#calanthe. Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 1513 Yaş : 28 Nerden : (ist)anbul <3 Doğum tarihi : 11/01/96 İş/Hobiler : Neet,Ps,DLF.CLBB.NT <3
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (790/5000)
| Konu: Ve Gözlerini kapattı... Çarş. Ara. 22, 2010 7:26 pm | |
| Bir genç kız vardı sokakta. Ona uzun uzun baktım. Ne kadar temiz ne kadar acizdi öyle. Gözleri masmaviydi,sapsarı saçları belinden aşağı uzanıyordu. Ama rengi sapsarı kesilmişti. Korkuyo gibi görünüyordu,yürümekte zorluk çekiyordu. Bir ara sendeledi,düşecek gibi oldu. Artık yardım etme vakti gelmişti. Hızlı adımlarla kızın yanına gittim "Sen iyi misin ? Neyin var" diye sordum. "Yok birşeyim,yardımın için teşekkürler hanımefendi." dedi kekeme bir ses tonuyla -Pek iyi görünmüyorsun.Karşıdaki muayenehaneye gidelim istersen ? -Yok,oradan geliyorum zaten. -Öyleyse neyin var?Grippmisin. -Hayır!Sadec... Devamını getiremedi.Yanağından aşağı gözyaşları indi. -Gel, dedim ve kolundan tutup karşıdaki parkta bir banka oturttum: -Şimdi anlat bakalım neyin var? -Benim adım Melis,1 ay kadar oluyor ; nefes tıkanıklığı,baş dönmesi,baygınlık gibi sorunlarım var. -Eee? -Esi,doktora gittim henüz teşhis konulamadı.Daha önce hiç böyle bir hastalıkla karşılaşmamış. Düşüncelere daldım...Uzun uzun düşündüm peki bu genç kızın sorunu neydi? -Hımm,Belki stresten kaynaklanıyordur.Biraz dinlen.Birşey olursa beni bu numaradan ara. Mantıklı gelmiş olmalı ki hafifçe gülümsedi.Ona kartımı uzattım.Teşekkür etti ve gitti.Tekrar sendeliyordu. Hay Allah ! 1 ay kadar sonra telfonum çaldı.Evet Melis arıyordu. -Merhaba Melis'cim hayırdır? -Merhaba selma abla...Ben,ben buluşabilirmiyiz diye soracaktım sesi ağlamaklı geliyordu. -Tabii canım nerede ? -Mümkünse hemen aynı parkta. Ardından telefonu kapattı.Endişelendim.Hemen yola çıktım. Parkta beni arıyordu sanki yine sendeliyordu ve sapsarı kesilmişti.Başında kapşon vardı Adımlarımı sıklaştırırarak yanına gittim. Bir banka oturduk. -Anlat bakalım melis,ne oldu? -Selma abla ben... -Sen ? -Ben... Gözlerimin içine baktı.O maviliklerde kayboldum. Sonra gözlerini kapattı. Kollarını serbest bıraktı. -Benim akciğerlerim çürümüş ve kemik erimesi olmuş.Doktor dün fazla vaktim olmadığını söyledi.Vücut direncini kaybetmiş,organlar çalışamaz olmuş.Hoşçakal Dedi ve geriledi.Melis ruhunu Rabb'ine teslim etti.Gözlerimden yaşlar geldi... Kapşonunu indirdim.Melis'in saçları kesilmişti yada dökülmüştü.Elindeki poşeti yeni farkettim. Poşeti açtığımda içinde raporlar ve röntgenler vardı.Ama altlarında...Melis'in saçları. Ağlamam şiddetlendi ve nefes alamaz oldum.Ellerimi hissetmedim ve yere düştüm.Gözlerimi zar zor açtım. Elveda hayat !Etraf bembeyaz oldu Umarım beğenirsiniz... | |
|
obliviate. Yönetici
Mesaj Sayısı : 10903 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts (Gryffindor) Doğum tarihi : 12/03/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Ve Gözlerini kapattı... Cuma Ara. 24, 2010 4:34 pm | |
| Bunu sen mi yazdınn... Çok güzelmiş teşekkürler | |
|
alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
| Konu: Geri: Ve Gözlerini kapattı... Cuma Ara. 24, 2010 6:48 pm | |
| | |
|
#calanthe. Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 1513 Yaş : 28 Nerden : (ist)anbul <3 Doğum tarihi : 11/01/96 İş/Hobiler : Neet,Ps,DLF.CLBB.NT <3
| Konu: Geri: Ve Gözlerini kapattı... Cuma Ara. 24, 2010 10:15 pm | |
| teşekkürr.evet ben yazdım.<33 | |
|
Boddah. Yönetici
Mesaj Sayısı : 23827 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 10/06/98
| |
#calanthe. Aktif Üye
| Konu: Geri: Ve Gözlerini kapattı... Cuma Ara. 24, 2010 10:57 pm | |
| | |
|
Pieve Di Cadore Emekli
Mesaj Sayısı : 11570 Yaş : 28 Nerden : Ankara Doğum tarihi : 16/10/96 İş/Hobiler : Kitap okumak
| Konu: Geri: Ve Gözlerini kapattı... C.tesi Ara. 25, 2010 3:17 pm | |
| Süpermiş ama bu. Çok beğendim. Sağol. <3 | |
|
#calanthe. Aktif Üye
| Konu: Geri: Ve Gözlerini kapattı... Paz Ara. 26, 2010 12:39 pm | |
| önemli değil <3 beğendiyseniz ne mulu banaa <33 | |
|