#calanthe. Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 1513 Yaş : 28 Nerden : (ist)anbul <3 Doğum tarihi : 11/01/96 İş/Hobiler : Neet,Ps,DLF.CLBB.NT <3
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (790/5000)
| Konu: Demet Akalın ve Elif Güvendik Karakola Gittiler! Ptsi Mart 07, 2011 7:17 pm | |
| Ünlü şarkıcılar Demet Akalın ve Elif Güvendik, menajer Stelyo Pipis'le birlikte karakolda ifade verdiler. Ayakligazete.com'un haberine göre, geçtiğimiz günlerde sunucu Ece Erken'in, Mehmet Ali Erbil'e, Demet Akalın ve Elif Güvendik'i ima ederek 'O paralı kadınlar' içerikli mesajın yankıları devam ediyor. Demet Akalın ve Elif Güvendik, sunucu Ece Erken'i avukatları aracılığıyla mahkemeye vermiş ve tazminat davası açmıştı. Dava gereğince karakola ifade vermeye gittiklerini açıklayan Demet Akalın, Elif Güvendik ve Stelyo Pipis'in keyifli halleri dikkat çekti.
Aracına binmeden önce kendisine yöneltilen soruları içtenlikle yanıtlayan Demet Akalın "İfade vermek için geldik karakola, davamızın arkasındayız, uzlaşmaya gitmeyeceğimizi de belirtti. Benim babadan kalma bir tek soyadım var." dedi ve Ece Erken'e açtıkları hakaret davasının sonuna kadar takipçisi olacaklarını açıkladı. | |
|
yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1510/5000)
| Konu: Geri: Demet Akalın ve Elif Güvendik Karakola Gittiler! Ptsi Mart 07, 2011 7:38 pm | |
| Biliyordum ama Elif Güvendiğin gittiğini bilmiyordum. Teşekkürler. | |
|
Pinkquen. Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4612 Yaş : 25 Nerden : BieberWorld'den Doğum tarihi : 15/06/99 İş/Hobiler : karaoke yapmak,bilgisayar oynamak,kitap okumak.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (230/5000)
| Konu: Geri: Demet Akalın ve Elif Güvendik Karakola Gittiler! Ptsi Mart 07, 2011 8:36 pm | |
| Teşekkkürleer. | |
|