Demi Lovato Fan
Kris&Taylor' ın MTV Röportajı 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Kris&Taylor' ın MTV Röportajı 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kris&Taylor' ın MTV Röportajı

4 posters
YazarMesaj
alisonloveato
Kurucu
Kurucu
alisonloveato

Kadın Mesaj Sayısı : 34786
Doğum tarihi : 25/04/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Kris&Taylor' ın MTV Röportajı 28i1cnc5000/5000Kris&Taylor' ın MTV Röportajı 261f97k  (5000/5000)
Kris&Taylor' ın MTV Röportajı Empty
MesajKonu: Kris&Taylor' ın MTV Röportajı   Kris&Taylor' ın MTV Röportajı Icon_minitimePerş. Haz. 10, 2010 6:41 pm

MTV: Twilight serisinin üçüncü filmi olan Eclipse’den hayranlar neler beklemeli?

Taylor: Eğer kitabın bir hayranıysanız; filmi de seveceksiniz demektir. Çekimler sırasında biz çok eğlendik. Ve doğrusunu söylemek gerekirse Eclipse benim favori kitabım ve film de gerçekten çok güzel oldu.
Kristen: Kesinlikle aksiyonu çok daha fazla olan bir film. Karakterlerin dinamikleri hakkında daha fazla bilgi var, yeni doğanlar tanılıyor ve tabi Volturi geri dönüyor. Çok daha fazla tehlike ve daha fazla risk var.

MTV: Twilight gerçekten çok büyük, böyle bir fenomenin içinde yer almak nasıl bir şey?

Kristen: Benim için şimdiye kadar yer aldığım her şeyden çok daha farklıydı. Hep çok uzun süreli olması ve çok fazla bağlayıcılığı olduğu gerekçesiyle bir televizyon dizisi yapmak istemediğimi söyledim. Ama esasında bu kadar uzun süre bir karakterle beraber olmak gerçekten çok farklı bir duyguymuş. Her filmin sonunda o karakterin özelliklerinden sıyrılırsınız. Burada durum çok farklı. Aylarca hazırlanıp bir karaktere bürünüyorsunuz, çekimler bitiyor ama bu çalışmanız bir sonraki yılki çekimlerde işinize yarıyor. Bu süper.

MTV: Ekip olarak ne kadar yakınsınız?

Taylor: Birlikte çok fazla zaman geçirdiğimizden çok yakınız ve hepimiz çok iyi arkadaşız. Eğer birbirimizi sevmeden bu projede yer alsaydık bu bir kabus olurdu; neyse ki hepimiz birlikte olmaktan çok keyif alıyor, birlikte çok eğleniyoruz.

MTV: Eğer Twilight’ta yer almasaydınız ne yapıyor olurdunuz?

Kristen: Hiçbir fikrim yok.
Taylor: Bilmiyorum ve bunu düşünmek de istemiyorum. Bu projede yer aldığım için gerçekten çok minnettarım.

MTV: Avustralya’da olduğunuz süre içinde Featherdale Wildlife Park da dahil olmak üzere bir sürü turist aktivitesinde bulunmuşsunuz. Nasıldı?

Taylor: Kesinlikle çok güzeldi.
Kristen: Evet inanılmazdı. Bir kanguru yavrusu zıplıyor ve siz onu tekrar kesesine yerleştirebiliyorsunuz. Hiçbirisi gerçek gibi değildi.
Taylor: Benim favorim yavru dingolardı (Avustralya’ya özgü suratı kurda benzeyen bir çeşit vahşi köpek). Gerçekten hayran oldum onlara.

MTV: Eğer Harry Potter ekibiyle bir araya gelseniz aranızda bir çekişme olur mu?

Taylor: (Gülüyor)Pek sanmıyorum, ben de o serinin bir hayranıyım.
Kristen: Bende. Kitaplar çıktığında çok daha küçüktüm ve tamamını okudum.
Taylor: Gerçi hiçbirisiyle tanışmadım.
Kristen: Bende. Gerçi Rob bir yerde onlardan birisi de sayılır. Ve o onları seviyor, çok fazla onlardan bahsediyor.

MTV: Gerçek hayatta bir kurt adam ya da vampir olma ihtimaliniz olsaydı hangisini seçerdiniz?

Taylor:Gerçek hayatta kurt adamlıkla vampirlik arasında seçim yapmam gerekseydi bu gerçekten çok talihsiz bir durumdayım demektir. Ama sanırım mevcut durumuma bağlı kalır ve kurt adamlığı seçerdim.
Kristen: Sanırım ben de kurt adamlığı seçerdim. Çok daha az problemi var. Huh?

