Demi Lovato Fan
Catherine Zeta-Jones: Hiç çocuk istemedim! 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Catherine Zeta-Jones: Hiç çocuk istemedim! 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Catherine Zeta-Jones: Hiç çocuk istemedim!

2 posters
YazarMesaj
fayedunaway
Süper Üye
Süper Üye
fayedunaway

Kadın Mesaj Sayısı : 4146
Doğum tarihi : 15/04/97
İş/Hobiler : photoshop.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Catherine Zeta-Jones: Hiç çocuk istemedim! 28i1cnc1405/5000Catherine Zeta-Jones: Hiç çocuk istemedim! 261f97k  (1405/5000)
Catherine Zeta-Jones: Hiç çocuk istemedim! Empty
MesajKonu: Catherine Zeta-Jones: Hiç çocuk istemedim!   Catherine Zeta-Jones: Hiç çocuk istemedim! Icon_minitimePtsi Ağus. 09, 2010 3:08 pm

9 yaşındaki Dylan ve 7 yaşında Carys adında 2 çocuğu olan Catherine Zeta-Jones, çocuk sahibi olmadan önce çocuk doğurma fikrinin kendisini dehşete düşürdüğünü söyledi.

Catherine Zeta-Jones tam olarak ‘’Süper Anne” olarak tanımlanabilecek bir aktris. Kocası Michael Douglas, sinema ve tiyatro kariyeri ve iki çocuk. .. Catherine, kariyerine ve ailesine dengeli bir biçimde zaman ayırabilmeyi başaran bir sanatçı. Tüm bu yönleri bilinen sanatçı aslında anaç bir yapıya sahip olmadığını açıkladı.

“Hiçbir zaman bebeklerim olsun diyen bir kız olmadım. Anne olma düşüncesi beni hep korkuttu. Hiç bebeklerle de oynamazdım. Dolaysısıyla annelik vasfım olup olmadığını da hiç bilmiyordum. Ama anne olduktan sonra önceliklerim değişti. Çocuklarımdan ayrılmamı gerektirecek şeyi gerçekten tutkuyla istemem gerekli ”

Gelecek ay Michael ile10. Evlilik yıl dönümlerini kutlayacak olan Catherine anneliği çocukları büyürken öğrendiğini söylüyor.
http://fayesdunaways.tumblr.com/
alisonloveato
Kurucu
Kurucu
alisonloveato

Kadın Mesaj Sayısı : 34786
Doğum tarihi : 25/04/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Catherine Zeta-Jones: Hiç çocuk istemedim! 28i1cnc5000/5000Catherine Zeta-Jones: Hiç çocuk istemedim! 261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Catherine Zeta-Jones: Hiç çocuk istemedim!   Catherine Zeta-Jones: Hiç çocuk istemedim! Icon_minitimePtsi Ağus. 09, 2010 3:26 pm

Hımm sağol canım.
http://demilovatofan.forum-canada.com/forum.htm
fayedunaway
Süper Üye
Süper Üye
fayedunaway

Kadın Mesaj Sayısı : 4146
Doğum tarihi : 15/04/97
İş/Hobiler : photoshop.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Catherine Zeta-Jones: Hiç çocuk istemedim! 28i1cnc1405/5000Catherine Zeta-Jones: Hiç çocuk istemedim! 261f97k  (1405/5000)
MesajKonu: Geri: Catherine Zeta-Jones: Hiç çocuk istemedim!   Catherine Zeta-Jones: Hiç çocuk istemedim! Icon_minitimePtsi Ağus. 09, 2010 7:18 pm

Rica ederim . (:
http://fayesdunaways.tumblr.com/

Catherine Zeta-Jones: Hiç çocuk istemedim!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Demi, 'Catherine Zeta-Jones ile Gurur Duyuyorum'
» M Jones 2011
» M Jones 2011
» Bridget Jones evlilik yolunda
» Kim çocuk istiyor