weasley❥ Emekli
Mesaj Sayısı : 17645 Yaş : 27 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 02/04/97 İş/Hobiler : HON,THG VE HP OKUMAK
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Hilary Duff >> Let The Rain Fall Salı Ağus. 31, 2010 4:30 am | |
| Let The Rain Fall
Let`s go back Hadi geri dönelim Back to the beginning Başlangıca dönelim Back to when the earth, the sun, the stars all aligned Dünya, güneş ve yıldızların sıralanmadığı zamana dönelim `Cause perfect didn`t feel so perfect Çünkü mükemmel o kadar da mükemmel hüssettirmedi Trying to fit a square into a circle Bir kareyi bir çembere uydurmaya çalışmak Was no life Hayat değildi I defy Karşı koydum
Chorus: Let the rain fall down Bırak yağmur yağsın And wake my dreams Ve rüyalarım uyansın Let it wash away Bırak onu yıkayıp götürsün My sanity Benim aklı başındalığımı `Cause I wanna feel the thunder Çünkü gök gürlemesini hissetmek istiyorum I wanna scream Çığlık atmak istiyorum Let the rain fall down Bırak yağmur yağsın I`m coming clean, I`m coming clean Gelip arınıyorum, gelip arınıyorum
I`m shedding Değiştiriyorum Shedding every color Her rengi değiştiriyorum Trying to find a pigment of truth Gerçeğin rengini bulmaya çalışarak Beneath my skin Derimin altında `Cause different Çünkü farklı Doesn`t feel so different O kadar da farklı hissettirmiyor And going out is better Ve dışarı çıkmak daha iyi Then always staying in Sonra hep içinde kalmak Feel the wind Rüzgarı hissetmek
Choros: Let the rain fall down Bırak yağmur yağsın And wake my dreams Ve rüyalarım uyansın Let it wash away Bırak onu yıkayıp götürsün My sanity Benim aklı başındalığımı `Cause I wanna feel the thunder Çünkü gök gürlemesini hissetmek istiyorum I wanna scream Çığlık atmak istiyorum Let the rain fall down Bırak yağmur yağsın I`m coming clean, I`m coming clean Gelip arınıyorum, gelip arınıyorum
I`m coming clean Gelip arınıyorum Let the rain fall Bırak yağmur yağsın Let the rain fall Bırak yağmur yağsın I`m coming... Gelip�
Choros x2: Let the rain fall down Bırak yağmur yağsın And wake my dreams Ve rüyalarım uyansın Let it wash away Bırak onu yıkayıp götürsün My sanity Benim aklı başındalığımı `Cause I wanna feel the thunder Çünkü gök gürlemesini hissetmek istiyorum I wanna scream Çığlık atmak istiyorum Let the rain fall down Bırak yağmur yağsın I`m coming clean, I`m coming clean Gelip arınıyorum, gelip arınıyorum
Let`s go back Hadi geri dönelim Back to the beginning Başlangıca dönelim | |
|
alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
| Konu: Geri: Hilary Duff >> Let The Rain Fall Cuma Eyl. 03, 2010 7:25 pm | |
| | |
|
Niccy. Emekli
Mesaj Sayısı : 14186 Yaş : 28 Nerden : Kocaeli Doğum tarihi : 11/04/96
| Konu: Geri: Hilary Duff >> Let The Rain Fall C.tesi Eyl. 04, 2010 6:03 pm | |
| | |
|
weasley❥ Emekli
Mesaj Sayısı : 17645 Yaş : 27 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 02/04/97 İş/Hobiler : HON,THG VE HP OKUMAK
| |