DemiLse* Kurucu
Mesaj Sayısı : 32767 Yaş : 30 Nerden : Bursa Doğum tarihi : 19/09/94 İş/Hobiler : PS,Forums,Music.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Miley Cyrus 'Taylor ve Selena ile arkadaşız.' Ptsi Mayıs 13, 2013 7:47 pm | |
| Miley dün twitterdan Selena Gomez'in ve Taylor Swift'in bazı hayranlarıyla ilgili: "Her gün Swift ya da Gomez adında birileri bana korkunç dileklerde bulunuyor. ( popüler ölüm)." diye bir tweet atmıştı.
Cyrus sonra hayranlarına "Lütfen Smiler'lar diğer sanatçılara karşı nefret dolu olmanın bir şekilde beni desteklemek olduğunu hiç sanmıyorum. Hayranlarımın benim müziğimi ve yaptığım her şeyi desteklemesi beni gururlandırıyor."
"Bu antilerin psikopatlar gibi idollerinin meslektaşları hakkında ölüm dilekleri yerine müziği hakkında tweet atarak idollerini çok daha mutlu edeceklerine eminim."
Daha sonra Selena ve Taylor hakkında bir tweet daha attı ve: "Biz arkadaşız. Siz hepiniz neden olamıyorsunuz." yazdı.
Görünüşe göre genç yıldız kendisine gelen nefret dolu mesajlardan artık bıkmış.
Cyrus'ın bu tweetleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Çeviri bana ait. | |
|
Boddah. Yönetici
Mesaj Sayısı : 23827 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 10/06/98
| Konu: Geri: Miley Cyrus 'Taylor ve Selena ile arkadaşız.' Salı Mayıs 14, 2013 7:31 pm | |
| Haklı olkıjhjm sağol kanka eline sağlık | |
|
Dj Malik Emekli
Mesaj Sayısı : 11319 Yaş : 26 Nerden : Londra. Doğum tarihi : 21/07/98 İş/Hobiler : Directioner.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1060/5000)
| Konu: Geri: Miley Cyrus 'Taylor ve Selena ile arkadaşız.' C.tesi Mayıs 18, 2013 2:25 pm | |
| Henüz bi Selenatör'ün Miley'yi sevdiğini görmedim ben o yüzden Smilerları da sevmiyorlar allam ya :/ Sağol Özgiş. | |
|
DemiLse* Kurucu
Mesaj Sayısı : 32767 Yaş : 30 Nerden : Bursa Doğum tarihi : 19/09/94 İş/Hobiler : PS,Forums,Music.
| Konu: Geri: Miley Cyrus 'Taylor ve Selena ile arkadaşız.' C.tesi Mayıs 18, 2013 4:14 pm | |
| Vallahi bu tweetlerin üstüne hala Selenator'lerin çoğu iğrençliklerini gösteriyorlar her gün. Nefret ediyorum işte, hep de edeceğim. Sağ olsunlar onlar yüzünden Selena'yı da sevemiyorum hiç.
Önemli değil. | |
|