Demi Lovato Fan
Dizi sektörünün bana ihtiyacı yok 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Dizi sektörünün bana ihtiyacı yok 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Dizi sektörünün bana ihtiyacı yok

YazarMesaj
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kadın Mesaj Sayısı : 23827
Doğum tarihi : 10/06/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Dizi sektörünün bana ihtiyacı yok 28i1cnc5000/5000Dizi sektörünün bana ihtiyacı yok 261f97k  (5000/5000)
Dizi sektörünün bana ihtiyacı yok Empty
MesajKonu: Dizi sektörünün bana ihtiyacı yok   Dizi sektörünün bana ihtiyacı yok Icon_minitimePaz Mart 20, 2011 6:34 pm

Ünlü model Tülin Şahin, bu yıl 32'ncisi düzenlenen İstanbul Mücevher Fuarı'nın ilk gününde takı markası So Chic'in 'Maskeli Baykuş'un Tılsımı' adlı koleksiyonunu tanıttı. Tanıtım sırasında gazetecilerle sohbet de eden Şahin, "Ünlü modeller birer birer oyunculuğa transfer oldu. Sizi neden kamera önünde görmüyoruz?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Dizi ya da sinema sektöründe özellikle bana ihtiyaç duyduklarını zannetmiyorum. Ben, işimi ve işime yatırım yapmayı seviyorum. Moda dünyasında, modelliğin yanı sıra kitaplarım ve web sitemle de yer alıyorum."
Tercih meselesi
Oyunculuğa ilgi duymadığını ve onun için ayıracak zamanının da olmadığını söyleyen ünlü model, sözlerine şöyle devam etti: "İnsan, heyecan duyduğu şeyi yapmalı. Beraber yola çıktığım Çağla Şıkel, Cansu Dere ve Sedef Avcı gibi model arkadaşlarım çok iyi oyuncular oldular. Bu bir tercih meselesi. Ben de onları izlemeyi tercih ediyorum."

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
»  Hangi Dizi ?
» Yeni bir dizi...
» Hangi dizi ¿¿
» Dizi aşıkları evlendi
» Dizi setinde tek taş krizi!