Demi Lovato Fan
Hollywood Kristen'dan Vazgeçemiyor. 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Hollywood Kristen'dan Vazgeçemiyor. 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Hollywood Kristen'dan Vazgeçemiyor.

4 posters
YazarMesaj
BeLinda*
Başarılı Üye
 Başarılı Üye
BeLinda*

Kadın Mesaj Sayısı : 955

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Hollywood Kristen'dan Vazgeçemiyor. 28i1cnc50/5000Hollywood Kristen'dan Vazgeçemiyor. 261f97k  (50/5000)
Hollywood Kristen'dan Vazgeçemiyor. Empty
MesajKonu: Hollywood Kristen'dan Vazgeçemiyor.   Hollywood Kristen'dan Vazgeçemiyor. Icon_minitimePaz Şub. 13, 2011 1:23 pm

Hollywood Kristen'dan Vazgeçemiyor. 60430008

Kristen Stewart, Hollywood'un vazgeçilmezi oldu. Genç oyuncuya giden teklifler arasında Pamuk Prenses de yerini aldı.
Grup Hepsi Fan Club - Hollywood Kristen'dan Vazgeçemiyor Alacakaranlık Serisi'nin genç aktiristi Kristen Stewart'ın ismi, geçtiğimiz günlerde "Superman"de yer alan 'Lois Lane' karaktesi için geçmişti. Stewart'a giden tekliflerin ardı kesilmiyor. Genç oyuncuya son gelen teklif ise Pamuk Prenses oldu.

Pamuk Prenses’in masalında ünlü isimler Kristen Stewart’la bitmiyor. Hikayedeki avcı rolünde Viggo Mortensen yer alırken, kötü kalpli üvey anneyi Charlize Theron canlandıracak.

Ya ben neden bu kadar fanı olduğunu anlamıyorum.Ona Hollywood'un farklısı deniyor. Benim onda gördüğüm tek farklılık diğerlerine göre daha şımarık ve ukala olması. Kendini Angelina Jolie ile bir tutan biri. Oyunculuk desen babası Fox'ta yapımcıymış onun sayesinde oynamış filmlerde. Tamam çok kötü bir oyuncu değil ama çok daha iyileri var. Örnek bir insan desen sigara,alkol ne ararsan var. Güzelllik desen kavanoz şeklinde bir kafa,kepçe kulaklar,şekilsiz iki kaş. Ve tabi dişlek. Gittiği her yerde argo kelime kullanmaktan çekinmeyen bir kız. Bazıları ona ''asi'' dese de aklından ne geçse herşeyi söyleyen birine '' ne güzel işte doğruları söylüyor'' demek yanlış olur. Doğrularu söylemek arkasından konuşmamak iyi birşey ama bunun bir ölçüsü var. Hem bir ara tecavüz edilen kadınlara hakaret etmişti. Sonra özür dilemişti ama herşeyi pat diye söyleyemeden iyi düşünmesi lazım. Anti Kristen olanlara Robert'ı kıskandıkları için onu sevmiyorlar deniyor. Bazıları için doğru olabilir ama bazıları öyle düşünmüyor. Robert'ın seçimleri beni ilgilendirmez.
Yanlız farkettim ki haberden çok benim yorumlarım var. :D
weasley❥
Emekli
Emekli
weasley❥

Kadın Mesaj Sayısı : 17645
Doğum tarihi : 02/04/97
İş/Hobiler : HON,THG VE HP OKUMAK

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Hollywood Kristen'dan Vazgeçemiyor. 28i1cnc5000/5000Hollywood Kristen'dan Vazgeçemiyor. 261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Hollywood Kristen'dan Vazgeçemiyor.   Hollywood Kristen'dan Vazgeçemiyor. Icon_minitimePaz Şub. 13, 2011 1:24 pm

sağol
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kadın Mesaj Sayısı : 23827
Doğum tarihi : 10/06/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Hollywood Kristen'dan Vazgeçemiyor. 28i1cnc5000/5000Hollywood Kristen'dan Vazgeçemiyor. 261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Hollywood Kristen'dan Vazgeçemiyor.   Hollywood Kristen'dan Vazgeçemiyor. Icon_minitimePaz Şub. 13, 2011 1:28 pm

Sağol canım
yuzdeyuzinsan
Moderatör
Moderatör
yuzdeyuzinsan

Kadın Mesaj Sayısı : 15465
Doğum tarihi : 30/05/97
İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Hollywood Kristen'dan Vazgeçemiyor. 28i1cnc1510/5000Hollywood Kristen'dan Vazgeçemiyor. 261f97k  (1510/5000)
MesajKonu: Geri: Hollywood Kristen'dan Vazgeçemiyor.   Hollywood Kristen'dan Vazgeçemiyor. Icon_minitimePaz Şub. 13, 2011 1:30 pm

Ben de Krisi sevmiyorum aynen senin gibi düşünüorum.
Sağol.
http://aniltetikfan.hareketforum.net

Hollywood Kristen'dan Vazgeçemiyor.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Out with friends in Hollywood, Ca!
» Hollywood’un en seksi annesi kim? /
» Hollywood Yıldızlarının Atkuyrukları!
»  Hollywood'un En Çok Kazanan Yıldızları!
» Hollywood'un Kırmızı Tutkusu