| Sitenin enleri ! | |
|
+6#calanthe. obliviate. weasley❥ Chephia DemiLse* alisonloveato 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Sitenin enleri ! Perş. Ekim 14, 2010 7:22 pm | |
| Herkes kendine göre doldursun.
En Çok Sevilen Rütbeli: En Çok Sevilen Üye: En Sevilen Kategori: En Sevilen Forum: En Sevilen Ünlü: En Komik Kişi: En Şirin Kişi: En Güzel Kişi: En Sert Kişi: En Başına Buyruk Kişi: En Ciddi Kişi: En Bilgili-Kültürlü Kişi: En İyi Photoshopçu: En İyi Avatar: En iyi İmza: En Orjinal Nick: En İnatçı Kişi: En Garip Kişi: En Çok Saçmalayan Kişi: En Bunaltıcı Kişi: En Şakacı Kişi: En Hayalperest Kişi: En Mızmız Kişi: En Açgözlü Kişi: En Kibirli Kişi: En Maceracı Kişi: En saf Kişi:
En son alisonlovato.` tarafından C.tesi Mart 19, 2011 4:16 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
DemiLse* Kurucu
Mesaj Sayısı : 32767 Yaş : 30 Nerden : Bursa Doğum tarihi : 19/09/94 İş/Hobiler : PS,Forums,Music.
| Konu: Geri: Sitenin enleri ! Perş. Ekim 14, 2010 8:23 pm | |
|
En son DemiLse* tarafından Perş. Ekim 14, 2010 9:10 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
alisonloveato Kurucu
| Konu: Geri: Sitenin enleri ! Perş. Ekim 14, 2010 8:41 pm | |
| Demek ben bunaltıyorum En Çok Sevilen Rütbeli: ben,billur,özge,ece En Çok Sevilen Üye: aysu,remix,gamze En Sevilen Kategori: demiş En Sevilen Forum: hepsi En Sevilen Ünlü: demi En Komik Kişi: been En Şirin Kişi: billur,ece En Güzel Kişi: özge(demilse) En Sert Kişi: sudoş En Başına Buyruk Kişi: lily özgiş En Ciddi Kişi: buse En Bilgili-Kültürlü Kişi: hiç xD En İyi Photoshopçu: herkes En İyi Avatar: - En iyi İmza: - En Orjinal Nick: bilmiyorum En İnatçı Kişi: - En Garip Kişi: - En Çok Saçmalayan Kişi: aysuşko En Bunaltıcı Kişi: aysuşko En Şakacı Kişi: ben En Hayalperest Kişi: been En Mızmız Kişi: lily özgiş En Açgözlü Kişi: been En Kibirli Kişi: - En Maceracı Kişi: sude En saf Kişi: - | |
|
| |
Chephia Süper Üye
Mesaj Sayısı : 6789 Yaş : 25 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 27/12/98 İş/Hobiler : -
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1260/5000)
| Konu: Geri: Sitenin enleri ! Perş. Ekim 14, 2010 9:18 pm | |
| En Çok Sevilen Rütbeli: Tüm rütbeliler. En Çok Sevilen Üye: Aysu, Remziye... En Sevilen Kategori: Demi. <3 En Sevilen Forum: Demi. En Sevilen Ünlü: Demi. En Komik Kişi: Aysu. :D En Şirin Kişi: Feyza. :D :D Ecoş. En Güzel Kişi: Billur, Özge, Feyza ve diğer Özge ve Ecoşum tabisi. En Sert Kişi: Bazen "Sude gibi gibi. En Başına Buyruk Kişi: Didem. sfafdfa En Ciddi Kişi: Iıım Sude mi bilmiyorum cevap yok. :D En Bilgili-Kültürlü Kişi: - En İyi Photoshopçu: Özgetoş, Ecoş. En İyi Avatar: - En iyi İmza: - En Orjinal Nick: Veronigue. (Ps nicki ama olsun ;)) En İnatçı Kişi: Ben sanırım. :D :D En Garip Kişi: - En Çok Saçmalayan Kişi: Hepimiz desem ? fadfsaf En Bunaltıcı Kişi: Bazen " didem. En Şakacı Kişi: Özgetoş. :D En Hayalperest Kişi: Billooor. En Mızmız Kişi: - En Açgözlü Kişi: - En Kibirli Kişi: - En Maceracı Kişi: - En saf Kişi: Sinem, iyi anlamda. | |
