Demi Lovato Fan
The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

The Vampire Diaries | köşem.

+15
DemiLse*
-CRIMINAL#
Niccy.
Clumsy&.
RacheL
obliviate.
fayedunaway
Pinkquen.
>> Ariella <<
Dj Malik
weasley❥
alisonloveato
Jamentha.
yuzdeyuzinsan
Boddah.
19 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Sonraki
YazarMesaj
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kadın Mesaj Sayısı : 23827
Doğum tarihi : 10/06/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 28i1cnc5000/5000The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 261f97k  (5000/5000)
The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Empty
MesajKonu: Geri: The Vampire Diaries | köşem.   The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Icon_minitimePerş. Nis. 28, 2011 5:52 pm

rica ederim kuzuum :)
alisonloveato
Kurucu
Kurucu
alisonloveato

Kadın Mesaj Sayısı : 34786
Doğum tarihi : 25/04/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 28i1cnc5000/5000The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: The Vampire Diaries | köşem.   The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Icon_minitimePerş. Nis. 28, 2011 6:12 pm

devam
http://demilovatofan.forum-canada.com/forum.htm
Pinkquen.
Süper Üye
Süper Üye
Pinkquen.

Kadın Mesaj Sayısı : 4612
Doğum tarihi : 15/06/99
İş/Hobiler : karaoke yapmak,bilgisayar oynamak,kitap okumak.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 28i1cnc230/5000The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 261f97k  (230/5000)
MesajKonu: Geri: The Vampire Diaries | köşem.   The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Icon_minitimePerş. Nis. 28, 2011 7:52 pm

Devammm
http://juzzybiebs.yetkinforum.net/forum
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: The Vampire Diaries | köşem.   The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Icon_minitimePerş. Nis. 28, 2011 10:47 pm

Stefan:Ee nereye gitmeyi düsünüyorsun..?
Damon:Bilmiyorum. Londra’ya.Belki birkaç arkadaşı görürüm.
Stefan:Senin hiç arkadaşın yok Damon.
Damon:Haklısın Stefan, sadece sen varsın.Ee nereye gidiyoruz?

Damon:Bu beni ilgilendirir ve seni -Nokta,nokta,nokta. Elena'ya sevgilerimi ilet.

Stefan: Katherine'in gelip seni mahvetmesine izin vermeyeceğim.

"Son ve önemli bekarımız, Damon Salvatore."

Damon:Katherine'nin orada olmadığını biliyordun.
Anna:Bana yardım etmezdin.
Pearl:Hayır!
Damon:Sen neden mutlu olacakmışsın?
Anna:Damon,lütfen!Bana yardım etmezdin!Etmezdin,biliyorsun!
...Damon:Sen neden istediğini elde ediyorsun da ben edemiyorum?
Pearl:Kilisedeki bekçi,bizi kilitleyen.Katherine,onu dönüştüreceğine söz verdi.Ona takıntılıydı.Diğer herkes gibi onu da büyüsü altına aldı.Gitmesine izin verdi.
Anna:En son onu Chicago'da gördüm.1983'te.Nerede olduğunu biliyordu,Damon.Umrunda değildi.Üzgünüm.

Damon:Söylemiştim,yalnız çalışırım. Anna:Evet,ben de öyle.Ama sen de cadı yok,bende de büyü kitabı.Eee ne diyorsun?

Katherine(Stefan'a):Ben kazandım ödülüm ne.? Damon:Ne olmasını istersin?

Elena:Bana şu zihin kontrol şeyini yapmayacağına söz verir misin? Damon: Evet. Elena:Sana güvenebilir miyim? Damon:Atla arabaya.

Damon:Hiç tanışmadıysam tanıyamam da.Hepimiz beraber bir vampir barında takılmıyoruz yani.

Damon:Rengin soldu.Elena bana bak.Dikkatini topla.Bana bak. Elena: Ona benziyorum (ve bayılır) Damon: Hop,kaldırdım.

