2010 sonbahar sokak trendleri , aşağıda gördüğünüz iki güzel hanım avrupa semlarında sokaklarda objektiflere takılmışlar ; hem onları inceleyelim hedme kendi yorumlarımızı eksik etmeyelim ;
Deri ; derinin moda dünyasında ki yeri pek tabi çok farklı çünkü çok az kullanılıyor ve her ürün ile birlikte kullanılan bir ham madde değil fakat deri ürünleri giymek ve taşımak gerçektem kolay değil , bir ağırlığı ve asilliği olduğu kesin ; 2010 sonbahar sokak trendleri dahilinde spor deri ceketleri görüyoruz.
Uzun diz boyu çoraplar, ben bu uzun çorap trend’ini sezon başından beri yazıyorum tüm avrupa gençler bu şekilde giyiyor yani kızlar modavetrend.co takipçileri iyi bilirler bir kaç yazdım bunu ile ilgili lakin biliyorum ki bizim ülkemiz de her trend’i bire bir uygulamak kolay olmuyor .
Tunikler ; tuniklerde yine son 2 senedir oldukça trend durum da bunun nedeni olarak taytlar ile süper kombin kardeşliğine sahip olmaları olsa gerek ; tunik hırkalar,t-shirtler,bluzlar ve diğerleri.
Kısa şortlar ; şortlar son 2 sezondur yani 2009′dan 2010′a trend’de kalmasını çok iyi başardı 2010 yaz ayları hanımlar için şortların dışarı çıkmasıydı sanırım sonbahar ılık geçer ise jean şortlar tercih edilebilir neden olmasın .
Oxford ayakkabılar ; ayakkabı trendleri gerçekten bir kalıba sokulmayacak kadar geniş ama oxford ayakkabı modelelri erkeksi bir yapıya sahip olmalarına rağmen hanımlara oldukça yakışıyor ve o modelde alternatifleri yok gibi.
Ceketler ve kapri kollar ; blazer ceketler 2010 senesi ile birlikte çıkış yapan trendleriden bir tanesi hem erkek hemde bayan modelleri oldukça tuttu diyebiliriz.Bayanlar için tek fark blazer ceketlerin kollarını dirseklerine kadar katlamaları ve bu kolların iç astarının ekoseli olması.
Fular , fular yeni bir trend değil her daim geçmişden günümüze flar kullanmak hem bayanlar da hemde erkeklerde hoş bir görüntüye sebep olur. Yani fular geçtiğimiz senelerde ki gibi 2010 sonbahar’ın da yine üzermizden eksik olmayacak gibi.