Demi Lovato Fan
Demi , Kızlara Oğlanlardan Daha Çok Güveniyor ! 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Demi , Kızlara Oğlanlardan Daha Çok Güveniyor ! 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Demi , Kızlara Oğlanlardan Daha Çok Güveniyor !

4 posters
YazarMesaj
Incredible.
Aktif Üye
Aktif Üye
Incredible.

Kadın Mesaj Sayısı : 2045
Doğum tarihi : 13/04/98
İş/Hobiler : KaraokeTwitterGitar

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Demi , Kızlara Oğlanlardan Daha Çok Güveniyor ! 28i1cnc400/5000Demi , Kızlara Oğlanlardan Daha Çok Güveniyor ! 261f97k  (400/5000)
Demi , Kızlara Oğlanlardan Daha Çok Güveniyor ! Empty
MesajKonu: Demi , Kızlara Oğlanlardan Daha Çok Güveniyor !   Demi , Kızlara Oğlanlardan Daha Çok Güveniyor ! Icon_minitimeÇarş. Eyl. 29, 2010 5:31 pm

Demi, kızlara, oğlanlardan daha çok güveniyor. ..Demi Lovato'nun, kendileri hakkında sadece iyi hissetmek, erkek arkadaşlarına güvenmeyi durdurması için bir kız arkadaşa ihtiyacı olmanın daha güvenli olduğunu düşünüyor.
Biz burada, , bu yıl Joe Jonas'tan ayrıldık.... Erkek arkadaşa sahip olmaktan dedik;
"Etrafta bir erkeğe sahip olmak güzeldir, ama ben, onun da, senin arkadaşın olduğuna emin olmanın daha önemli olduğunu düşünürüm."
Senin güvenin için o kişide güvenmeye son vermek için öyle kolaydır ki .. Sonra, eğer onlar, senin kalbini kırmaya son verirse, sen, hayli daha iyi hissetmezsin. Ben, kendisinin etrafında orada senin için pervane olacak olan erkek arkadaşlarına sahip olmanın daha önemli olduğunu düşünüyorum. Sen, oğlanların etrafında olabilmeye ihtiyacı duyarsın, ve senin kendine güveninin sahip olduğun demektir.
"Demi hem de, onun, bir erkek arkadaş veya kız arkadaşa sahip olmaya geldiği zaman kendileri olması için insanlara tavsiye etti. 2 şekerin(kızın) onun geçmiş tecrübesinden dediği kamp kayası:" Orada, benim, olmadığı zaman zamanlar oldu, ve ben , kendimin espri anlayışını kontrol ettim.
"Eğer o gerçekten, kendin olduğun için seni beğenecek olsaydı.. Buna rağmen arkadaş olmayı teklif etseydi. Benim etkili Dorky şakalarını beğendiğim zaman, o bize bir araya getirdi."

Demi anlamlı konuşmuş , lafı da koymuş resmen :D
Anlamadıysanız özetleyip anlatabilirim.

En son bouquet' tarafından Çarş. Eyl. 29, 2010 5:31 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : .)
http://www.demilovatofan.forumr.net
DemiLse*
Kurucu
Kurucu
DemiLse*

Kadın Mesaj Sayısı : 32767
Doğum tarihi : 19/09/94
İş/Hobiler : PS,Forums,Music.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Demi , Kızlara Oğlanlardan Daha Çok Güveniyor ! 28i1cnc5000/5000Demi , Kızlara Oğlanlardan Daha Çok Güveniyor ! 261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Demi , Kızlara Oğlanlardan Daha Çok Güveniyor !   Demi , Kızlara Oğlanlardan Daha Çok Güveniyor ! Icon_minitimeÇarş. Eyl. 29, 2010 6:10 pm

Tam olarak anlamış değilim. Demi , Kızlara Oğlanlardan Daha Çok Güveniyor ! 862795
http://demilovatofan.forum-canada.com
alisonloveato
Kurucu
Kurucu
alisonloveato

