weasley❥ Emekli
Mesaj Sayısı : 17645 Yaş : 27 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 02/04/97 İş/Hobiler : HON,THG VE HP OKUMAK
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Hilary Duff >> Stranger Salı Ağus. 31, 2010 4:29 am | |
| Nobody believes me when I tell them that you`re out of your mind! -kimse bana inanmıyor onlara delirdiklerini söylediğim zaman! Nobody believes me when I tell them that there`s so much you hide -kimse bana inanmıyor onlara sakladıkları çok şeyin olduklarını söyleyince. You treat me like a queen when we go out, -dışarı çıktığımızda bana kral gibi davranıyorsun wanna show everyone what our love`s about -herkese aşkımızı göstermek istiyorum All wrapped up in me whenever there is a crowd -kalabalık olduğunda herşey bana dört elle sarılıyor But when no ones around -ama kimse olmadığında Theres no kindness in your eyes -gözünde hiç şevkat olmuyor. The way you look at me, it`s just not right -bana bakış tarzın doğru değil I can tell whats going on this time -bu sefer ne olduğunu söyleyebilirim Theres a stranger in my life -hayatımda bir yabancı var. You`re not the person that I once knew -sen bir zamanlar tanıdığım kişi değilsin Are you scared to let them know it`s you? -onların, bunun sen olduğunu bilmelerine izin vermekten mi korktun? If they could only see you like I do -eğer onlar seni sadece benim gördüğüm gibi görebilselerdi Then they would see a stranger too -ozaman onlar da bir yabancı görecekti. Did I ever do anything that was this cruel to you? -sana hiç zalim bir şey yaptım mı? Did I ever make you wonder who was standing in the room? -seni hiç odada kim oturuyor diye meraklandırdım mı? You made yourself look perfect in anyway -sen kendini bir şekilde kusursuz görünümlü hale getirdin. So when this goes down, I`m the one that will be blamed -bu geçince , suçlanan ben olacağım Your plan is working so you can just walk away -planın işliyor buyüzden gidebilirsin Baby your secret`s safe -bebeğim sırrın güvende Theres no kindness in your eyes -gözünde hiç şevkat olmuyor. The way you look at me, it`s just not right -bana bakış tarzın doğru değil I can tell whats going on this time -bu sefer ne olduğunu söyleyebilirim Theres a stranger in my life -hayatımda bir yabancı var. You`re not the person that I once knew -sen bir zamanlar tanıdığım kişi değilsin Are you scared to let them know it`s you? -onların, bunun sen olduğunu bilmelerine izin vermekten mi korktun? If they could only see you like I do -eğer onlar seni sadece benim gördüğüm gibi görebilselerdi Then they would see a stranger too -ozaman onlar da bir yabancı görecekti. Such a long way back, from this place we are at -uzun bir dönüş yolu, bulunduğumuz yerden When I think of all the time I`ve wasted, I could cry -harcadığım bütün zamanları düşününce ağlayabilirim. Theres no kindness in your eyes -gözünde hiç şevkat olmuyor. The way you look at me, it`s just not right -bana bakış tarzın doğru değil I can tell whats going on this time -bu sefer ne olduğunu söyleyebilirim Theres a stranger in my life -hayatımda bir yabancı var. You`re not the person that I once knew -sen bir zamanlar tanıdığım kişi değilsin Are you scared to let them know it`s you? -onların, bunun sen olduğunu bilmelerine izin vermekten mi korktun? If they could only see you like I do -eğer onlar seni sadece benim gördüğüm gibi görebilselerdi Then they would see a stranger too -ozaman onlar da bir yabancı görecekti. Theres no kindness in your eyes -gözünde hiç şevkat olmuyor. The way you look at me, it`s just not right -bana bakış tarzın doğru değil I can tell whats going on this time -bu sefer ne olduğunu söyleyebilirim Theres a stranger in my life -hayatımda bir yabancı var. You`re not the person that I once knew -sen bir zamanlar tanıdığım kişi değilsin Are you scared to let them know it`s you? -onların, bunun sen olduğunu bilmelerine izin vermekten mi korktun? If they could only see you like I do -eğer onlar seni sadece benim gördüğüm gibi görebilselerdi Then they would see a stranger too -ozaman onlar da bir yabancı görecekti.
| |
|
alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
| Konu: Geri: Hilary Duff >> Stranger Cuma Eyl. 03, 2010 7:16 pm | |
| | |
|
Niccy. Emekli
Mesaj Sayısı : 14186 Yaş : 28 Nerden : Kocaeli Doğum tarihi : 11/04/96
| Konu: Geri: Hilary Duff >> Stranger C.tesi Eyl. 04, 2010 6:07 pm | |
| | |
|
weasley❥ Emekli
Mesaj Sayısı : 17645 Yaş : 27 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 02/04/97 İş/Hobiler : HON,THG VE HP OKUMAK
| |