BeLinda* Başarılı Üye
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (50/5000)
| Konu: Hollywood Kristen'dan Vazgeçemiyor. Paz Şub. 13, 2011 1:23 pm | |
| Kristen Stewart, Hollywood'un vazgeçilmezi oldu. Genç oyuncuya giden teklifler arasında Pamuk Prenses de yerini aldı. Grup Hepsi Fan Club - Hollywood Kristen'dan Vazgeçemiyor Alacakaranlık Serisi'nin genç aktiristi Kristen Stewart'ın ismi, geçtiğimiz günlerde "Superman"de yer alan 'Lois Lane' karaktesi için geçmişti. Stewart'a giden tekliflerin ardı kesilmiyor. Genç oyuncuya son gelen teklif ise Pamuk Prenses oldu.
Pamuk Prenses’in masalında ünlü isimler Kristen Stewart’la bitmiyor. Hikayedeki avcı rolünde Viggo Mortensen yer alırken, kötü kalpli üvey anneyi Charlize Theron canlandıracak.Ya ben neden bu kadar fanı olduğunu anlamıyorum.Ona Hollywood'un farklısı deniyor. Benim onda gördüğüm tek farklılık diğerlerine göre daha şımarık ve ukala olması. Kendini Angelina Jolie ile bir tutan biri. Oyunculuk desen babası Fox'ta yapımcıymış onun sayesinde oynamış filmlerde. Tamam çok kötü bir oyuncu değil ama çok daha iyileri var. Örnek bir insan desen sigara,alkol ne ararsan var. Güzelllik desen kavanoz şeklinde bir kafa,kepçe kulaklar,şekilsiz iki kaş. Ve tabi dişlek. Gittiği her yerde argo kelime kullanmaktan çekinmeyen bir kız. Bazıları ona ''asi'' dese de aklından ne geçse herşeyi söyleyen birine '' ne güzel işte doğruları söylüyor'' demek yanlış olur. Doğrularu söylemek arkasından konuşmamak iyi birşey ama bunun bir ölçüsü var. Hem bir ara tecavüz edilen kadınlara hakaret etmişti. Sonra özür dilemişti ama herşeyi pat diye söyleyemeden iyi düşünmesi lazım. Anti Kristen olanlara Robert'ı kıskandıkları için onu sevmiyorlar deniyor. Bazıları için doğru olabilir ama bazıları öyle düşünmüyor. Robert'ın seçimleri beni ilgilendirmez. Yanlız farkettim ki haberden çok benim yorumlarım var. :D | |
|
weasley❥ Emekli
Mesaj Sayısı : 17645 Yaş : 27 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 02/04/97 İş/Hobiler : HON,THG VE HP OKUMAK
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Hollywood Kristen'dan Vazgeçemiyor. Paz Şub. 13, 2011 1:24 pm | |
| | |
|
Boddah. Yönetici
Mesaj Sayısı : 23827 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 10/06/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Hollywood Kristen'dan Vazgeçemiyor. Paz Şub. 13, 2011 1:28 pm | |
| | |
|
yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1510/5000)
| Konu: Geri: Hollywood Kristen'dan Vazgeçemiyor. Paz Şub. 13, 2011 1:30 pm | |
| Ben de Krisi sevmiyorum aynen senin gibi düşünüorum. Sağol. | |
|