#calanthe. Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 1513 Yaş : 28 Nerden : (ist)anbul <3 Doğum tarihi : 11/01/96 İş/Hobiler : Neet,Ps,DLF.CLBB.NT <3
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (790/5000)
| Konu: Kan Ağlayan Gözler Çarş. Ara. 08, 2010 5:00 pm | |
| Hayattan hiç bu kadar nefret etmemiştim.Hemde hiç... Her Tarafımda aşk acısı çeken gözler,mutluluğu özleyen gözler,Pişman olan gözler ve : KAN AĞLAYAN GÖZLERcrying blood eyes.Hanry Sward(6)=Texas'taki mutlu yaşamının 6. yılındaki doğumgünü ile birlikte gelen bir gerçek herşeyin düzenini bozuyor. Sakin bir çocuk.Ailesindeki karmaşalar aklını karıştırsa da o hala hayata sımsıkı tutunmuş. Gina Sward(38)=Hanry'nin ve diğer 2 krdeşin annesi.Gizlice öğrendiği bir sırla beraber tüm düzeni bozuluyor.Ancak bu sırrı çocuklarına fark etirmemesi gerekiyor çünkü...Bu olay çocukların düzenini bozabilir! LiLy Sward(18)=Kardeşlerin en büyüğü asıl aşk acısı çeken o...Hoşlandığı çocuk zorunlu olarak başka biriyle evlendirilmiş. Arkadaş sorunları ve ailesindeki sorunlar hayatını karmakarışık ettmiş.Bu nedenle Odasına kapanıyor ve ağlıyor. Ginny Sward(16)=Kardeşlerin ortancası.Kendinden büyük birine aşık ancak aşık olduğu kişiyi çok yanlış anlıyor... Bölüm yorumlardan sonra | |
|
Boddah. Yönetici
Mesaj Sayısı : 23827 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 10/06/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Kan Ağlayan Gözler Cuma Ara. 10, 2010 8:33 pm | |
| Vuhuuu. Logoya öldüm Osmaaan Devaam.. ! | |
|
#calanthe. Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 1513 Yaş : 28 Nerden : (ist)anbul <3 Doğum tarihi : 11/01/96 İş/Hobiler : Neet,Ps,DLF.CLBB.NT <3
| Konu: Geri: Kan Ağlayan Gözler C.tesi Ara. 11, 2010 7:04 pm | |
| ama çok az yorum vaaaar cıııık beneneee | |
|
obliviate. Yönetici
Mesaj Sayısı : 10903 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts (Gryffindor) Doğum tarihi : 12/03/98
| |
#calanthe. Aktif Üye
| Konu: Geri: Kan Ağlayan Gözler Salı Ara. 21, 2010 5:32 pm | |
| Çok az yorum var.Ama sizin hatrınıza koyayım. ~~~~~~ Bölüm 1:Doğumgünüm Bir yıldır bu günü beklemiştim.Sonunda 6 yaşıma giriyorum.Elbette annem ve ablalarım unutmuş taklidi yapacaklardı. Ama ben Hanry'sem onlara inanmayacaktım.Babam da Almanya'ya gitmeden önce sürekli söylerdi zaten.Çok zeki bir çocukmuşum. Heyecandan sabah en erken ben kalktım.Ses çıkarmamak için merdivenlere yavaşça basıp indim.Annemin kapısını açtığım gibi yatağının üzerine atladım: -İyiki Doğdum Beeeen ! -Heey,Uykumu bölen küçük canavar! dedi annem ve gıdıkladı beni. Yüksekçe bir kahkaha atmış olmalıyım ki ablalarım uyandı.Ginny: -Hanry.Saat daha 8 neden uyandın ki ! -İyiki doğdum been Ablam gülümsedi.Tüm siniri geçmişti.Kocamaan bir öpücük verdi: -Doğumgünü çocuğu ablasına kahvaltı hazırlamaya yardım edecek mi bakalım ? Anneme öpücük yolladım.Annemde tutmuş gibi yaptı. -Evet,edecek Yukarı Çıktık ve Kahvaltıyı hazırladık.Çok mutluydum ama içimde kötü bir his vardı...Çok kötü bir his.
