Demi Lovato Fan
Model Serenay ! 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Model Serenay ! 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Model Serenay !

3 posters
YazarMesaj
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kadın Mesaj Sayısı : 23827
Doğum tarihi : 10/06/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Model Serenay ! 28i1cnc5000/5000Model Serenay ! 261f97k  (5000/5000)
Model Serenay ! Empty
MesajKonu: Model Serenay !   Model Serenay ! Icon_minitimeC.tesi Şub. 19, 2011 1:52 am

Genç yaşına rağmen, oyunculuk ve modellikteki hızlı yükselişiyle konuşulan Serenay Sarıkaya, Özgür Masur’un ‘Bugün’ adlı 2011/12 sonbahar-kış koleksiyonunun modelliğini yaptı. Mehmet Turgut’un objektifinden çıkan karelerse ilk kez Şamdan Plus dergisinde yayınlandı.

Biz onu ilk kez ‘Plajda’ filminde, henüz 16 yaşında küçük bir kızken tanıdık. Geçen dört senede büyüdü, çok güzel genç bir kadın oldu ve her geçen gün başarılarına yenilerini ekledi. Her ne kadar şöhreti bu kadar erken beklemediğini söylese de, genç yaşına birçok başarı sığdırdı. Sarıkaya’nın yolu, rol aldığı ‘Lale Devri’ dizisindeki karakterini giydirmesi sayesinde ünlü modacı Özgür Masur’la kesişti. Bu iki başarılı ismin işbirliği, Masur’un 2011/12 sonbaharkış koleksiyonunun yüzü olarak Sarıkaya’yı seçmesiyle de devam etti. Bu teklifi hiç düşünmeden kabul ettiğini söyleyen Sarıkaya, Mehmet Turgut’un objektifinin karşısına geçti. Şamdan Plus’tan Selin Öksüz de Sarıkaya ile moda üzerine konuştu.

‘ADANALI’ ETKİSİ
Herkesin bir keşfediliş hikayesi vardır. Sizinki nasıl?
Aslında şov dünyasına daha geç girmek istememe rağmen sürüklendim; buna biraz kader diyorum… Her şey Antalya’da başladı, sonra bu mesleği yapmak istediğimi fark ettim ve İstanbul’a taşındım. Bir baktım ki, her şey çok hızlı ilerliyor.

Şu anda bulunduğunuz noktadan mutlu musunuz?
Kişi her zaman kendine yeni küçük hedefler koymalı. Bir önceki tamamlanınca bir sonrakine yelken açmalı. Halimden memnunum ama elbette ki hedeflerim ve düşlerim var.

10 yıl sonra kendinizi nerede görüyorsunuz?
10 yıl öncesinden çok daha iyi bir yerde görmeyi istiyorum.

Sizin kariyerinizin dönüm noktası ne oldu sizce?
‘Adanalı’ dizisi fark edilişimdir diye düşünüyorum. Sektörde söz sahibi olabildiğim nokta. Ama İstanbul’a gelmeye kesin karar verişim hepsinin başlangıcı sanırım.

Nasıl giyinmeyi seviyorsunuz?
Ben o an canım nasıl hissetmek istiyorsa öyle giyiniyorum genelde. Vazgeçemediğim klasiklerim de var, zamanın modasına ait olan şeyler de… İyi giyinmeyi severim, saplantım yok ama sevdiğim markaları takip ederim.

İFW’de podyumda yürürken neler hissettiniz?
Modellik yapmaktan çok fazla keyif alıyorum. Podyumdayken kendimi nasıl kaybediyorsam, bittiğinde hiçbir şey hatırlamıyorum!

ÖLDÜRMEK İSTİYORUM!
Özgür Masur’un teklifini kabul ederken düşündünüz mü?
Özgür’ün üç sene önceki defilesi, benim ilk podyumlarımdandı. Sonrasında dizide birlikte çalıştık, ‘Lale Devri’nde onun kostümlerini taşıdım. Teklifi samimiyetimiz ve kostümlerin muhteşemliğinden dolayı hemen kabul ettim.

Özgür Masur’un çizgisini nasıl buluyorsunuz?
Tasarımlarına yansıttığı asi ruha bayılıyorum. Ne yapsa olay oluyor, nasıl oluyor anlamadım!

Son koleksiyonunu nasıl buldunuz?
Bunu daha önce de söylemiştim. Ancak öyle ifade edebilirim; Her yeni tasarımını giydiğimde onu öldürmek istiyorum!

Tasarımları kendinize yakıştırdınız mı?
Elbette! Fotoğraflardan da belli oluyor…

Pinkquen.
Süper Üye
Süper Üye
Pinkquen.

Kadın Mesaj Sayısı : 4612
Doğum tarihi : 15/06/99
İş/Hobiler : karaoke yapmak,bilgisayar oynamak,kitap okumak.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Model Serenay ! 28i1cnc230/5000Model Serenay ! 261f97k  (230/5000)
Model Serenay ! Empty
MesajKonu: Geri: Model Serenay !   Model Serenay ! Icon_minitimePaz Şub. 20, 2011 12:14 am

Sağol canım.
http://juzzybiebs.yetkinforum.net/forum
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Model Serenay ! Empty
MesajKonu: Geri: Model Serenay !   Model Serenay ! Icon_minitimePaz Şub. 20, 2011 1:55 am

Rica ederim.
yuzdeyuzinsan
Moderatör
Moderatör
yuzdeyuzinsan

Kadın Mesaj Sayısı : 15465
Doğum tarihi : 30/05/97
İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Model Serenay ! 28i1cnc1510/5000Model Serenay ! 261f97k  (1510/5000)
Model Serenay ! Empty
MesajKonu: Geri: Model Serenay !   Model Serenay ! Icon_minitimePaz Şub. 20, 2011 10:11 am

Sağol :)
http://aniltetikfan.hareketforum.net
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Model Serenay ! Empty
MesajKonu: Geri: Model Serenay !   Model Serenay ! Icon_minitimePaz Şub. 20, 2011 12:16 pm

Önemsiz.

Model Serenay !
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Serenay Sarıkaya, aldatıldı mı?
» Model - Bir Melek Vardı
» Değmesin Ellerimiz (Model)
» 12 yaşında model 15 inde hamile
» 2011 model 'Selvi Boylum Al Yazmalım'