MTV: Sonsuza kadar yaşamak istemez miydiniz?

Kristen: Hayır, kesinlikle hayır.

MTV: MTV ödüllerinde hem “en iyi öpüşme” hem de “global süper star” ödüllerine adaysınız. Ne dersiniz, sizce kazanır mısınız?

Kristen: Bence ben ve Dakota en iyi öpüşmeyi kazanırız.
Taylor: Evet.
Kristen: Kesinlikle çok komik ve inanılmaz olurdu.
Taylor: Çok eğlenceli olurdu. Daha önce böyle bir durum olduğunu sanmıyorum. MTV Ödüllerini kazanan bir kız kıza ya da erkek erkeğe öpüşme sanırım olmadı.
Kristen: Hayır sanırım olmadı. Bence de kesinlikle süper olurdu.
Taylor: Göreceğiz. Aday olmak bile bir onur verici.

MTV: Eclipse Soundtrack’i epey bir epik. Peki sizin filmdeki en favori şarkınız hangisi?

Taylor: Sanırım benim favori şarkım Enchanted-Amy Adams.
Kristen: (Gülüyor)Seni çok seviyorum. Benimle evlenir misin? Gerçekten.

MTV: Jersey Shore dizisinin finali MTV Avustralya’da yeni yayınlandı. Siz showun bir hayranı mısınız?

Kristen: Ben izlemedim, ama insanların ondan çok keyif aldıklarını biliyorum. Bir şey olduğunda insanlar sen o Jersey Shore’daki adam gibisin diyorlar. Sanırım bu kötü bir şey.
Taylor: (gülüyor) Büyük olasılıkla değil. Ama sanırım onları görmem gerekiyor.
Kristen: Ohhh çok daha iyi.

-Alıntıdır-
http://demilovatofan.forum-canada.com/forum.htm
DemiLse*
Kurucu
Kurucu
DemiLse*

Kadın Mesaj Sayısı : 32767
Doğum tarihi : 19/09/94
İş/Hobiler : PS,Forums,Music.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Kris&Taylor' ın MTV Röportajı 28i1cnc5000/5000Kris&Taylor' ın MTV Röportajı 261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Kris&Taylor' ın MTV Röportajı   Kris&Taylor' ın MTV Röportajı Icon_minitimePerş. Haz. 10, 2010 6:53 pm

Sağol canım.
http://demilovatofan.forum-canada.com
alisonloveato
Kurucu
Kurucu
alisonloveato

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Kris&Taylor' ın MTV Röportajı   Kris&Taylor' ın MTV Röportajı Icon_minitimePerş. Haz. 10, 2010 7:14 pm

Rica ederim.
Demilla.Lonasஜ
Emekli
Emekli
Demilla.Lonasஜ

Kadın Mesaj Sayısı : 7522
Doğum tarihi : 18/02/96
İş/Hobiler : Basketbol&Futbol&Kitap&PC

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Kris&Taylor' ın MTV Röportajı   Kris&Taylor' ın MTV Röportajı Icon_minitimePerş. Haz. 10, 2010 7:18 pm

Sağol hayatım.
alisonloveato
Kurucu
Kurucu
alisonloveato

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Kris&Taylor' ın MTV Röportajı   Kris&Taylor' ın MTV Röportajı Icon_minitimePerş. Haz. 10, 2010 7:21 pm

Rica ederim tatlım Kris&Taylor' ın MTV Röportajı Icon_biggrin
Jamentha.
Emekli
Emekli
Jamentha.

Kadın Mesaj Sayısı : 14080
Doğum tarihi : 11/02/97
İş/Hobiler : ps.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Kris&Taylor' ın MTV Röportajı   Kris&Taylor' ın MTV Röportajı Icon_minitimePerş. Haz. 10, 2010 7:37 pm

Sağol canım.
alisonloveato
Kurucu
Kurucu
alisonloveato

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Kris&Taylor' ın MTV Röportajı   Kris&Taylor' ın MTV Röportajı Icon_minitimeCuma Haz. 11, 2010 2:33 pm

Alisoη © demiş ki:
Rica ederim tatlım Kris&Taylor' ın MTV Röportajı Icon_biggrin

Kris&Taylor' ın MTV Röportajı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
»  Kris'e özenen Emilie
»  Kim Kardashian ve Kris Humphries Evlendi!
» taylor swift ve taylor lautner sevgilimi evet biz sevgiliyiz dediler!
» Taylor Swift - Taylor Live In Concert (2006-2011)
» harika ötesi kris avatr imza