Bir deodorant firmasının tanıtımı için ülkemize gelen Victoria’s Secret’ın ünlü Çek modeli Karolina Kurkova, ayağının tozuyla Beyaz Show’a konuk oldu.
Türkiye denilince aklına ilk olarak Beyaz’ın geldiğini söyleyen dünyanın en uzun bacaklı ve en çok kazanan modellerinden Kurkova, ünlü şovmeni şaşırttı.
Kurkova’ya “One minute” diyen Beyaz “Gelip böyle güzel şeyler söyleyip gidiyorlar, sonra biz kendi duygularımızla baş başa kalıyoruz. Bana karşı ne hissediyorsun Karolina doğru söyle” diye sordu. Kurkova ise “Fazlasıyla uzunsun, ben daha kısa boylu erkeklere alışığım” cevabını verdi. Kurkova’nın son derece alçakgönüllü olduğunu belirten Beyaz, “Programa daha önce gelen ünlü isimler envayi çeşit şey isterken Karolina hiçbir istekte bulunmadı. Bu aileden gelen bir durum mudur yoksa diğer modeller de mi böyle?” diye sordu. Kurkova da “Aslında son derece basit, sıradan bir insanım. Metroya binerim, yürüyerek gezerim, insanlarla sohbet ederim. Geldiğim yeri unutmam. Bunlarla gurur duyuyorum” dedi.