|
| |
weasley❥ Emekli
Mesaj Sayısı : 17645 Yaş : 27 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 02/04/97 İş/Hobiler : HON,THG VE HP OKUMAK
| Konu: Geri: Sitenin enleri ! Perş. Ekim 14, 2010 9:22 pm | |
| En Çok Sevilen Rütbeli:Özge,Didem beni seviyor musun bilmem :D En Çok Sevilen Üye:Özge En Sevilen Kategori:Her Telden,Demi Lovato En Sevilen Forum:Forum oyunları En Sevilen Ünlü:Demi Tabikii <3 En Komik Kişi:Özge,Didem En Şirin Kişi:Remziye,Sinem,Feyza En Güzel Kişi:Özge,Çağla En Sert Kişi:Sude kesinlikle :D En Başına Buyruk Kişi:Yok En Ciddi Kişi:Yeri gelince Özge :D En Bilgili-Kültürlü Kişi:Bilmem En İyi Photoshopçu:Özge(lily) En İyi Avatar:Özge(demilse) En iyi İmza:Bilmiyorum valla. En Orjinal Nick:Demilse güzel ve Alisonuda beğeniyorum. En İnatçı Kişi:Bilmem En Garip Kişi:Yook En Çok Saçmalayan Kişi:Özge ve Didem bide aysoo :D En Bunaltıcı Kişi:Yok En Şakacı Kişi:Didem En Hayalperest Kişi:Been En Mızmız Kişi:Yok En Açgözlü Kişi:Yok En Kibirli Kişi:Yok En Maceracı Kişi:Bilmem En saf Kişi:Yok galiba :D
| |
|
| |
obliviate. Yönetici
Mesaj Sayısı : 10903 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts (Gryffindor) Doğum tarihi : 12/03/98
| Konu: Geri: Sitenin enleri ! Cuma Ekim 15, 2010 5:02 pm | |
| En Çok Sevilen Rütbeli:2 Özge En Çok Sevilen Üye:Remziye,Ece,Billur En Sevilen Kategori:Demi,Her telden En Sevilen Forum:Forum oyunları,Demi Resimleri En Sevilen Ünlü:Demi En Komik Kişi:Özge (Demilse*) En Şirin Kişi:Çağla,Ece En Güzel Kişi:Herkes En Sert Kişi:Özge :D (Demilse*) En Başına Buyruk Kişi:Bilmem En Ciddi Kişi:Demilse* En Bilgili-Kültürlü Kişi: En İyi Photoshopçu:Serena,Özge En İyi Avatar:Didem En iyi İmza:Özge En Orjinal Nick:Niccy En İnatçı Kişi:Çağla :D En Garip Kişi: En Çok Saçmalayan Kişi: En Bunaltıcı Kişi:Benn :D En Şakacı Kişi: En Hayalperest Kişi:Özge En Mızmız Kişi: En Açgözlü Kişi: En Kibirli Kişi: En Maceracı Kişi: En saf Kişi: | |
|
| |
#calanthe. Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 1513 Yaş : 28 Nerden : (ist)anbul <3 Doğum tarihi : 11/01/96 İş/Hobiler : Neet,Ps,DLF.CLBB.NT <3
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (790/5000)
| Konu: Geri: Sitenin enleri ! Cuma Ekim 15, 2010 5:31 pm | |
| | |
|
| |
DemiLse* Kurucu
Mesaj Sayısı : 32767 Yaş : 30 Nerden : Bursa Doğum tarihi : 19/09/94 İş/Hobiler : PS,Forums,Music.
| Konu: Geri: Sitenin enleri ! Cuma Ekim 15, 2010 5:34 pm | |
| Özge dediklerinizi çoğu zaman anlamadım. | |
|
| |
Jamentha. Emekli
Mesaj Sayısı : 14080 Yaş : 27 Nerden : hogwartsismyhome. Doğum tarihi : 11/02/97 İş/Hobiler : ps.
