Demi Lovato Fan
Demi Lovato Joe Jonas için, ' O benim ilk ciddi ilişkim' 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Demi Lovato Joe Jonas için, ' O benim ilk ciddi ilişkim' 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Demi Lovato Joe Jonas için, ' O benim ilk ciddi ilişkim'

+4
Smiley~
SweeTisdale
alisonloveato
DemiLse*
8 posters
YazarMesaj
DemiLse*
Kurucu
Kurucu
DemiLse*

Kadın Mesaj Sayısı : 32767
Doğum tarihi : 19/09/94
İş/Hobiler : PS,Forums,Music.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Demi Lovato Joe Jonas için, ' O benim ilk ciddi ilişkim' 28i1cnc5000/5000Demi Lovato Joe Jonas için, ' O benim ilk ciddi ilişkim' 261f97k  (5000/5000)
Demi Lovato Joe Jonas için, ' O benim ilk ciddi ilişkim' Empty
MesajKonu: Demi Lovato Joe Jonas için, ' O benim ilk ciddi ilişkim'   Demi Lovato Joe Jonas için, ' O benim ilk ciddi ilişkim' Icon_minitimeC.tesi Mayıs 22, 2010 10:16 am

Demi Lovato Joe Jonas ile aşkının gündemde olup olmaması elinde değil.

'Ne zaman biriyle çıkmaya başlasam, gizli ilişkiler yaşadım ve saklanmak, sessiz kalmak üzerine çok stres vardı ama eğer çıkıp ' biz birlikteyiz ' diyorsan hiçbir şey hakkında endişelenmene gerek kalmıyor.'

US Saturday'e konuştu.
Lovato, 17, ve Jonas, 20 2007 de Disney Channel'ın filmi Camp Rock da tanışmış ve birliktelik haberlerini yalanlamışlardı ta ki marttaki Billy Bush show'a kadar.

'Sadece basın önüne çıkmak korkunç değildi ama aynı zamanda çalıştığımız insanlar, bu yaz tura çıkacağımız insanlar tabii ki gergindi çünkü neyin olacağını hiç bir zaman bilemezsiniz' diyor Lovato. 'Ama direk düşündüm, bizi bilen herkes, her zaman en iyi arkadaş olacağımızı biliyorlar ne olursa olsun'

Şarkıcı Jonas ve kendisinin ilişkilerinin en iyi arkadaş olarak başladığını söylüyor. 'Her zaman mükemmel bir bağa sahiptik, mükemmel bir arkadaşlık' diyor. 'O beni benden iyi
biliyor, ve biliyorum ki bende onu ondan iyi biliyorum'

Kaynak :
www.oceanup.com

En son DemiLse* tarafından C.tesi Mayıs 22, 2010 12:05 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
http://demilovatofan.forum-canada.com
alisonloveato
Kurucu
Kurucu
alisonloveato

Kadın Mesaj Sayısı : 34786
Doğum tarihi : 25/04/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Demi Lovato Joe Jonas için, ' O benim ilk ciddi ilişkim' 28i1cnc5000/5000Demi Lovato Joe Jonas için, ' O benim ilk ciddi ilişkim' 261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Demi Lovato Joe Jonas için, ' O benim ilk ciddi ilişkim'   Demi Lovato Joe Jonas için, ' O benim ilk ciddi ilişkim' Icon_minitimeC.tesi Mayıs 22, 2010 11:56 am

Teşekkürler.
http://demilovatofan.forum-canada.com/forum.htm
DemiLse*
Kurucu
Kurucu
DemiLse*

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Demi Lovato Joe Jonas için, ' O benim ilk ciddi ilişkim'   Demi Lovato Joe Jonas için, ' O benim ilk ciddi ilişkim' Icon_minitimeC.tesi Mayıs 22, 2010 12:05 pm

Önemli değil.
SweeTisdale
Başarılı Üye
 Başarılı Üye
SweeTisdale

Kadın Mesaj Sayısı : 869
Doğum tarihi : 13/07/90

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Demi Lovato Joe Jonas için, ' O benim ilk ciddi ilişkim' 28i1cnc0/5000Demi Lovato Joe Jonas için, ' O benim ilk ciddi ilişkim' 261f97k  (0/5000)
MesajKonu: Geri: Demi Lovato Joe Jonas için, ' O benim ilk ciddi ilişkim'   Demi Lovato Joe Jonas için, ' O benim ilk ciddi ilişkim' Icon_minitimeSalı Mayıs 25, 2010 3:48 pm