Kadın Mesaj Sayısı : 34786
Doğum tarihi : 25/04/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Demi , Kızlara Oğlanlardan Daha Çok Güveniyor ! 28i1cnc5000/5000Demi , Kızlara Oğlanlardan Daha Çok Güveniyor ! 261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Demi , Kızlara Oğlanlardan Daha Çok Güveniyor !   Demi , Kızlara Oğlanlardan Daha Çok Güveniyor ! Icon_minitimeÇarş. Eyl. 29, 2010 8:00 pm

DemiLse* demiş ki:
Tam olarak anlamış değilim. Demi , Kızlara Oğlanlardan Daha Çok Güveniyor ! 862795

aynen Demi , Kızlara Oğlanlardan Daha Çok Güveniyor ! 490121
http://demilovatofan.forum-canada.com/forum.htm
Incredible.
Aktif Üye
Aktif Üye
Incredible.

Kadın Mesaj Sayısı : 2045
Doğum tarihi : 13/04/98
İş/Hobiler : KaraokeTwitterGitar

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Demi , Kızlara Oğlanlardan Daha Çok Güveniyor ! 28i1cnc400/5000Demi , Kızlara Oğlanlardan Daha Çok Güveniyor ! 261f97k  (400/5000)
MesajKonu: Geri: Demi , Kızlara Oğlanlardan Daha Çok Güveniyor !   Demi , Kızlara Oğlanlardan Daha Çok Güveniyor ! Icon_minitimePerş. Eyl. 30, 2010 1:52 pm

demi Kızlara Oğlanlardan daha cok guvenıyor..
Sevgilinin sadece sevgili değil iyi bir arkadaş olması da önemli diyor..

Sevgilimin benim etrafımda pervane olması önemlidir..

burada joe'nun bır yakınına laf atmıs aslında kım acaba

"Eğer o gerçekten, kendin olduğun için seni beğenecek olsaydı.. Buna rağmen arkadaş olmayı teklif etseydi. Benim etkili Dorky şakalarını beğendiğim zaman, o bize bir araya getirdi."

Yani demi beni ben olduğum için sevecek bir aday bekliyor..
ayrıca erkek arkadaşına güvenmek istiyor..:'(
http://www.demilovatofan.forumr.net
DemiLse*
Kurucu
Kurucu
DemiLse*

Kadın Mesaj Sayısı : 32767
Doğum tarihi : 19/09/94
İş/Hobiler : PS,Forums,Music.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Demi , Kızlara Oğlanlardan Daha Çok Güveniyor !   Demi , Kızlara Oğlanlardan Daha Çok Güveniyor ! Icon_minitimeCuma Ekim 01, 2010 8:15 pm

Anladım canım.
Teşekkürler. (=
http://demilovatofan.forum-canada.com
Brnick'&..
Başarılı Üye
 Başarılı Üye
Brnick'&..

Kadın Mesaj Sayısı : 562
Doğum tarihi : 11/11/98
İş/Hobiler : Pc, TV , :D Fan Clublaar.:D

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Demi , Kızlara Oğlanlardan Daha Çok Güveniyor ! 28i1cnc0/0Demi , Kızlara Oğlanlardan Daha Çok Güveniyor ! 261f97k  (0/0)
MesajKonu: Geri: Demi , Kızlara Oğlanlardan Daha Çok Güveniyor !   Demi , Kızlara Oğlanlardan Daha Çok Güveniyor ! Icon_minitimeC.tesi Ekim 16, 2010 10:47 am

Sağol :)

Demi , Kızlara Oğlanlardan Daha Çok Güveniyor !
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Demi Bir kez daha Kalpleri Fethetti! :)
» Demi Lovato "Daha İyi Bir Rol Modeli Olmak İstiyorum"
» Demi'yle daha fazla emo tırnakları ve büyük kavga yok.
» Britney Spears:''Demi Lovato Benden Daha Havalı''
» Demi- Simon Cowel Atışmaları - Demiye Bir kere daha Aşık Olduğum Video :)