| Konu: Geri: Sitenin enleri ! C.tesi Ekim 16, 2010 11:52 am | |
| En Çok Sevilen Rütbeli:Sude ve Özge En Çok Sevilen Üye:Özge,Remziye En Sevilen Kategori:Demi Lovato En Sevilen Forum:Sohbet En Sevilen Ünlü:Demi Lovato,En Komik Kişi: En Şirin Kişi:Özge,Sude,DidemiBillur En Güzel Kişi:Billur,Çağla En Sert Kişi:--- En Başına Buyruk Kişi:Dido ve ben En Ciddi Kişi:Özge En Bilgili-Kültürlü Kişi:--- En İyi Photoshopçu:Özge,Serena,Zekk En İyi Avatar:Özge,Çağla En iyi İmza:Özge En Orjinal Nick:- En İnatçı Kişi:- En Garip Kişi:- En Çok Saçmalayan Kişi:Billur,Didem. En Bunaltıcı Kişi:Bennn En Şakacı Kişi:- En Hayalperest Kişi:Özge En Mızmız Kişi:ben(mişim) En Açgözlü Kişi:- En Kibirli Kişi:- En Maceracı Kişi:- En saf Kişi:- | |
|
| |
Boddah. Yönetici
Mesaj Sayısı : 23827 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 10/06/98
| Konu: Geri: Sitenin enleri ! Cuma Ekim 22, 2010 10:02 am | |
| En Çok Sevilen Rütbeli:Bütün rütbelileer En Çok Sevilen Üye:Özgoş x2 Tombik,Billor :) En Sevilen Kategori:Demi Lovato :) En Sevilen Forum:Sohbet herdaiim En Sevilen Ünlü:Demi Lovato Tabisi En Komik Kişi:Özgoşşşşş En Şirin Kişi:Herkes En Güzel Kişi:Ben hariç bütün forum En Sert Kişi:Bilmem,kimseden bir sertlik görmedim En Başına Buyruk Kişi: Valla bilmiyorum En Ciddi Kişi:Gamzee En Bilgili-Kültürlü Kişi:Bilmem En İyi Photoshopçu:Özgoşşş x2 .D En İyi Avatar:Billor'unki .. süper yaa <3 En iyi İmza:Özgoş'unki,sade ama güzel :) :) :) En Orjinal Nick:Kesinlikle Demilse (kafiyeli oldu l*n ) En İnatçı Kişi:Booş En Garip Kişi:Didoşş En Çok Saçmalayan Kişi:Ben En Bunaltıcı Kişi:Hiçkimse En Şakacı Kişi:Özgooş :) En Hayalperest Kişi:Sudoşş :) En Mızmız Kişi: bilmiyorum En Açgözlü Kişi:yok En Kibirli Kişi:Yok En Maceracı Kişi:Bütün forum En saf Kişi: yokk yook | |
|
| |
DemiLse* Kurucu
| Konu: Geri: Sitenin enleri ! Cuma Ekim 22, 2010 6:04 pm | |
| | |
|
| |
weasley❥ Emekli
Mesaj Sayısı : 17645 Yaş : 27 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 02/04/97 İş/Hobiler : HON,THG VE HP OKUMAK
| Konu: Geri: Sitenin enleri ! Cuma Ekim 22, 2010 9:19 pm | |
| Ve o avatar özge sayensinde mua <33 | |
|
| |
Boddah. Yönetici
| |
| |
DemiLse* Kurucu
| Konu: Geri: Sitenin enleri ! C.tesi Ekim 23, 2010 9:45 am | |
| | |
|
| |
weasley❥ Emekli
| |
| |
DemiLse* Kurucu
| Konu: Geri: Sitenin enleri ! C.tesi Ekim 23, 2010 11:46 am | |
| Hadi yazmayanlar da yazsın... | |
|
| |
Chephia Süper Üye
Mesaj Sayısı : 6789 Yaş : 25 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 27/12/98 İş/Hobiler : -
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1260/5000)
| |
| |
weasley❥ Emekli
| Konu: Geri: Sitenin enleri ! C.tesi Şub. 12, 2011 11:35 pm | |
| Ben tekrar yapıcam çünkü çok eskide kaldıı.
