Demi Lovato Fan
Kim inanır?  5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Kim inanır?  5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kim inanır?

YazarMesaj
alisonloveato
Kurucu
Kurucu
alisonloveato

Kadın Mesaj Sayısı : 34786
Doğum tarihi : 25/04/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Kim inanır?  28i1cnc5000/5000Kim inanır?  261f97k  (5000/5000)
Kim inanır?  Empty
MesajKonu: Kim inanır?    Kim inanır?  Icon_minitimeCuma Haz. 25, 2010 2:25 pm

Robert Pattinson kendisinin dünyanın en seksi erkekleriden biri olduğuna dair yakıştırmalara gülüyor.

24 yaşındaki aktör 'Alacakaranlık' filmindeki gizemli vampir rolüyle büyük bir üne kavuştu. Robert sık sık 'En İyi Giyinen Erkek' ve 'En Çekici Giyinen Erkek' gibi anketlerde üst sıralarda yer alıyor. Fakat bu durumdan hiç de mutlu değil.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Bu durumun sorulması üzerine Robert “Biliyorum ki gelecek sene bir başka kişi yeni idol olarak sunulacak. Bu durum beni çok güldürüyor.Örneğin bu sabah Gym'den dönerken farkettim ki üzerimde ikinci el spor kıyafetlerim ve ayaklarımda da sadece takım elbise ile giyilen 'siyah çoraplar' vardı. Sanırım bu durum hem en iyi giyinen erkek olmam hem de en çekici erkek olmam ile ilgili düşünceleri geçersiz kılıyor”

Robert çok yakın bit tarihte 'Alcakaranlık' filminin yeni serisi 'Eclipse' ile tekrar hayranlarının karşısında olacak
http://demilovatofan.forum-canada.com/forum.htm

Kim inanır?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kim inanır 52 olduğuna? /
» Yeşilli Levent İnanır
» Kadir İnanır'la dondurma çalardık!