Isobel:Merhaba Elena.Tıpa tıp aynısısın.Çok tuhaf.
Elena:Katherine'le mi tanıştın?
Isobel:Ben vampir olduktan sonra beni buldu.Merak genlerinize işlemiş.Seni görse hayran kalırdı.
Elena:Bu şekilde mi gündüz yürüyebiliyorsun?
Isobel:Katherine sayesinde aldım.
...Elena:Babam kim?
Isobel:Önemli değil.Gereksiz biriydi.
Elena:İsmini söylesen güzel olurdu.
Isobel:Olurdu,değil mi?Çok soru soruyorsun.
Elena:Neden o adamı bana,aramayı bırak dedikten sonra kendisini öldürmeye zorladın?
Isobel:Travmatik bir sarsıntı.Keşke daha etkili birşey olsaydı.
Elena:İnsan hayatına bu kadar mı değer veriyorsun?
Isobel:Hiç değer vermiyorum.Bu benim doğamda var.
Elena:Hayır,yok.Başka vampirlerde tanıyorum.Bu doğru değil.
Isobel:Bilardo masasının oradaki erkek arkadaşını mı diyorsun?Stefan Salvatore.Neden o?Neden Damon'ı almadın?Yoksa Katherine gibi ikisini de mi idare etmek istiyorsun?

Elena:Merhaba.Bana söyleyebilirdin.
Stefan:Söylemek istedim.
Elena:Artık yalan yok demiştin.Sadece gerçekler.Gerçeği kaldırabilirim,
Stefan.Ne kadar delice gelse de...senin vampir olduğun gerçeğini kaldırabilirim.Vampir bir kardeşin olduğunu...ve en iyi arkadaşımın bir cadı olduğunu.Dünyanın düşündüğümden daha gizemli bir yer olduğu gerç...eğini kaldırabilirim.Ama bu yalanı...Bunu kaldıramam.Senin için neyim? Senin için kimim?
Stefan:Katherine değilsin.Onun kesinlikle zıttısın.
Elena: peki bunu ne zaman öğrendin? Beni öpmeden önce mi? Birlikte olmadan önce mi?
Stefan:Seninle tanışmadan önce.
Elena:Ne?
Stefan:Okulun ilk günü, tanıştığımız zaman, ilk olarak o zaman tanışmadık Elena.
Elena:Ne zaman tanıştık?
Stefan:23 Mayıs 2009.
Elena:Ama o gün..
Stefan:O gün ailenin arabası köprüden uçmuştu.
Elena:Ordamıydın?
Stefan:Bir kaç yılda bir buraya geliyorum.Zach'i ve evimi görmek için.
Geçen bahar, Wickery köprüsünün oradaki ormandaydım...kazayı duydum, hepsini.Elimden geldiğince çabuk geldim ama yetişemedim. Araba çoktan suya batmıştı.Baban hâlâ hayattaydı. Ona ulaşabildim ama sana...yardım ettiğimi gördükten sonra kendisine yardım etmeme izin verdi.
Elena:Aman Tanrım.. Hastanede kendime geldiğim zaman...kimse arabadan nasıl çıktığımı bilmiyordu.(Stefan a bakarak) Mucize olduğunu söylüyorlardı.
Stefan:Seni çıkardığım zaman,yüzüne baktım...Katherine'e benziyordun.
Benzerliğe inanamadım. Ondan sonra, o olmadığına emin olmak için aylarca araştırma yaptım. Seni izledim, hakkında öğrenebildiğim her şeyi öğrendim. Ve Katherine'e benzemediğini anladım. Kasabadan gitmek
istedim ama, gidemedim Elena. Seni tanımadan gidemezdim. Sana söylemediğim için çok özür dilerim.Söylemek istedim, ama çok üzgündün.
Elena:Neden ona benziyorum?
Stefan:Elena, çok şey yaşadın.
Elena:Neden ona benziyorum Stefan? Bana neyi söylemiyorsun?
Stefan:İlk başta bana mantıklı gelmemişti. Sen Gilbert'tın. O ise Pierce'tı.
Ama çok benziyordunuz. Sonra gerçeği öğrendim. Evlatlık alındın Elena.
Elena:Nereden biliyorsun?
Stefan:Elena Gilbert yazıyor. Mystic Fall'de yaşıyorsun. Ama annenin bunu kabul ettiğini gösteren bir belge yok.Hamile olduğunu gösteren
bir belge bile yok.
Elena:Başka neler biliyorsun?
Stefan: Daha fazlası için, Pierce ailesini araştırmam gerekiyordu...bunu yapamazdım,çok tehlikeliydi. Katherine hakkında sorular sorduğumu öğrenirlerse...Beni dinle, önemli değil.Sevdiğim kadın sensin.Seni seviyorum
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: The Vampire Diaries | köşem.   The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Icon_minitimePerş. Nis. 28, 2011 10:52 pm

Damon: Kimseden yana değilim. Beni kızdırdın. Ölmeni istiyorum.

