Demi Lovato Büyüdüğünü Söylüyor
Demi Lovato 2009 yılının dikkat çeken isimlerinden oldu.İkinci albümü sadece Amerika’da 100.000’den fazla kopya sattı ve Jonas Brothers, John Mayer gibi büyük isimlerle çalıştı; ama albümle birlikte gelen rahatlık ve başarı Demi için o kadar da kolay olmadı.
Kendi istediklerinden daha çok, insanların ondan istediklerini yaptığını söyledi.
“İlk filmde karakterim gerçekten kim olduğunu bilmiyordu.Bu komik çünkü, film çekilirken ben de böyle hissediyordum.”
Ve Demi Siyah saçı ve kırmızı ruju nedeniyle gerçek karakterini gösterememekten endişeleniyor.
“İkinci filmde saçım daha koyu ve karakterim kendine daha çok güveniyor benim de olduğum gibi.”
Ve bu güven müziğinde de görülüyor.John Mayer ile çalışma fırsatı hakkında da şöyle konuşuyor: “John Mayer ile tanışmak, onunla birlikte çalışmak beni korkutmuştu.” diye itiraf ediyor.Onunla çalışırken ise “Bu korkuyu biraz azalttım ve sözlerden hoşlanmadığımda ona bunu korkmadan söyledim.” “ Dinle John, üzgünüm ama bu sözler bana göre değil.” diyor şaka yollu.
2009 yılında ne kadar kazandığıyla ilgili :
“ Ne kadar seyircinizin olduğunun pek bir önemi yok.Binlerce veya yüzlerce seyircim olduğu sürece ben müziğimi yapacağım ve en iyi zamanımı geçireceğim.”
-Alıntıdır-