BeLinda* Başarılı Üye
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (50/5000)
| Konu: Bill Kaulitz Röportaj Paz Ağus. 15, 2010 12:03 pm | |
| Görünüşünüzü, kendinizi buluyor musunuz? Bill: Evet. Nasıl olacağıma kendim karar vermek isterim.Bir başkasının giysi seçtiğini düşünemiyorum.
Evden asla makyajsız çıkmayacağım, dedin. Bu doğru mu? Bill: 14 yaşımdan beri makyaj yapıyorum. Hayatımı makyaj olmadan düşünemiyorum. Uzun zaman önce ilkkez öpüşeceğimde, daha çok… rimelimim bozulazağından endileşeniyordum.
Bazı özel kozmetik ürünleri kullanıyor musun? Bill: Her şeyi kendi üzerimde deniyordum, ama şimdi sadece favori kozmetik ürünümü kullanıyorum. Örneğin siyah Maybelline eyeliner. O benim bir parçamdır.
Makyaj yapman ne kadar sürer? Bill: Uzun değil, bunca zaman içinde kendimi pratikleştirdim. Saç ve makyaj 1 saat sürer.
Nasıl bir stil arıyorsun? Bill :Bazıları benim Goth olduğumu söylüyor bazıları da Emo. Ama ben görünüşümün Manga’ya daha yakın olduğunu düşünüyorum.Japon çizgi roman karakterleri gibi görünüyor-dar pantolon, deri bot, çılgın saç ve makyajlarıyla. David Bowie benim ilham kaynağım.
Ayrıca Bill hakkındaki sorular; Alışveriş? Bill: Uzun zamandır alışverişe çıkmadım.. Hatta son hatırladığım süpermarkette,bir tereyağ fiyatı ne kadar hiç bilgim yok.
Yalnızlık? Bill: Konser sonrasında otel odamda tek başıma kalıyorum,bu nasıl oldu anlamıyorum. Aniden çok sessiz görünüyor gözüme. Biz, belki bu çok garip görünecek, bazen çok yalnız hissediyoruz.
Para? Bill: Yeterince iyi para kazanıyor ama milyonerde değiliz, para için yarış yapmıyoruz. Ben reklam tekliflerinin %90’ını geri çevirdim. Bana daha fazla para getirmesini umursamıyorum –çok az umursuyorum- gerçekten ne yapmak istiyorsam onu yapacağım. KAYNAK: Tokio Hotel gen tr
| |
|
alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Bill Kaulitz Röportaj Paz Ağus. 15, 2010 2:23 pm | |
| | |
|
Pieve Di Cadore Emekli
Mesaj Sayısı : 11570 Yaş : 28 Nerden : Ankara Doğum tarihi : 16/10/96 İş/Hobiler : Kitap okumak
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| |
BeLinda* Başarılı Üye
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (50/5000)
| Konu: Geri: Bill Kaulitz Röportaj Ptsi Ağus. 16, 2010 9:29 am | |
| Çok büyük bir aşkla bağlı olduğunu biliyorum Sude Önemsiz | |
|