miley cyrus temmuzda çıkacak albümünde farklı türlere yer verdiğini çıtlatıyor........
2010'a damgasını vurmaya hazırlanan genç yıldızlardan biride miley cyrus olgunluğa geçişini müjdeleyen yeni filmi the last song'un hemen ardından müzik piyasasına geri dönmeye hazırlanıyor miley cyrus. yeni şarkılarını kaydetmeye başlamış bile. ''yeni albümün bir kısmında techno sound'u baskın olacak. çok eğlenceli. müzikte her türü denemek istiyorum. aynen sinemada olduğu gibi. tek biryere saplanıp kalmak istemiyorum. '' diyen miley'in yeni albümü temmuzda müzik marketlerinde yerini alacak. Albümün neye benzediğini merak ediyorsanız okumaya devam edin, miley'nin bu konuda söyleyeceği çok şey var: '' albümün çok yakında piyasada olacak olması beni çok heycanlandırıyor.. çünkü sonrasında hemen yeni sinema projelerini değerlendireceğim. ama bu albümün çok farklı olacağını şimdiden söylemem gerek. pop sound'lu olacak ama sınırları zorlayacak tam yaz ruhuna uygun bir albüm olacak arabada dinleyebileceğiniz bir albüm...''party in the usa'in dopingli halini düşünün işte öyle bir şey...''