| Code LYOKO | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
#calanthe. Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 1513 Yaş : 28 Nerden : (ist)anbul <3 Doğum tarihi : 11/01/96 İş/Hobiler : Neet,Ps,DLF.CLBB.NT <3
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (790/5000)
| Konu: Code LYOKO Salı Ağus. 10, 2010 7:41 pm | |
| Aranızda BilenLer Vardır BeLki BiLmiyoRum... Ama Ben izliyorum...Çoğu böLümü Bilmiyorum onLarı salliycam..Bu yazılmış ama ben değiştirerek sizlere sunuyorum.. İlk Bölüm: *Gizli Fabrika*Odd,Jeremy,Yumi,ulrich ve sissi aynı okulda ve aynı sınıftadırlar...Jeremy Tam bir Bilgisayar ustası ulrich,odd ve yumi ise çok yetenekli kişilerdir...Sissi ise Ulrich'e "aşık"tır ve hiç peşini bırakmaz ve çok şımaıktır onun için hep şans vardır çünkü babası okulun müdürüdür...Odd,Jeremy,ulrich ve yumi çok iyi anlaşırlar...Okullarının karşısında bir fabrika vardır ve kapatılmıştır ama hala bu fabrikada birşeyler oluyordur!!Kahramanlarımız Bir sonraki bölümde Fabrikayı keşfedecek !!!--KAÇIRMAYIN-- | |
|
| |
alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Code LYOKO Salı Ağus. 10, 2010 7:44 pm | |
| Hımm güzele benziyor severim böyle şeyleri hangi kanalda ? | |
|
| |
#calanthe. Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 1513 Yaş : 28 Nerden : (ist)anbul <3 Doğum tarihi : 11/01/96 İş/Hobiler : Neet,Ps,DLF.CLBB.NT <3
| Konu: Geri: Code LYOKO Salı Ağus. 10, 2010 7:51 pm | |
| MAXI'de vaar Cartoon Network'ta vaar Cine5'te de bazen veriyolar internetten de izleyebilirsin!! | |
|
| |
#calanthe. Aktif Üye
| Konu: Geri: Code LYOKO Salı Ağus. 10, 2010 8:41 pm | |
| Devam edeceğim ama yorumlardan sonra!! lütfen 2 yorum istiyorum!! | |
|
| |
Chephia Süper Üye
Mesaj Sayısı : 6789 Yaş : 25 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 27/12/98 İş/Hobiler : -
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1260/5000)
| Konu: Geri: Code LYOKO Cuma Ağus. 13, 2010 12:25 am | |
| | |
|
| |
#calanthe. Aktif Üye
| Konu: Geri: Code LYOKO Cuma Ağus. 13, 2010 11:54 am | |
| Devam Ediyorum... *Aelita & Fabrikanın Keşfi*Jeremy,Ulrich,odd,ve yumi o gün biraz sıkılıyorlardı .Bunu farkeden jeremy ortaya bir fikir attı: -Hey!Çocuklar şu fabrikaya bakın size de biraz garip gelmiyor mu sanki içersinde birşeyler dolaşıyor!!Yumi: -Ne yani Jeremy?!Dedektiflik mi oynamak istiyorsun? -Hayır Hayır fabrikadaki titreşimler sınıf sıralarına kadar geliyor!!Yani..Evet bir bakıma dedektiflik gibi xD.Odd: -Yumi neden olmasın ki!Derslerden de kaytarmış oluruz!! -Sen hiç ciddi olamazmısın odd? dedi yumi ardından Ulrich -Belki De iyi bir fikirdir ha ne dersin Yumi? -Ahh pekala gidelim öyleyse! ...
Fabrikaya varırlar ilk 2 katta hiç ilgilerini çeken bir şey yoktur.Fakat alt katlara doğru indiklerinde titreşimler almaya başlarlar... Jeremy: -Hey sessiz olun şu titreşimleri hissedebiliyor musunuz?Hadi şu asansörü kullanalım! Alt kata indiklerinde hepsinin ağzı açık kalır Yumi hemen toparlanır ve jeremy'e: -Hey Jeremy,Yani Süper Zeka!! -Evet Yumi?? -Şu bilgisayarda senin gibi bir süper bigisayar herhalde meraklandım Çalıştır bakaLım!
Jeremy birkaç ayar yaptıktan sonra bilgisayarı açmayı başarır. Ama bilgisayar bildikleri gibi değildir!Bir program kayıtlıdır ve bilgisayar açıldığında o direk açılır .Jeremy programı incelerken otamatik bir şekilde bir pencere açılır pembe & kısa saçlı çok şeker bir kız görünür pencerede ve ağlıyordur bir yandan da : -Baba baba neredesin çok özledim seni burda çok garip şeyler oluyor baba neredesin??Yumi: -Merhaba !! -Ha ??? sizde kimsiniz ... -Peki ya sen ?? -Ben aelita babamla birlikte bu garip yere gelmiştik ama şimdi babamı bulamıyorum...Jeremy: -Peki ya orası tam olarak neresi? -Burası SanaL dünya!! Hepsi: -Ne???Kahramanlarımız bir sonraki bölümde Aelita'yı kurtarmak için mücadele edeck ve X.A.N.A 'ya karşı savaşaacaklar --KAÇIRMAYIN--Devam 3 yorum sonra!! | |
|
| |
alisonloveato Kurucu
| Konu: Geri: Code LYOKO Cuma Ağus. 13, 2010 12:40 pm | |
| Hımmm güzelmiş | |
|
| |
#calanthe. Aktif Üye
| Konu: Geri: Code LYOKO Cuma Ağus. 13, 2010 12:43 pm | |
| 1 yorum 2. yorum benden xD | |
|
| |
alisonloveato Kurucu
| Konu: Geri: Code LYOKO Paz Eyl. 12, 2010 2:26 pm | |
| | |
|
| |
| Code LYOKO | |
|