Demi Lovato Fan
Miley: Justin'i Öldüreceğim!  5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Miley: Justin'i Öldüreceğim!  5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Miley: Justin'i Öldüreceğim!

2 posters
YazarMesaj
Stardust*
Yeni Üye
Yeni Üye
Stardust*

Kadın Mesaj Sayısı : 96
Doğum tarihi : 26/06/95
İş/Hobiler : İnternet :)

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Miley: Justin'i Öldüreceğim!  28i1cnc0/5000Miley: Justin'i Öldüreceğim!  261f97k  (0/5000)
Miley: Justin'i Öldüreceğim!  Empty
MesajKonu: Miley: Justin'i Öldüreceğim!    Miley: Justin'i Öldüreceğim!  Icon_minitimeSalı Tem. 06, 2010 2:31 pm

17 yaşındaki Hannah Montana yıldızı yeni çıkardığı single ‘Can’t Be Tamed’ promosyonu için İngiltere’de bulunduğu sırada, genç yıldız Bieber (16) gece çok geç vakitlerde defalarca Miley’i telefonla rahatsız etti.

Miley yaşananlarla ilgili şöyle konuştu, “Justin beni Amerika ve İngiltere arasındaki saat farkını hesaplamadan aradı, örneğin saat sabah 3’te. Onu sinirden öldürecektim. Ama o aramaya devam etti! Numaramı değiştirdim ama beni geç saatlerde aramaya devam etti. Saat sabahın üçü dediğimde gürlek onu sonra aramamı söyledi. Kız kardeşim bu çocuğa bayılıyor ama ben onu öldüreceğim”
http://www.muzikalizm.com
alisonloveato
Kurucu
Kurucu
alisonloveato

Kadın Mesaj Sayısı : 34786
Doğum tarihi : 25/04/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Miley: Justin'i Öldüreceğim!  28i1cnc5000/5000Miley: Justin'i Öldüreceğim!  261f97k  (5000/5000)
Miley: Justin'i Öldüreceğim!  Empty
MesajKonu: Geri: Miley: Justin'i Öldüreceğim!    Miley: Justin'i Öldüreceğim!  Icon_minitimeÇarş. Tem. 07, 2010 12:07 pm

Teşekkürler.
http://demilovatofan.forum-canada.com/forum.htm

Miley: Justin'i Öldüreceğim!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» MiLey antivampiRciymiş
» miLey ypyenii müthişş fotolaR miLey fanLarı için müthişş bakk hmen !!
» Miley'm
» Miley gif
» (S)mıLeY