyleyemem''   Demi Lovato ;''Masum Birisi Olduğumu Söyleyemem'' Icon_minitimeÇarş. Ekim 24, 2012 10:48 am

JJJ röportajcısı Morgan McMurrin geçen günlerde eski Disney Channel yıldızlarından Demi Lovato ile birlikte bir röportaj gerçekleştirdi. Demi röportajda 'X Factor' ve gelecek albümü hakkında bir çok şeyden bahsetti. Demi'yle uzun bir röportaja hazır mısınız ? Hadi başlayalım.

Mean Stinks (Kötü Kokular) projesinin artık başkanısın! Sende lisedeyken ezilenler arasındaydın, projede rol almaktan dolayı heyecanlı mıydın ?

Evet heyecalanlıydım. Proje önüme geldi ve bana 'Bu projede yer almak ister misin? Çünkü bunun sana çok yakın olduğunu düşündük' dediler. Bende hemen 'Tabi ki!' dedim. Bana sordukları için gerçekten çok minnettarım. Çünkü proje gözlerimi daha çok açtı. Artık kaç kişinin ezildiğini bundan nasıl etkilendiğini ve bu projeden nasıl ilham aldığını biliyorum. Okullarında bu konu hakkında konuşmak değil bir farklılık yaratmak istiyorlar. Şu an çalışma yönündeler.

Çoğunun hikayesi seninkisiyle aynı değil. Bize ortaokuldayken nasıl mücadele ettiğini anlatabilir misin ?

Ezilerek büyüdüm ve bu o kadar kötüydü ki evde eğitim almaya başladım. Sanırım bir çok şeyi bunun yüzünden yapmak zorunda kaldım. O yaştayken çok güvensizdim ve insanlar hemen dedikodunu yapmaya başlıyordu.
DemiLse*
Kurucu
Kurucu
DemiLse*

Kadın Mesaj Sayısı : 32767
Doğum tarihi : 19/09/94
İş/Hobiler : PS,Forums,Music.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Demi Lovato ;''Masum Birisi Olduğumu Söyleyemem'' 28i1cnc5000/5000Demi Lovato ;''Masum Birisi Olduğumu Söyleyemem'' 261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Demi Lovato ;''Masum Birisi Olduğumu Söyleyemem''   Demi Lovato ;''Masum Birisi Olduğumu Söyleyemem'' Icon_minitimePerş. Ekim 25, 2012 11:18 am

Kimse masum değil ki. :(
Teşekkürler.
http://demilovatofan.forum-canada.com
obliviate.
Yönetici
Yönetici
obliviate.

Kadın Mesaj Sayısı : 10903
Doğum tarihi : 12/03/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Demi Lovato ;''Masum Birisi Olduğumu Söyleyemem''   Demi Lovato ;''Masum Birisi Olduğumu Söyleyemem'' Icon_minitimePerş. Ekim 25, 2012 3:45 pm

Rice ederim.
Dj Malik
Emekli
Emekli
Dj Malik

Kadın Mesaj Sayısı : 11319
Doğum tarihi : 21/07/98
İş/Hobiler : Directioner.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Demi Lovato ;''Masum Birisi Olduğumu Söyleyemem'' 28i1cnc1060/5000Demi Lovato ;''Masum Birisi Olduğumu Söyleyemem'' 261f97k  (1060/5000)
MesajKonu: Geri: Demi Lovato ;''Masum Birisi Olduğumu Söyleyemem''   Demi Lovato ;''Masum Birisi Olduğumu Söyleyemem'' Icon_minitimePtsi Ekim 29, 2012 8:54 pm

Teşekkürler :)

Demi Lovato ;''Masum Birisi Olduğumu Söyleyemem''
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» DEMI LOVATO ''OLMADIĞIM BIRISI GIBI DAVRANDIM, ZAVALLIYDIM''
» Demi'nin ALMA Ödülleri'nde giydiği elbisesi, gecenin en güzel elbiselerinden birisi seçildi.
» Patrick Lovato umutsuzca kızı Demi Lovato'ya ulaşmaya çalışıyor.
» Demi Lovato on E!News. Please pray for Demi. <
» The X Factor Demi Lovato'nun tartışması ve Simon ile atışması (Türkçe Altyazılı) The X Factor Demi