Demi Lovato Fan
 Annesinin Kıyafetlerini seçiyor 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
 Annesinin Kıyafetlerini seçiyor 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Annesinin Kıyafetlerini seçiyor

2 posters
YazarMesaj
alisonloveato
Kurucu
Kurucu
alisonloveato

Kadın Mesaj Sayısı : 34786
Doğum tarihi : 25/04/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
 Annesinin Kıyafetlerini seçiyor 28i1cnc5000/5000 Annesinin Kıyafetlerini seçiyor 261f97k  (5000/5000)
 Annesinin Kıyafetlerini seçiyor Empty
MesajKonu: Annesinin Kıyafetlerini seçiyor    Annesinin Kıyafetlerini seçiyor Icon_minitimePtsi Ağus. 16, 2010 6:56 pm

Madonna, kızı Lourdes "Lola" Leon tarafından tasarlanan "Material Girl" adlı özel koleksiyonunu, 3 Ağustos'ta Macy's'de satışa sunmaya hazırlanıyor. Madonna'nın 13 yaşındaki kızı işini oldukça ciddiye alırken, dışarı çıkarken giydiklerini de yeni koleksiyonunun çizgisinde seçiyor. Koleksiyonun tanıtım filminde Madonna, "Lourdes şu anda moda konusunda benden daha ileri görüşlü' diyerek kızına destek veriyor.
Annesinin kıyafetlerini seçiyor

Annesinin gardırobundan seçtiklerini giymeyi seven Lola için Madonna iki türlü tepki verdiğini belirtiyor. Madonna, "Lola kıyafet seçmek için odama geldiğinde ilk önce 'Aman tanrım inanılmaz görünüyor' diye düşünüyorum ancak daha sonra 'kesinlikle okul için uygun değil' diye belirtiyorum" diyor.

'Her anne gibi kurallarım var'

Orjinal Material Girl Madonna bile, kızının ev dışında giydiklerine sınır koyuyor; "Genellikle çok topuklu ayakkabılardan uzak durmasını öneriyorum. Giydiği eteklerin boyunu biraz daha aşağı doğru çekiyorum ve göz çevresindeki siyah göz makyajını hafifletmesini istiyorum. Aslında harika bir stili var ancak tipik bir anneyim ve itiraf etmem gerekirse diğer anneler gibi onun bu şekilde okula gitmesini istemiyorum' diye konuşuyor.
http://demilovatofan.forum-canada.com/forum.htm
Pieve Di Cadore
Emekli
Emekli
Pieve Di Cadore

Kadın Mesaj Sayısı : 11570
Doğum tarihi : 16/10/96
İş/Hobiler : Kitap okumak

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
 Annesinin Kıyafetlerini seçiyor 28i1cnc5000/5000 Annesinin Kıyafetlerini seçiyor 261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Annesinin Kıyafetlerini seçiyor    Annesinin Kıyafetlerini seçiyor Icon_minitimeCuma Ekim 29, 2010 1:19 pm

:DD: Gulunc...
Sagol...
alisonloveato
Kurucu
Kurucu
alisonloveato

Kadın Mesaj Sayısı : 34786
Doğum tarihi : 25/04/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Annesinin Kıyafetlerini seçiyor    Annesinin Kıyafetlerini seçiyor Icon_minitimeC.tesi Ekim 30, 2010 6:07 pm

Önemli değil
http://demilovatofan.forum-canada.com/forum.htm

Annesinin Kıyafetlerini seçiyor
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Annesinin Kıyafetlerini seçiyor
» Kristen Stewart Robert Pattinson'ın Kıyafetlerini mi Giyiyor ?
» Demi ve Annesinin Dövmesi aynı <3
» Atatürk'ün Annesinin Ölümünü Öğrenmesi.
» Miley'nin annesinin kolyesi dikkat çekti.