weasley❥ Emekli
Mesaj Sayısı : 17645 Yaş : 27 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 02/04/97 İş/Hobiler : HON,THG VE HP OKUMAK
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Hilary Duff >> Material Girls Salı Ağus. 31, 2010 4:30 am | |
| "Material Girls" (feat. Haylie Duff)
La, la, la, la, la, la, la, la
[Hilary] Some boys kiss me, some boys hug me Bazı erkekler öper beni, bazıları sarılır I think they`re o.k. Bence iyiler If they don`t give me proper credit Eğer bana yeterli kredi vermezlerse I just walk away Yürür giderim
They can beg and they can plead Yalvarabilirler ve bahaneler söyleyebilirler But they can`t see the light Ama ışığı göremezler `Cause the boy with the cold hard cash Çünkü nakitleriyle birlikte bir erkek Is always mister right, Her zaman doğru baydır
[Both] (ikisi) `Cause we are Çünkü bi< Living in a material world Maddesel bir dünyada yaşıyoruz And I am a material girl Ve ben maddiyatçı bir kızım You know that we are living in a material world Bilirsin işte, maddesel bir dünyada yaşıyoruz And I am a material girl Ve ben maddiyatçı bir kızım
[Haylie] Some boys romance, some boys slow dance Bazı erkekler romantiktir bazıları yavaş dans eder That`s all right with me (That`s all right with me) Hepsi bana uyar If they can`t raise my interest then i Eğer benim ilgilendiklerime erişebilirlerse Have to let them be Onlarla olurum
Some boys try and some boys lie but Bazı erkekler çabalar ve bazıları yalan söyler ama I don`t let them play Oyun oynamalarına izin vermem Only boys who save their pennies Sadece paralarını kurtaran erkeklerdir Make my rainy day Yağmurlu bir gün yaşatırlar
[Both] `Cause they are Çünkü onlar Living in a material world Maddesel bir dünyada yaşıyorlar And I am a material girl Ve ben maddiyatçı bir kızım You know that we are living in a material world Bilirsin maddesel bir dünyada yaşıyorlar And I am a material girl Ve ben maddiyatçı bir kızım
[Hilary] Boys may come and boys may go Erkeler gelir ve giderler And that`s all right you see Göreceğinin hepsi budur işte
[Haylie] Experience has made me rich Tecrübe beni zengin etti And now they`re after me, Artık onlar benden sonra
`Cause everybody`s Çünkü herkes Living in a material world Maddesel bir dünyada yaşıyor And I am a material girl Ve ben maddiyatçı bir kızım You know that we are living in a material world Bilirsin maddesel bir dünyada yaşıyorlar And I am a material girl Ve ben maddiyatçı bir kızım | |
|
alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
| Konu: Geri: Hilary Duff >> Material Girls Cuma Eyl. 03, 2010 7:25 pm | |
| | |
|
Niccy. Emekli
Mesaj Sayısı : 14186 Yaş : 28 Nerden : Kocaeli Doğum tarihi : 11/04/96
| Konu: Geri: Hilary Duff >> Material Girls C.tesi Eyl. 04, 2010 6:04 pm | |
| | |
|
weasley❥ Emekli
Mesaj Sayısı : 17645 Yaş : 27 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 02/04/97 İş/Hobiler : HON,THG VE HP OKUMAK
| |