| The Pain is Real. | |
|
+2yuzdeyuzinsan >> Ariella << 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
>> Ariella << Başarılı Üye
Mesaj Sayısı : 791 Yaş : 25 Nerden : Istanbul Doğum tarihi : 10/08/99 İş/Hobiler : Gitar çalmak, Voleybol oynamak, film dizi izlemek, kitap okumak, karaoke yapmak...
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (30/5000)
| Konu: The Pain is Real. Ptsi Şub. 28, 2011 10:14 pm | |
| Adı ; The pain is real. ( Acı Gerçek )
Konusu; 18 Yaşındaki Miranda, Ailesinin Kavgalarına dayanamayarak Evden Kaçar. Los Angelas'a taşınır. Jennette, Ashley ve Miley adlı Kendisi gibi Yanlız başına olan 3 kızla tanışır.birlikte hayatını sürdürür. Yıllar sonra bir gerçeği öğrenir. O gerçek hiç olmayacak kadar Acıdır.
Tür; Dram,Gerilim, Gençlik.
Oyuncular ; Miranda Cosgrove, Miley Cyrus,Jennette McCurdy, Ashley tisdale.
Miranda Cosgrove; Son derece yetenekli ve bir o kadarda guzel. Çılgınlık yapmayı,Alışveriş yapmayı,Gitar çalmayı,kitap okuymayı ve dergileri sever.17 Yaşlarında Ailesinin kavgalarına dayanamayarak Evden kaçar. Jennette,Miley ve Ashley adlı 3 kızla beraber kalır. 18 yaşında doğum gününde acı bir gerçeğin farkına varır.
Jennette McCurdy; Oldukça havalı ve oldukça güzel giyinir. Küçükken ailesiyle ilgili birkaç sorun yaşanmıştır oda Ash, Miley ve Mirandayla kalmaktadır.
Miley Cyrus; Tatlı göründüğü kadar sinsidirde. Annesinin ölmüş olması onu hayatını yıkmıştır. 17 Yaşında Babasından " Artık Tek Başınasın" sözünü duyduktan sonra yıkılmıştır, Evden ayrılmıştır. Babası Stella Morden"la evlidir. ve ondan 2 çocuk sahibidir" Tianna" ve " Tinker" . Köpeği Buzzy ve miranda,ashley,jennetteyle yaşamaktadır. Öz ablasının adı Jennifer"dır. 24 yaşındadır,Robert adlı bir erkekle evlidir. Carly adlı bir kzıı vardır.Ara sıra kızlarda yatılı kalmaya gelir. Jennifer"da Annesi ve babasıyla görüşmemektedir.
Ashley tisdale; Kızların En büyüdür. 20 yaşındadır. Annesi ve babasıyla görüşmemektedirhenüz 15 yaşındayken Annesi ve babası Ashley Ve Stef"ı evlatlıktan redetmiştir.Kız Kardeşi Stef Köpeği Maylo ve 2 Kız ( Miranda,Jennette ve Miley)le yaşamaktadır.
Başlıyıımmı :D Bu diğer gençlik dizilerine pek benzemiyecek :D | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 791 Yaş : 25 Nerden : Istanbul Doğum tarihi : 10/08/99 İş/Hobiler : Gitar çalmak, Voleybol oynamak, film dizi izlemek, kitap okumak, karaoke yapmak...
| Konu: Geri: The Pain is Real. Ptsi Şub. 28, 2011 10:18 pm | |
| Bu Romanın Küçük yerlerinde Benimde yaşadıklarım anlatılmıştır.. Artık sır kalmamalı..
Buse...Mirandanın Günlüğünden Ailemin Sorunları.. 10.05.2007 Gene çok yanlızım günlük, gene çok yanlızım..Annemle babam içerde gene kavga ediyorlar. Artık ağlamamaya karar verdim. Ölmüş olan kız Kardeşim Vanessa daha çok küçükken yanıma gelip böyle kavgalarda ağlamamın gerekmediğini söylemişti.. Ardından Kaza geçirip hayatını Kaybeti..O günden bu yana başıma dik , gözlerimden 1 damla yaş gelmiyor. Şuan gerçekten çok korkuyorum.