Elena/Katherine: Burada ne işin var?
Damon: Doğru şeyi yapmak için cılız ve başarısız bir girişimde bulunuyorum.
Elena/Katherine: Bu da...
Damon: Önemli bir şey değil. Elindekileri alayım.
Elena/Katherine: Teşekkür ederim.
...Damon: Biliyor musun, bu şehre geldiğimde onu yok etmek istiyordum. Bu gece kendimi onu korumak isterken buldum. Bu nasıl olur? Ben bir kahraman değilim, Elena.iyi şeyler yapmam. İçimde yok.
Elena/Katherine: Belki de vardır.
Damon: Hayır. Hayır, kardeşim ve senin için ayrıldı, ve Bonnie için. Benden nefret etmek için bir sürü sebebi olmasına rağmen yine de Stefan'a beni kurtarması için yardım etti.
Elena/Katherine: Neden bu kadar şaşırmış gibisin?
Damon: Çünkü senin için yaptı. Bu da demektir ki kurtarılmaya değer olduğumu düşündün. Ben de bunun için teşekkür etmek istedim.
Elena/Katherine: Rica ederim.
(Ve Damon yanağından öper. sona dudağından.. Sonra Jenna gelir ve her şeyi böler. )
Elena/Katherine: Selam.
Jenna: Geç oldu. İçeri girsen iyi olacak.
(İçeri girerler. Jenna kapıyı Damon'ın suratına kpar.)
Jenna: Ne yapıyorsun?
Elena/Katherine: Bunu konuşmak istemiyorum.

John: Katherine? Katherine: Merhaba John. Hoşça kal John. En sevdiğim repliklerden :D <3

Damon: Hayat her türlü berbat, Jeremy. En azından bir vampirsen, eğer istemiyorsan kötü hissetmek zorunda değilsin.

Damon:Ne yapıyoruz burada?
Stefan:Aramızda bağ kuruyoruz.Yakala.
(Topu birbirlerine atarlar.)
Stefan:Devam et.Şansını dene bakalım.
Damon:Sana bu oyunu kimin öğrettiğini unutma.
...(Çarpışırlar,beraber yere düşerler.)
Damon:Bu acıttı bak.
Stefan:Diyetimin olumsuz tarafı,vurulmak gerçekten acı veriyor.
Damon:Etkilendim,Stefan.İçki içip dart oynadık,futbolla duygu yüklü anlar yaşadık,şimdi de yıldızlara bakıyoruz.Ne istiyorsun Stefan?
Stefan:Gerçek değildi Damon.Katherine'e olan aşkımız.
Damon:Tanrım.
Stefan:Bizi mecbur bıraktı.Başka seçeneğimz yoktu.Bize ne yaptığını gerçekten bulmak yıllarımı aldı.
Damon:Hayır Stefan,bu gece o olaylara girmiyoruz.
Stefan:Katherine'nin kristalini neden istiyorsun?
Damon:Bunu nereden biliyorsun?
Stefan:Haydi ama.Elena'nın bana söyleyeceğini biliyordun.
Damon:Katherine'nin olduğunu nasıl bildin?Emily öldüğü gece ona verdi.Ben yanındaydım,sen değildin.
Stefan:Onu son gören bendim,Damon.Şimdi söyle,Katherine'nin kristalini neden istiyorsun?
Damon:Sana söylemedi mi?
Stefan:Aklımız başka yerlerdeydi.
Damon:Hiç tereddüt etmeden kalbini parçalayabilirim.
Stefan:Evet,daha önce de duydum bunu.
Damon:Daha büyük bir sürprizim var,Stefan.Onu geri getireceğim.

Stefan:Stefan,düşünüyordum da bence en baştan başlamalıyız.Kardeşliğimize bir şans daha vermeliyiz.Bir zamanlar bunu çok iyi yapıyorduk.
Damon:Yapamam,Damon.İyi biri olman konusunda sana güvenemem.Sen herkesi öldürüyorsun ve çok kötüsün.Çok kötüsün ve- Seni taklit etmek gerçekten zor.Ayrıca seviyene inmek zorunda kalıyorum.

Elena: Katherine Nasıl biriydi? Damon:Güzeldi. 'O açıdan sana çok benziyordu.' Çok karşık biriydi ve bencildi,bazen de pek kaba
olurdu ama çok se.si ve çekici biriydi. ..

Damon:Seni sevdim.Gülmeyi biliyorsun.Ve Stefan'ı gülümsetebiliyorsun ki bu benim uzun zamandır görmediğim birşey elena.

Damon:Uyan bakalım.Okula geç kalacaksın. Stefan:Ne... - Ne yapıyorsun?

