Demi Lovato Fan
 Demi Lovato: "İnandığınız Şeyin Peşinden Gidin" 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
 Demi Lovato: "İnandığınız Şeyin Peşinden Gidin" 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Demi Lovato: "İnandığınız Şeyin Peşinden Gidin"

3 posters
YazarMesaj
Dimple.
Üye
Üye
Dimple.

Kadın Mesaj Sayısı : 266
Doğum tarihi : 03/02/97

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
 Demi Lovato: "İnandığınız Şeyin Peşinden Gidin" 28i1cnc0/0 Demi Lovato: "İnandığınız Şeyin Peşinden Gidin" 261f97k  (0/0)
 Demi Lovato: "İnandığınız Şeyin Peşinden Gidin" Empty
MesajKonu: Demi Lovato: "İnandığınız Şeyin Peşinden Gidin"    Demi Lovato: "İnandığınız Şeyin Peşinden Gidin" Icon_minitimeC.tesi Mayıs 11, 2013 10:50 pm

Demi Lovato yıllardır eleştiri oklarıyla karşı karşıya kaldı fakat o yaşadığı güzel deneyimleri genç kızlara aktarmak için geri dönüyor. Acuvue 1 Gün ortaklığı sayesinde gençlerin kendilerine olan güvenlerini ortaya çıkartmak için bir rol modeli ve aynı zamanda akıl hocası olarak karşımıza çıkan 21 yaşındaki başarılı şarkıcı Teen Vogue ile harika bir röportaj gerçekleştirdi.

Soru : Acuvue 1 Gün' nasıl dahil oldun?
Demi Lovato: Gençlerin hayallerini gerçekleştirmelerini sağlayacak inanılmaz bir yarışma yaptıklarını duydum. Ben sadece inandığın şeyin peşinden gitmen gerektiğine inanıyorum yani bu işin kesinlikle bir parçası olmam gerektiğini hissettim.

Soru: Çocukken gelecek hayallerin neydi?
Demi Lovato: Her zaman müzisyen ya da oyuncu olmak istiyordum. Ne yapmam gerektiğini ne olmak istediğimi biliyordum.

Soru: O zamanlar ilham aldığın biri var mıydı?
Demi Lovato : Shirley Temple'a baktım 5 yaşındayken bir süperstar olmuş bende bunu yapabileceğimi düşündüm! Herkes gibi bende Kelly Clarkson, Christina Aguilera ve Whitney Houston'a hayranım.

Soru: Danışman olmak senin için ne ifade ediyor?
Demi Lovato : Rehber olan kişi onları dinler ve yardımcı olmaya çalışır. Onların karşısındaki kişiye inanması gerekir.

Soru: Geriye dönüp baktığınızda kendin için ne gibi tavsiyede bulunurdun?
Demi Lovato : Sadece sabırlı ol ve normal bir çocuk gibi anının tadını çıkart!

Soru: Günlük uyguladığın güzellik esasların neler?
Demi Lovato : Çantamda her zaman gözlüklerimi bulundururum. Onlar olmadan tam anlamıyla kör gibiyim. Araba süremezsem hiç bir şey yapamam.Sonra dudak kremi ve bir de kapatıcı.

Soru: Uyguladığın ve önermek istediğin güzelliğik sırrın var mı?
Demi Lovato : Günün sonunda makyajınızı silin. Cilt bakım rutini gerçekten çok önemli. Bu sizin cildiniz için yapabileceğiniz en önemli şey.
http://www.ninadobrevtr.fanforum.biz
DemiLse*
Kurucu
Kurucu
DemiLse*

Kadın Mesaj Sayısı : 32767
Doğum tarihi : 19/09/94
İş/Hobiler : PS,Forums,Music.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
 Demi Lovato: "İnandığınız Şeyin Peşinden Gidin" 28i1cnc5000/5000 Demi Lovato: "İnandığınız Şeyin Peşinden Gidin" 261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Demi Lovato: "İnandığınız Şeyin Peşinden Gidin"    Demi Lovato: "İnandığınız Şeyin Peşinden Gidin" Icon_minitimeC.tesi Mayıs 11, 2013 11:29 pm

Eğer kendine inanırsan hiçbir şey imkansız değildir. <3
Teşekkürler Gamze.
http://demilovatofan.forum-canada.com
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kadın Mesaj Sayısı : 23827
Doğum tarihi : 10/06/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
 Demi Lovato: "İnandığınız Şeyin Peşinden Gidin" 28i1cnc5000/5000 Demi Lovato: "İnandığınız Şeyin Peşinden Gidin" 261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Demi Lovato: "İnandığınız Şeyin Peşinden Gidin"    Demi Lovato: "İnandığınız Şeyin Peşinden Gidin" Icon_minitimeC.tesi Mayıs 11, 2013 11:36 pm

Acuvue ne bakıcam
Teşekkürler
Dimple.
Üye
Üye
Dimple.

Kadın Mesaj Sayısı : 266
Doğum tarihi : 03/02/97

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
 Demi Lovato: "İnandığınız Şeyin Peşinden Gidin" 28i1cnc0/0 Demi Lovato: "İnandığınız Şeyin Peşinden Gidin" 261f97k  (0/0)
MesajKonu: Geri: Demi Lovato: "İnandığınız Şeyin Peşinden Gidin"    Demi Lovato: "İnandığınız Şeyin Peşinden Gidin" Icon_minitimePaz Mayıs 12, 2013 10:26 am

İnandıktan sonra herşey olur ya
Önemli değiil
http://www.ninadobrevtr.fanforum.biz

Demi Lovato: "İnandığınız Şeyin Peşinden Gidin"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Patrick Lovato umutsuzca kızı Demi Lovato'ya ulaşmaya çalışıyor.
» Demi Lovato on E!News. Please pray for Demi. <
» demi lovato
» Demi Lovato on 20/20 HQ
» Demi Lovato - Believe In Me (12/8/08)