11.05.2007 Artık Dayanamayacağım ! Onların o lanet olası kavgalarından bıktım.. Hala unutmuyorumki Annemin sinirden cama vurup, Kanlarının tüm salonu kirlettiğini.. Henüz çok küçüktüm Annem ve babam gene kavga ediyorlardı. O anda Annem cama sinirle vurdu bu çok korkunçtu. Her yere kan sıçradı. Yüzüm kan içinde kalmıştı.. Ve ben donup kalmıştım. Babam hiçbirşey yapmıyordu. O an gürültüleri duyan komşular geldiler. Hemen Annemi hastaneye götürmemiz gerektiğini söyledi stefani. Babam Annemi kucağına aldı isteksizce götürüyordu. Stefani bu gece onlarda kalabileceğimi söyledi. Ve babamla Edison ( Stefaninin Kocası) Annemi daha hızlı götürmelerini söyledi. O gece Stefaniyle kalmıştık..
12.05.2007 Annemin çığlık sesleriyle uyandım. Stefani Annemi susturmaya çalışıyor idi. Sanırım hastaneden gelmişlerdi, Annem Babama binbir küfür sayıyordu. Stefani'de Annemi susturmaya çalışıyor idi. Hemen yatağa doğru yöneldim... Göz yaşlarımı tutamadım. Aklıma ilk Küçük kız kardeşim Vanessa geldi. Sinirlenmiştim meyve tabağındaki Bıçağı aldım. Hiç bu kadar emin olmamıştım, Bıçağı elime batırdım. Kimse beni duymasın diye acımı dindirmek için nefes alıyordum. göz yaşlarım damla damla Yerleri ıslatıyordu, Kanların eşliğinde... | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1510/5000)
| Konu: Geri: The Pain is Real. Salı Mart 01, 2011 9:10 am | |
| Ayyyyy azık l*n kıza devam et Buse | |
|
| |
| Konu: Geri: The Pain is Real. Salı Mart 01, 2011 5:53 pm | |
| Yazık dimi Ama sonra böyle demiyeceksin sanırım .D devam..
13.05.2007
İşimi bitirdikten sonra Stefani'ye Evime gitmem gerektiğini söyledim. Kendimi Avutmak için bir kaç Justin fotoraflarına bakacaktım.Olur dedi gülerek. Ne kadar gülse bile gerçek yüzünü kimseye göstermezdi o çünkü 5 yaşındaki kızı Melinda hayatını kaybetmişti. O günden bu yana sadece gülerdi. ama içi ağlıyordu.
Yukarı çıktım, Her taraf kan doluydu.Aldırmadım bile, Hemen İnternettin başına geçtim. Twitterdan Justine mesaj yolluyordum. Bir diğer yandan " Baby" bir diğer yandanda yeni fotolarına bakıyordum. bir anda yere düşecek gibi oldum. " Aman Tanrım Bu Selena.." dedim gözlerimden bir damla yaş gelmişti. " Onla beraberlermi , Bitmiş olmalıydı.." dedi ve hemen leptopu kapadım. Elime bıçağı aldım ve bir çizik daha attım. Kolum delik deşik olmuştu. Dolabımı açıp, Justinli Bluzumu üzerime giydim böylelikle Kimse kolumu göremiyecekti..
Uzun yıllar sonra..
14.05.2010
Bugün Benim Doğum günümdü ! Tanrım çok mutluyum artık 17 yaşındayım..Ama sanırım buna sadece ben sevinir olacaktımki. Evde kimsenin umrunda değildi. Annem sessizce televizyon izliyordu. Garip sesler geldiğini fark ettim , Odamdan çıktım. Annemden geliyordu bu sesler.Çığlığı bastım ! Annem Kendine bıçak saplamıştı, Kanlar her yerdeydi. Babamda yoktu.. Komşularda yoktu. Napıcaktım ben. Hastaneye götürmem gerekiyordu annemi. Fakat tam o sırada içimde öyle bir şimşek çarptıki. onun bana yaptığı kötülükleri düşündüm. Babamla kavga edişini, bu aileye huzur vermiyişini.. Kalktım ne kalbim acıyordu nede ruhum.. Gözlerimden bir damla yaş bile gelmiyordu.. Rahattım.. Annem ölmüştü. Mutfaha geçtim. Karnım cok acıkmıştı. Ve evde hiçbirşey yoktu...
BİRKAÇ SAAT SONRA...
" Aaaaaaaaaaaaaaaaa !!
Olay Yeri.
