Demi Lovato Fan
  Robert Pattinson ve Kristen Stewart’ın Büyülü Macerası   5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
  Robert Pattinson ve Kristen Stewart’ın Büyülü Macerası   5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Robert Pattinson ve Kristen Stewart’ın Büyülü Macerası

2 posters
YazarMesaj
Jamentha.
Emekli
Emekli
Jamentha.

Kadın Mesaj Sayısı : 14080
Doğum tarihi : 11/02/97
İş/Hobiler : ps.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
  Robert Pattinson ve Kristen Stewart’ın Büyülü Macerası   28i1cnc5000/5000  Robert Pattinson ve Kristen Stewart’ın Büyülü Macerası   261f97k  (5000/5000)
  Robert Pattinson ve Kristen Stewart’ın Büyülü Macerası   Empty
MesajKonu: Robert Pattinson ve Kristen Stewart’ın Büyülü Macerası      Robert Pattinson ve Kristen Stewart’ın Büyülü Macerası   Icon_minitimePaz Tem. 18, 2010 2:11 pm

Alacakaranlık yakışıklısı Robert Pattinson Kristen Stewart ile aralarında ne olduğunu kimsenin anlayamayacağını söyledi.

Adı Alacakaranlık : Tutulma’daki rol arkadaşı Kristen Stewart ile çıkma dedikodularına karışan 24 yaşındaki aktör rol arkadaşının ‘mükemmel’ olduğunu itiraf etti ve birlikte büyülü bir macerada olduklarını söyledi.

''Kristen ve ben birlikte Alacakaranlık filmlerinde mükemmel bir macera yaşıyoruz. Çok yakınız ve kimse aramızda son birkaç yıldır ne olduğunu anlayamaz.

Birlikte olduğumuzda birbirimizi çok iyi anlıyoruz, ne düşündüğümüzü açıklamak için çok şey söylemek zorunda değiliz. Kristen mükemmel bir kız. ''

Vampir filmi serisinde vampir Edward Cullen olarak yıldızlaşan Pattinson, Edward’ın karşı cinsle olan iyi iletişiminden kaynaklanmayan değişmiş egosunu paylaştığını itiraf etti.

''Romantizmde iyi olmamak gibi bazı benzerlikleri taşıyorum. Ayrıca kadınlar söz konusu olduğunda temel yönetimden yoksun olduğumu düşünüyorum. Birisini çok etkilemiş olsam bile çok kolay pes ediyorum. ''

Tüm bu uluslararası bayan (ve erkek) fan ordusunun ilgisiyle baş etmekle beraber, söz hayranlarına gelince Pattinson hala utangaç.

''Aslında olmadığım bir şekilde benim cool ve düzgün olduğumu düşüyor olan kızları hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum. Korkuyorum. Hala oldukça utangacım, gerçi bu kadınları cezbeden bir şey gibi görünüyor."
alisonloveato
Kurucu
Kurucu
alisonloveato

Kadın Mesaj Sayısı : 34786
Doğum tarihi : 25/04/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
  Robert Pattinson ve Kristen Stewart’ın Büyülü Macerası   28i1cnc5000/5000  Robert Pattinson ve Kristen Stewart’ın Büyülü Macerası   261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Robert Pattinson ve Kristen Stewart’ın Büyülü Macerası      Robert Pattinson ve Kristen Stewart’ın Büyülü Macerası   Icon_minitimePaz Tem. 18, 2010 2:16 pm

Teşekkür kanka.
http://demilovatofan.forum-canada.com/forum.htm
Jamentha.
Emekli
Emekli
Jamentha.

Kadın Mesaj Sayısı : 14080
Doğum tarihi : 11/02/97
İş/Hobiler : ps.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Robert Pattinson ve Kristen Stewart’ın Büyülü Macerası      Robert Pattinson ve Kristen Stewart’ın Büyülü Macerası   Icon_minitimePaz Tem. 18, 2010 2:24 pm

Önemsiz kanka.

Robert Pattinson ve Kristen Stewart’ın Büyülü Macerası
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Robert Pattinson - Kristen Stewart |Best Kiss.
» Interview ll Robert Pattinson & Kristen Stewart
» Kristen Stewart Gerçekten Robert Pattinson'ı Aldattı Mı?
» Kristen Stewart Robert Pattinson'ın Kıyafetlerini mi Giyiyor ?
» robert pattinson kristen stewart bazaar cover