Demi Lovato Fan
Gondolcu Ata’yı gördü ‘eyvah eyvah’ dedi! 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Gondolcu Ata’yı gördü ‘eyvah eyvah’ dedi! 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Gondolcu Ata’yı gördü ‘eyvah eyvah’ dedi!

YazarMesaj
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kadın Mesaj Sayısı : 23827
Doğum tarihi : 10/06/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Gondolcu Ata’yı gördü ‘eyvah eyvah’ dedi! 28i1cnc5000/5000Gondolcu Ata’yı gördü ‘eyvah eyvah’ dedi! 261f97k  (5000/5000)
Gondolcu Ata’yı gördü ‘eyvah eyvah’ dedi! Empty
MesajKonu: Gondolcu Ata’yı gördü ‘eyvah eyvah’ dedi!   Gondolcu Ata’yı gördü ‘eyvah eyvah’ dedi! Icon_minitimeC.tesi Mart 12, 2011 5:18 pm

Demirer, sevgilisi Borak’ın başrolünü oynadığı “Küçük Kadınlar” dizisinin çekimlerinin sona ermesini de fırsat bilip 5 günlük Venedik tatiline çıktı. Aşıklar Venedik’te bol bol dinlenip tatil yaptı. Tatilden döndüğünü twitter’dan duyuran Demirer, “Gazeteleri okuyunca, beş gündür yurtdışında olan biri için çok fazla şey kaçırdığımı düşünüyorum. Venedik’teydim. Gondolcunun yüreğine indi ben binince, tarihe not düştü ilk alabora tehlikesi diye... Hocam bir de festivale denk gelindi ki... Venedik taciri gibi kapana kısıldım, herkes maskeli kostümlü falan, Kral Henry’e yol sordum bir ara” diyerek espri yapmaktan da geri kalmadı.

Gondolcu Ata’yı gördü ‘eyvah eyvah’ dedi!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» EYVAH JUSTİN BİEBER VURULDU !!
» Çekmeyin Dedi Ama
» Aref'in kız arkadaşı ne dedi ?
» MiLey yine "ZAC" dedi
» SEAN KINGSTON JUSTIN BIEBER İÇİN NE DEDİ?