Demi Lovato Fan
40 yıldan beri doğru yoldayım 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
40 yıldan beri doğru yoldayım 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

40 yıldan beri doğru yoldayım

YazarMesaj
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kadın Mesaj Sayısı : 23827
Doğum tarihi : 10/06/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
40 yıldan beri doğru yoldayım 28i1cnc5000/500040 yıldan beri doğru yoldayım 261f97k  (5000/5000)
40 yıldan beri doğru yoldayım Empty
MesajKonu: 40 yıldan beri doğru yoldayım   40 yıldan beri doğru yoldayım Icon_minitimePaz Mart 20, 2011 6:42 pm

Ünlü modacı Cemil İpekçi'nin, Osmanlı saray renklerini ve motiflerini, doğal taşlarla harmanladığı 'Harem' adlı takı koleksiyonu İstanbul Expo Center'da gerçekleştirilen 'Bijoux Expo Turkey' fuarında tanıtıldı. 'Osmanlı Takı by Celali' standında gerçekleştirilen tanıtımda İpekçi'ye, 'Sultan's Of The Dance'ın baş dansçısı Hasan Yalnızoğlu ile Ukraynalı model Natali Spiva eşlik etti.
Cesaretli olan başına takar
"Bu sultanların yılı olacak" diyen Cemil İpekçi, "Bu sene herkes Hürrem Sultan, herkes Mahidevran olmak istiyor. Ama benim modada 40'ıncı yılım ve sizlerin karşısına hep Osmanlı kültürü ile çıktım. Bu da benim, 40 yıldan beri ne kadar doğru bir yolda olduğumu gösteriyor. Başımdaki bir sultan başlığı... Bundan sonra adı; Cemil tacı olsun. Düğünlerde de takılabilir" diye konuştu. Ünlü modacı, "Başınızdakini gelinler mi yoksa damatlar mı takacak?" sorusuna ise, "Ben takarım ama herkes benim kadar cesaretli değil. Gelinliklerde çok hoş duracağına eminim" yanıtını verdi.

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Gülben Ergen - Bay Doğru
» Eurovision İçin Yüksek Sadakat Doğru Tercih mi ?
» Sence Bu Doğru Mu ? Alman bir kızın dramı
» Demi Lovato: Facebook hesabım olduğu doğru.
» Mustafa Ceceli- Bir Yanlış Kaç Doğru Şarkı Sözü