chocolate. Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 27 Nerden : Balıkesir Doğum tarihi : 21/03/97
| Konu: Demi Lovato, Justin Bieber ile Dalga mı Geçti? Salı Tem. 16, 2013 5:18 pm | |
| Demi Lovota'nun X Factor seçmelerinde bir yarışmacıyı eleştirirken Justin Bieber'a laf attığı iddia edildi. TMZ'nin haberine göre Demi Lovato X Factor seçmelerinde “As Long As You Love Me,” şarkısını söyleyen erkek yarışmacıya şarkısı bittikten sonra : - Alıntı :
"Nihayet şarkıyı doğru söyleyen birisi çıktı"dedi. Bu sözünün üzere bugün basında "Demi Lovato Justin Bieber'a Laf Attı" gibi haberler çıkınca Demi Lovato bugün twitter'dan olaya açıklık getirerek şunları yazdı : - Alıntı :
Bu arada - Justin'a göndermede bulunmadım. Seçmelerde o kadar insan onun şarkılarını söyledi ki.... Sahneye son çıkan kişi şarkıyı olması gereken şekilde söyledi... - Alıntı :
"Sonunda Justin'ın şarkısını birisi doğru seslendirdi anlamında söyledim. " dedi. | |
|
KronikWakka Başarılı Üye
Mesaj Sayısı : 807 Yaş : 30 Nerden : dünyadan :) Doğum tarihi : 01/01/94 İş/Hobiler : hayal kurmak ...
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (0/0)
| |
Demi_love Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 38 Yaş : 23 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 14/12/00 İş/Hobiler : Şarkı dinlemk,Kitap okumak,gezmekvb
| Konu: Geri: Demi Lovato, Justin Bieber ile Dalga mı Geçti? Paz Tem. 21, 2013 12:45 pm | |
| Daha yeni duydum | |
|
Boddah. Yönetici
Mesaj Sayısı : 23827 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 10/06/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Demi Lovato, Justin Bieber ile Dalga mı Geçti? Çarş. Tem. 24, 2013 10:14 pm | |
| Basın... Ben ilk okuduğumda deminin açıklaması gibi anladım kjhyıjgh sağol | |
|