En Çok Sevilen Rütbeli: ÖZGE-REMZİŞ-DİDEM-ECE-BEN En Çok Sevilen Üye: MELİKE-ÇAĞLA-AYSU-İREM-GAMZE En Sevilen Kategori: HER TELDEN- DEMİŞ LOVATOŞ En Sevilen Forum: FORUM OYUNLARI En Sevilen Ünlü: DEMİŞİM <3 En Komik Kişi: DİDEM En Şirin Kişi: ECE-ÖZGE-REMZİŞ En Güzel Kişi: REMZİİŞ En Sert Kişi: YOK En Başına Buyruk Kişi: YOK En Ciddi Kişi: HERKES DELİ :D En Bilgili-Kültürlü Kişi: HERKES En İyi Photoshopçu: ÖZGE-DİLHAN En İyi Avatar: REMZİYE En iyi İmza: ÖZGE En Orjinal Nick: NİCCY# En İnatçı Kişi: ÖZGE En Garip Kişi: YOK En Çok Saçmalayan Kişi: DİDEM En Bunaltıcı Kişi: YOK En Şakacı Kişi: DİDEM-REMZİŞ En Hayalperest Kişi: BEN En Mızmız Kişi: YOK En Açgözlü Kişi: YOK En Kibirli Kişi: YOK En Maceracı Kişi: YOK En saf Kişi: YOK
| |
|
| |
Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: Sitenin enleri ! Paz Şub. 13, 2011 8:14 pm | |
| Oyyy <3 <3 <3 <3 Yiriim seniii <3<3<3<3< Gözel mi ? Tam zıttını yazmışsın ki <3<3<3< Yirim seni. Ben de bir arada yapcam tekrardan artıkın :d | |
|
| |
weasley❥ Emekli
| Konu: Geri: Sitenin enleri ! Paz Şub. 13, 2011 8:31 pm | |
| Ya dövcem bi gün seni heee sopa geliyo :D | |
|
| |
Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: Sitenin enleri ! Paz Şub. 13, 2011 8:56 pm | |
| Tamam aşkom bir gün döversin <3 :D | |
|
| |
Dj Malik Emekli
Mesaj Sayısı : 11319 Yaş : 26 Nerden : Londra. Doğum tarihi : 21/07/98 İş/Hobiler : Directioner.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1060/5000)
| Konu: Geri: Sitenin enleri ! Ptsi Mart 28, 2011 1:30 pm | |
| En Çok Sevilen Rütbeli: Özge , Didem , Remziye En Çok Sevilen Üye: Çağla , Aysu , Melike En Sevilen Kategori: Her Telden En Sevilen Forum: Forum Oyunları En Sevilen Ünlü: Demi Lovato En Bilgili-Kültürlü Kişi: Ben olmadığım kesin ? En İyi Photoshopçu: Özge En İyi Avatar: Özge En iyi İmza: Didem En Orjinal Nick: alisonlovato.
Hepsini doldurmadım. | |
|
| |
alisonloveato Kurucu
| Konu: Geri: Sitenin enleri ! Ptsi Mart 28, 2011 5:54 pm | |
| | |
|
| |
Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: Sitenin enleri ! Ptsi Mart 28, 2011 7:27 pm | |
| En Çok Sevilen Rütbeli:Özgom,Didom,Billom,Eçom,Gamzom En Çok Sevilen Üye:Özgıommm En Sevilen Kategori:Demi Lovato <3 En Sevilen Forum:Demiş <3 En Sevilen Ünlü:Demiiiiiiiiiş En Komik Kişi:Dombik,Özgom En Şirin Kişi:Özgim,Billiş,Eçim En Güzel Kişi:Billiş,Özgim,Eçişimmm En Sert Kişi:Kimse En Başına Buyruk Kişi:ben En Ciddi Kişi: En Bilgili-Kültürlü Kişi: En İyi Photoshopçu:Özgim <3 En İyi Avatar:hep En iyi İmza:hep En Orjinal Nick:hep En İnatçı Kişi: En Garip Kişi: En Çok Saçmalayan Kişi: En Bunaltıcı Kişi: En Şakacı Kişi: En Hayalperest Kişi: En Mızmız Kişi: En Açgözlü Kişi: En Kibirli Kişi: En Maceracı Kişi: En saf Kişi:
| |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1510/5000)
| Konu: Geri: Sitenin enleri ! Çarş. Nis. 25, 2012 7:45 pm | |
| En Çok Sevilen Rütbeli:Özge En Çok Sevilen Üye:Remziye ve Billur En Sevilen Kategori:Genel Sohbet En Sevilen Forum:Genel Sohbet En Sevilen Ünlü:Demi Lovato-Tvd oyuncuları-Açlık oyunları oyuncuları-One direction En Komik Kişi:Remziye En Şirin Kişi:Melek En Güzel Kişi:Billur En Sert Kişi:- En Başına Buyruk Kişi:Ben En Ciddi Kişi:Özge En Bilgili-Kültürlü Kişi:Melek En İyi Photoshopçu:Özge ve Melek En İyi Avatar:Aysu En iyi İmza:Özge En Orjinal Nick:Özge En İnatçı Kişi:Billur En Garip Kişi:Meriç En Çok Saçmalayan Kişi:Ben En Bunaltıcı Kişi:Ben En Şakacı Kişi:Bana göre ben ve Remziye. En Hayalperest Kişi:Remziye En Mızmız Kişi:Didem En Açgözlü Kişi:Didem En Kibirli Kişi:- En Maceracı Kişi:Billur En saf Kişi:BEEN | |
|
| |
| Sitenin enleri ! | |
|