Demi Lovato Fan
Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri Ekibi San Diego Comic-con’una Katıldı 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri Ekibi San Diego Comic-con’una Katıldı 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri Ekibi San Diego Comic-con’una Katıldı

YazarMesaj
agronholic
Yeni Üye
Yeni Üye
agronholic

Kadın Mesaj Sayısı : 25
Doğum tarihi : 15/11/96

Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri Ekibi San Diego Comic-con’una Katıldı Empty
MesajKonu: Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri Ekibi San Diego Comic-con’una Katıldı   Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri Ekibi San Diego Comic-con’una Katıldı Icon_minitimeC.tesi Tem. 20, 2013 5:02 pm

-alıntıdır,ensonneleroldu.-
 Başrolünü Lily Collins’in üstlendiği Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri filminin ana oyuncularından Lily Collins, Kevin Zegers, Jamie Campbell Bower ve Robert Sheehan 19 Temmuz’da düzenlenen 2013 San Diego Comic-con’una katıldı. Kıyafetinde siyah ve beyazın şahane uyumunu kullanan Collins, kameralara sevgilisi Jamie’nin yanında poz verdi. Ayrıca Jamie, Comic-con’da film seçmeleri ve Lily hakkında şu romantik sözleri söyledi;
Alıntı :
“Bana göre, senin [Lily] çoktan seçildiğin o odaya girmek, çnemli bir film için sahne testine girmek çok büyük bir olay. Odadan içeri girerken “Oh Tanrı’m, bu bir felaket olacak” diye düşünüyordum. Tamamen doğru hissetmiyordum. Oraya girdiğimde ise senin yanındayken kendimi güvende hissettim. Birbirimizi yıllardır tanıyormuşuz gibi hissettim.”

Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri Ekibi San Diego Comic-con’una Katıldı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Harry Potter Google’a katıldı
» Camp Rock 2 ekibi sahili temizledi !
» Twilight Oyuncuları - Comic-Con Etkinliği
» "Gossip Girl" Ekibi Jessica Szohr’u Dışlıyor!
» Demi bir geceye katıldı.