Teşekkürler zuzuşuum. :)
Smiley~
Yeni Üye
Yeni Üye
Smiley~

Kadın Mesaj Sayısı : 12

MesajKonu: Geri: Demi Lovato Joe Jonas için, ' O benim ilk ciddi ilişkim'   Demi Lovato Joe Jonas için, ' O benim ilk ciddi ilişkim' Icon_minitimePerş. Mayıs 27, 2010 10:42 am

teşekkürler
DemiLse*
Kurucu
Kurucu
DemiLse*

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Demi Lovato Joe Jonas için, ' O benim ilk ciddi ilişkim'   Demi Lovato Joe Jonas için, ' O benim ilk ciddi ilişkim' Icon_minitimeC.tesi Mayıs 29, 2010 9:14 am

DemiLse* demiş ki:
Önemli değil.
Chephia
Süper Üye
Süper Üye
Chephia

Kadın Mesaj Sayısı : 6789
Doğum tarihi : 27/12/98
İş/Hobiler : -

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Demi Lovato Joe Jonas için, ' O benim ilk ciddi ilişkim' 28i1cnc1260/5000Demi Lovato Joe Jonas için, ' O benim ilk ciddi ilişkim' 261f97k  (1260/5000)
MesajKonu: Geri: Demi Lovato Joe Jonas için, ' O benim ilk ciddi ilişkim'   Demi Lovato Joe Jonas için, ' O benim ilk ciddi ilişkim' Icon_minitimeÇarş. Haz. 16, 2010 3:01 pm

Teşekkürler canım.
DemiLse*
Kurucu
Kurucu
DemiLse*

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Demi Lovato Joe Jonas için, ' O benim ilk ciddi ilişkim'   Demi Lovato Joe Jonas için, ' O benim ilk ciddi ilişkim' Icon_minitimeC.tesi Haz. 19, 2010 8:19 pm

DemiLse* demiş ki:
Önemli değil.
yqmR##
Üye
Üye
yqmR##

Kadın Mesaj Sayısı : 491

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Demi Lovato Joe Jonas için, ' O benim ilk ciddi ilişkim' 28i1cnc0/5000Demi Lovato Joe Jonas için, ' O benim ilk ciddi ilişkim' 261f97k  (0/5000)
MesajKonu: Geri: Demi Lovato Joe Jonas için, ' O benim ilk ciddi ilişkim'   Demi Lovato Joe Jonas için, ' O benim ilk ciddi ilişkim' Icon_minitimeC.tesi Haz. 19, 2010 8:26 pm

sağoL hayatım (:
Demilla.Lonasஜ
Emekli
Emekli
Demilla.Lonasஜ

Kadın Mesaj Sayısı : 7522
Doğum tarihi : 18/02/96
İş/Hobiler : Basketbol&Futbol&Kitap&PC

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Demi Lovato Joe Jonas için, ' O benim ilk ciddi ilişkim'   Demi Lovato Joe Jonas için, ' O benim ilk ciddi ilişkim' Icon_minitimeC.tesi Haz. 19, 2010 8:35 pm

thank you kanka.
DemiLse*
Kurucu
Kurucu
DemiLse*

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Demi Lovato Joe Jonas için, ' O benim ilk ciddi ilişkim'   Demi Lovato Joe Jonas için, ' O benim ilk ciddi ilişkim' Icon_minitimeC.tesi Haz. 19, 2010 8:37 pm

DemiLse* demiş ki:
Önemli değil.
fLy~angel
Yeni Üye
Yeni Üye
fLy~angel

Kadın Mesaj Sayısı : 175
Doğum tarihi : 21/06/97

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Demi Lovato Joe Jonas için, ' O benim ilk ciddi ilişkim'   Demi Lovato Joe Jonas için, ' O benim ilk ciddi ilişkim' Icon_minitimePaz Haz. 20, 2010 9:43 am

Alisoη © demiş ki:
Teşekkürler.
DemiLse*
Kurucu
Kurucu
DemiLse*

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Demi Lovato Joe Jonas için, ' O benim ilk ciddi ilişkim'   Demi Lovato Joe Jonas için, ' O benim ilk ciddi ilişkim' Icon_minitimePaz Haz. 20, 2010 10:38 am

DemiLse* demiş ki:
Önemli değil.

Demi Lovato Joe Jonas için, ' O benim ilk ciddi ilişkim'
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Patrick Lovato, 'Demi Benim Kalbim&Ruhum'
» Ciddi ilişkim hiç olmadı! /
» Joe Jonas - Demi Lovato
» Demi : Selena ve dünyanın anlamı benim için aynı.
» Joe Jonas: Bence Demi’nin yeni şarkısı ‘Skyscraper’ harika ve benim hakkımda değil!