Kahvaltıda annem derin düşüncelere daldı.Gözlerini tavana dikmişti. -Anne,ne düşünüyorsun ? dedim merakla -Hiçbirşey, dedi annem ve Hemen konuyu değiştirdi. -Bugün Tom geliyor ! Babam mı? Sonunda geliyor! 2 sene sonra onu görmek ve hasret gidermek... Hemde doğumgünüm de ! -Bu,bu gerçek mi? diye sordu ablam. -Evet. demekle yetindi annem de...
Sonunda akşam olmuştu. Akşam yemeğini iple çekiyordum doğumdünümü akşam yemeğinde yapacaktık. Anneme içerden bağırdım "Anne!Sabırsızlanıyorum çabuuuk" "Tamam işte geliyor" dedi annem ve kapıdan içeri girdi. "Yuppiii" diye çığlığımla beraber kapı çaldı."Babam geldii!" dedim ve koşarak aşağı indim.Kapıyı heyecanla açtım. Babam nerde ? Polislerin burada ne işi var? Ah,evet babam orada.Peki ya polisler? Tabi yaaa,babamın doğumgünü hediyesidir herhalde. Sessizliği ben devirdim "Babaa!Vaaay hemde doğum günü hediyemle!" -Doğumgünün mü? -Evet! dedim ve kucağına atlamak için koştum. Kapıdan çıkacacakken olis beni yere itti. İstemememe rağmen ağlamaya başladım. Babam polisleri yararak içeri girdi.Ardından polisler babamın söyleyeceklerini tamladılar: -Hanımefendi,eşiniz bir kaçak. -Ne,ne nasıl olur? diye söze karıştı ablam. -Lily sakin ol,lütfen diyerek sakinleştirmeye çalıştı annem. -Üzgünüm,ama bir kaçağın üzerine tapulu olan bir evde oturamazsınız. -Ama,ama nasıl olur?Kaçaklıkla ne ilgisi var tapunun ? -Hanfendi,lütfen bizi zora sokmayın size iki gün veriyorum.Lütfen evvi boşaltın. Ağlamamak için kendimi zor tuttum. -Hayır!Bu evden Ç I K M I Y O R U Z ! -Hanfendi lüt... -Çıkmıyoruz! dedi annem ve kapıyı kapattı. Bunun üzerine polisler kapıyı kırdı ve annemin boğazına yapıştılar. -Çabuk çıkın dedim! Lily polisin bacağına sert bir tekme vurdu. Polis Lily'e bir tokat atıp yere yağıştırdı. İşte o an tutamadım kendimi. Göz yaşlarımı serbest bıraktım... | |
|
alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
| Konu: Geri: Kan Ağlayan Gözler C.tesi Nis. 23, 2011 12:30 pm | |
| | |
|
Pinkquen. Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4612 Yaş : 25 Nerden : BieberWorld'den Doğum tarihi : 15/06/99 İş/Hobiler : karaoke yapmak,bilgisayar oynamak,kitap okumak.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (230/5000)
| Konu: Geri: Kan Ağlayan Gözler C.tesi Nis. 23, 2011 1:04 pm | |
| | |
|
Boddah. Yönetici
Mesaj Sayısı : 23827 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 10/06/98
| Konu: Geri: Kan Ağlayan Gözler C.tesi Nis. 23, 2011 3:58 pm | |
| oha üğüğü yaa pislik polişlerr üğüüğüü hemen devam lütfeen üğü Hanryy üğüğü | |
|
yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1510/5000)
| Konu: Geri: Kan Ağlayan Gözler C.tesi Nis. 23, 2011 4:21 pm | |
| - Helios .' demiş ki:
- oha üğüğü yaa pislik polişlerr üğüüğüü
hemen devam lütfeen üğü Hanryy üğüğü | |
|