" Yani Böylemi düşünüyorsunuz ? "
" Evet , bu çok acı. Ama Sanırım Kadın Kanlar içinde öldürülmüş, Ayrıca Kanında eksiklik var. "
" Bu ne demek doktor ! "
Mirella-
İğrencim <3
Saçma gelicek ama sonra ne olduğunu anlayacaksınız :D | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
| Konu: Geri: The Pain is Real. Salı Mart 01, 2011 6:40 pm | |
| Evet sonunu anlayamadım ama devam et bakalım neymiş merak ettim :D | |
|
| |
| Konu: Geri: The Pain is Real. Salı Mart 01, 2011 6:43 pm | |
| Karnı Aç. Annesinin Kanında Eksiklik var Birisi bunu anlıyor mu heey .D devam edicem <3 | |
|
| |
Boddah. Yönetici
Mesaj Sayısı : 23827 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 10/06/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: The Pain is Real. Çarş. Mart 02, 2011 12:48 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: The Pain is Real. C.tesi Nis. 23, 2011 4:45 pm | |
| 14.05.2010
Bugün öyle şeyler olduki günlüğüm,Annem öldü. Evet! hemde kendini bıçaklamış.Tek hatırladığım annemi kanlar içinde görmem ayrıca çığlık atmamdı.. Tanrım diğer yerlerini hatırlamıyorum. Ama nedendir ki bilmiyorum ağzımda tuhaf bir tat var. Stefani'ye annemin mezarına gitti bugün. Ve mezarda tek Stefani varmış anlattığına göre tek o gitmiş annemin mezarına, babam gene sarhoş döndü eve. Bu beni çok üzüyor. Ama bazen ama bazen öyle sinirleniyorum ki ve gerisi hatırlamadığım günler bile oluyor. Ne zaman uyansam mutlaka kollarım diş izleriyle dolu oluyor..Bu beni çok korkutuyor. Miranda.
16.05.2010
Tamam artık bu evden gitmek istiyorum, Babam ' Serra'adlı biriyle evlendi. Ve inanabiliyor musun? Serra beni evden dışlıyor. ' Buradan defol pis S.rtuk'diyorlar bana. Ne yapacağım ben şimdi? Stefani'yle kalacağım bir süre. Sonra ayrı bir eve taşınacağım. Bugün Okula gittim, 27 gün devamsızlığım varmış.Böyle giderse okuldan atılacakmışım. Bu sanki benim umrumda ! Bugün Miley geldi yanıma..Tek arkadaşım o zaten. Stefani ve Miley'den başka kimsem yok, birde sen varsın günlüğüm. Miley'de buralardan gitmek istiyormuş. Beraber gideceğiz buralardan, Miranda.
17.05.2010
Tanrım ! Babam öldü.. Ah ne oluyor böyle anlamıyorum? Ve gene kanında eksiklik varmış bu nedemekse. Ne zaman çevremde biri ölse ağzımda tuhaf bir tat oluyor. sanırım bu korkudan olsa gerek tamam saçma ama başka bir anlamı yok bunun. bunu uyandığında kolumda feci şekilde kanlar akıyordu. Hemen Suyla yıkadım ve bir harf kazılmıştı koluma 'E'di baş harfi.. Tamam anlıyorum herşey çok karmaşık. ve herşey artık çok bulanıklaşmaya başladı. En azından evde 2 kavga eden bir ebeveyn yerine artık sadece babamın sevgili var. İçimdeki ses onu öldürmemi söylüyor, Miranda. | |
|
| |
Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: The Pain is Real. C.tesi Nis. 23, 2011 5:17 pm | |
| | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| Konu: Geri: The Pain is Real. C.tesi Nis. 23, 2011 7:38 pm | |
| Devam et heyecanlandım he :D | |
|
| |
alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
| Konu: Geri: The Pain is Real. C.tesi Nis. 23, 2011 7:59 pm | |
| | |
|
| |
Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: The Pain is Real. C.tesi Nis. 23, 2011 8:46 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: The Pain is Real. Salı Haz. 28, 2011 7:44 pm | |
| biraz daha yorum gelirse devam (: | |
|
| |
obliviate. Yönetici
Mesaj Sayısı : 10903 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts (Gryffindor) Doğum tarihi : 12/03/98
