Demi Lovato, Company magazin dergisinin Haziran 2013 sayısına kapak oldu. Fotoğraf çekimleri için kamera karşısına geçen 20 yaşındaki şarkıcı/oyuncu çekimlerde çok eğlendiğini dile getirdi. Röportajın bir kısmını da şimdiden paylaşıldı;
Gerçek arkadaşları üzerine;
Gerçek arkadaşım yok. Eskiden vardı, ama sonra fark ettim ki, onlardan beni gerçekten umursayanlar var mı? Gecenin bir yarısında bacağımı kırdığımda, benimle hastahaneye gelebilecek dostlarım var. Gecenin bir yarısında onları aradığımda bana geri dönerler. Benim arkadaşlarımın çoğu bu sektörde değil. Hollywood’un yaşam tarzını ve paparazilerini sevmiyorum. Ama benim oturduğum yerde komşularım ve dostlarım var.
Moda potansiyeli hakkında;
Sir Philip [Green]‘i seviyorum. O büyüleyici ve gerçekten iyi bir kalbi var. O çok zeki ve ne yaptığını çok iyi biliyor. Şuan da müzik ve turnesine odaklanmış durumda. Bu yüzden modada daha bir çok şey olacağını düşünüyorum. Ama bilemeyiz, ben bir tür makine değilim. Sadece bir yola girdim ve burada ilerliyorum. Moda ile ilgili bir şey yapmam gerekseydi, anlamlı bir şeyler yapardım, ne olursa olsun kadınları mutlu hissettirebilecek bir şeyler.