Yılan görürsem kaçarım!
'Survivor'da yarışacak olan Nihat Doğan, "Açlık sorun değil" dedi, tek korkusunu açıkladı: Yılan yok dediler, görürsem adadan kaçarım.
İNTERNET YOK, ACI HABER YOK
- Bugüne kadar birçok yarışmadan teklif aldım ama gitmedim. Jürinin beni yargılamasına müsaade etmem. Onlar kim ki? Beni bir tek Allah yargılar.
SİYASETİ BIRAKTIM
“Siyaseti altı ay önce bıraktım. Sanatçının siyasi görüş bildirmeme geleneğini kıranlardan biriyim. Ama bunun sıkıntısını da yaşadım. Bazı belediyeler iş vermedi, bazen tepki de gördüm.“
HASTANEYE GELME DEDİLER
“İbrahim Bey’i, ziyaret etmek istedim. Oğlu Ahmet’e haber gönderdim, ‘Urfa’dan gelenler var, birisi bir şey söyler, tatsızlık olur. Hem biz, hem sen zarar görürsün’ diyerek gelmemin doğru olmayacağını söyledi. İçim yansa da gidemedim. Annemle sabaha kadar Tatlıses için dua ediyoruz.”
- Survivor'a jüri yok diye katılıyorum. Uzun zamandır tatil de yapmamıştım, buralardan uzaklaşmak iyi gelecek. İnternet yok, acılı haber yok!
ORUÇ TUTTUĞUM İÇİN ALIŞIĞIM
- Hazırlığım yok; terlik, şort o kadar! “Yılan varsa gelmem, görürsem adayı terk ederim” dedim. Acun “Yılan yok” dedi.
- Kaslı insanlar aç kalınca çabuk güçten düşer. Bu benim için avantaj. Açlığa oruç tuttuğum için alışığım.