| Konu: Geri: The Pain is Real. Salı Haz. 28, 2011 11:05 pm | |
| OHA ÇOK GÜZEL <3 Takipçinim... Devam | |
|
| |
pfdk' Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4138 Yaş : 27 Nerden : Yozgat Doğum tarihi : 16/01/97 İş/Hobiler : Müzik,Tumblr,Photoshop.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (270/5000)
| Konu: Geri: The Pain is Real. Çarş. Haz. 29, 2011 12:05 am | |
| | |
|
| |
Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: The Pain is Real. Çarş. Haz. 29, 2011 12:44 am | |
| | |
|
| |
alisonloveato Kurucu
| Konu: Geri: The Pain is Real. C.tesi Tem. 02, 2011 10:30 am | |
| | |
|
| |
obliviate. Yönetici
Mesaj Sayısı : 10903 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts (Gryffindor) Doğum tarihi : 12/03/98
| Konu: Geri: The Pain is Real. C.tesi Tem. 02, 2011 10:42 am | |
| | |
|
| |
alisonloveato Kurucu
| Konu: Geri: The Pain is Real. Paz Tem. 03, 2011 5:20 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: The Pain is Real. Ptsi Tem. 25, 2011 1:16 pm | |
| 18.05.2010
Kitabımı okuyordum, Serra yanıma geldi. Ağlıyordu. Lütfen yardım et diyordu. Ne oluyor dedim içimden, Beni izle dedi serra. Onu takip etmeye başladım, Karanlık bir yere geldik.. Tanrım,Burası bir orman olmalıydı. Karanlıktı ben,ben çok az görebiliyordum. Bu iş gittikçe garipleşiyordu. 'Lanet olsun,ben geri dönüyorum' dedi kızgın bir şekilde. Serra Beni itti. ' S*rt*k beni dinle, Babanı öldürdüğüm gibi senide öldürebilirim,bunu biliyorsun! şimdi o lanet olası çeneni kapa ve beni izle' dedi bana kötü kötü bakarak,ardından Elindeki kanlı bıçağı aldı. ve elbisesine sildi. Buraya gel diye beni çağırdı, Küçük bir mağara gibi bir yerdi burası. 'Burada kalacağız'. Beni orada bıraktı ve cebindeki ışığı çıkardı. Bıçağı aldı ve kendi parmaklarını kesmeye başladı. Midem bulanacağı yerde bundan aşırı zevk alıyor gibi hissediyordum. 'Kan içer misin' dedi bana Serra. Birden gözlerinin rengi değişmeye başladı, Korkmuyordum, Bu rüyamda gördüğüm birşeyleri anlatıyordu.
19.05.2011
dün gece mağarada uyumuştuk,kalktık ve Eve doğru gidiyorduk, Serra bana bıçağı verdi. sen burada kalacaksın dedi Ve bıçakla koluma 'E' harfini çizdi. Ardından uzaklaştı. Canım çok acıyordu, Neler oluyordu. Kendimi tutamadım ve ağlamaya başladım. Bu E meselesi neydi? Peki ya ben burada nasıl kalacaktım? tanrım neler oluyordu? karşımdaki nehirde kanlı ellerimi yıkadım. Bir yandanda tuhaf bir şekilde kan kusuyordum ve ağlıyordum. Bir taşa oturdum, uyumam gerektiğini düşündüm. buradan asla kurtulamayacaktım.
20.05.2011
Uyandığımda tuhaf görünümlü bir kız bana bakıyordu, daha doğrusu bu bir çocuktu. ve bir gözü yoktu. Bana, 'Tanrıya inanır mısın?' dedi. Korkunç bir sesle.. daha çok sesi bir hayvanın ölürken çıkartığı ses benziyordu,ürkütücüydü. 'Evet' dedim kısık bir sesle. Beni aldı ve Nehire itti. Yüzme bilmiyordum, Bunu ona söylemeye çalıştım. Yardım etmesini diledim ama olmadı... Binlerce su yuttum. Uyandığımda hala nehirin içindeydim. Şaşırmıştım, nefes alabiliyordum. Ayaklarımı yere bastım ve çıktım, Kız elindeki Küçük ayıcığıyla beni izliyordu,Korkunç bir şekilde ayıcığında tek gözü vardı. Elindeki üçgeni bana doğru tuttu. 'Bu seni koruyacaktır.' işte o anda anladım, Ürktüğüm şeytan aslında ben olmaya başlamıştım, Anladığım diğer şey ise şuydu 'Bundan sonra yanlız olmayacağım'. dfghfdh. Kafayı yedim Umarım fazla aptalca yazmamışımdır, Başlıkta yazdığı gibi mideniz kaldırabilirse girin.. Üzgünüm yani | |
|
| |
| The Pain is Real. | |
|