Dj Malik Emekli
Mesaj Sayısı : 11319 Yaş : 26 Nerden : Londra. Doğum tarihi : 21/07/98 İş/Hobiler : Directioner.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1060/5000)
| Konu: Yüksek Sadakat: İyi Olsalar, TRT Popçuları Seçerdi! Salı Mart 01, 2011 4:59 pm | |
| Eurovision şarkıları “Live It Up”ı geçen cuma tanıtan Yüksek Sadakat, Eurovision teklifi yapılan dördüncü rock grubu. Grup üyelerine göre, TRT’nin son yıllarda rock gruplarını tercih etmesinin nedeni rock’ı çok sevmesi değil, kaliteli müzik...
Milliyet’in haberine göre, TRT’nin son yıllarda rock gruplarını tercih etmesinin nedeni sorulan grup üyeleri bu seçimi şu şekilde değerlendirdi; “Evet, Eurovision’a bir süredir rock grupları seçiliyor ve ben bunu çok olumlu buluyorum. Bunun anlamı TRT’nin rock’çı olması değil. Rock gruplarının ülkemizi temsiliyet kabiliyetinin daha yüksek olması. Son yıllarda daha iyi müzikler onlardan çıkıyor. TRT de o yüzden art arda rock gruplarına teklif yapıyor.
Grup üyeleri pop sanatçılarının çalışmaları hakkında da şunları söyledi; “Mesela bu yıl için adı geçen popçulara bakın, hiçbiri kendi bestelerini yapan, kendi hikâyelerini anlatan isimler değil. Popta belli isimler söz yazıyor, belli isimler beste yapıyor, belli isimler düzenlemeleri yapıyor. 90’lardan beri bu değişmedi ve artık pop albümlerinin birbirinden farkı sadece kartonetleri... TRT rock’çı değil. İyi olanı tercih ediyor ve bence doğru olanı yapıyor. Athena, Mor ve Ötesi, Manga ve şimdi de biz. Ama daha önce giden popçulara da bakarsanız, onların da iyi müzik yaptığını görürsünüz. Hadise’yi çok bilmiyorum. Ama Sertab Erener ve Kenan Doğulu da kendi bestelerini yapan, ekip halinde çalışan, iyi müzik yapan isimler. Yani onları seçmek de doğruydu. Aslında TRT bence iyi müzik yapanı tercih ediyor. Popçular daha iyi müzik yapsalar TRT tereddüt etmeden popçulara teklif götürür.” | |
|
Boddah. Yönetici
Mesaj Sayısı : 23827 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 10/06/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Yüksek Sadakat: İyi Olsalar, TRT Popçuları Seçerdi! Salı Mart 01, 2011 5:56 pm | |
| | |
|
yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1510/5000)
| Konu: Geri: Yüksek Sadakat: İyi Olsalar, TRT Popçuları Seçerdi! Salı Mart 01, 2011 6:48 pm | |
| Aynen remzoşa katılıyorum sağol | |
|
alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Yüksek Sadakat: İyi Olsalar, TRT Popçuları Seçerdi! Salı Mart 01, 2011 7:50 pm | |
| | |
|
Dj Malik Emekli
Mesaj Sayısı : 11319 Yaş : 26 Nerden : Londra. Doğum tarihi : 21/07/98 İş/Hobiler : Directioner.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1060/5000)
| Konu: Geri: Yüksek Sadakat: İyi Olsalar, TRT Popçuları Seçerdi! Çarş. Mart 02, 2011 4:46 pm | |
| | |
|