Elena:Aslında öl derdim ama Damon:Ha ha.Stefan...yavru köpeklerden hoşlanır.Pofuduk kulaklı Golden Retriever yavrularını sever.

Matt: Lütfen bana kız kardeşimle yatmadığını söyle. Tyler: Kız kardeşinle yatmıyorum. Matt: Pisliğin tekisin.
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: The Vampire Diaries | köşem.   The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Icon_minitimePerş. Nis. 28, 2011 10:57 pm

Stefan: Bugün kontrolümü kaybettim. İçime gömdüğüm her şey aniden ortaya çıktı. Ona karşı koyamayacağım.

Stefan: Afedersiniz, burası erkekler tuvaleti mi? Elena: Evet, ben sadece- mm sadece ... uzun hikaye.

Elena: Matt benden nefret ediyor. Bonnie: Bu nefret değil. Beni terkettin ama sana bunu gösterecek kadar iyiyam,
ama gizliden air suplynin en sevilen parçalarını dinliyorum bakışı. ..

Bonnie: Büyük annem benim medyum olduğumu söylüyor.

Elena: Bundan sonra o anne-babasını kaybeden üzgün küçük kız olmayacağım.

Elena: Sevgili günlük, bugün farklı oalcak. olmak zorunda. gülümseyeceğim ve bu inandırıcı olacak. iyiyim teşkekkürler der gibi.

Stefan:Yüzyılı aşkın süredir gizem içnde yaşadım bu güne kadar.Tehlikenin farkndaydm ama seçeneğim yoktu.Onu tanımak zorundaydm.

Tyler: Bak Caroline Forbes hakkında ne düşündüğümü biliyorsun. Güvensiz, sinir hastası, küçük budala kalt.ğın teki.

Matt: Bir dakikalığına şaşırtıcı bir kız ve sonrasında öfkeli, kıskanç bir ucube.

Damon: Katherine'nin güzel yanı işte, her zaman bir şeylerin peşindedir.

Stefan: Kasabaya tam o geldikten sonra geldi. Cuk diye oturuyor. Damon: Biliyorum ama Mason Lackwood mu?.

Jeremy: Senin ne dediğini pek takmıyorum Elena. zaten en başından beri bu b.ka senin yüzünden battım.

Elena: Damon, burada ne arıyorsun? Damon: Benim ufak kardeşi arıyordum.

Stefan: Aslında elena ile biz ilişkimize biraz ara verdil. Jenna: Bu gün duyduklarıma göre hiçde öyle değildi.

Jeremy: Seninle konuşmam gerek. Damon: Peki ya benim neden seninle konuşmam gerek?

Elena: bunu yapmamalıyız, katherine duyarsa... Stefan: Hangi katherine?

Stefan: Ciddi bakıyorsun. Elena: Seni seyrediyorum. Stefan: Ürkütücü. Elena: Romantik.

Damon: Sence onu öldürmüş müdür? Stefan: Katherine'i mi? Muhtemelen... Damon: Bunu hak ediyordu.

Elena: Sana değer veriyorum Damon ama Stefan'ı seviyorum.

Elena: Gitmeyi aklından bile geçirme Stefan, dayanamayacağım tek şey bu.
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: The Vampire Diaries | köşem.   The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Icon_minitimePerş. Nis. 28, 2011 11:02 pm

Damon: Adım Salvatore, kurtarıcı demek.

Bonnie: Hey içeri giremezsin ateş seni öldürür. Stefan:Kardeşim içerde Bonnie.

Damon: Mason Lockwood bir kurtadam. Katherine de bir şeytan. Kötü adam onlar.

Damon : Hiç espiri anlayışın yok , Stefan..
Stefan : Aslında, hiç Damon anlaşıyım yok.

Damon:Yalancı olan sensin,Elena.Aramızda birşeyler var ve sende bunu biliyorsun.Ve bana yalan söylüyorsun.Ve Stefan'a yalan söylüyorsun,ve en önemlisi,kendine yalan söylüyorsun.Kanıtlayabilirim.

Damon: Mineçiçeği aklına girmemi engelliyor olabilir ama belki de hedefim aklı değildir. İster inan ister inanma Stefan ama bazı kızlar için özel güçlerime ihtiyacım yok. Bazı kızlar yakışıklı olmama, tarzıma, cazibeme ve yılmadan Taylor Swift'in müziğine dayanabilmeme bayılıyorlar.
Uuuuuuuuuuuuvv !!! haah haah haah haah haah haah

Stefan:Ama beni bu şekilde görmeni istemiyorum...vampir tarafımı görmeni istemiyorum.
Elena: Bunu atlatacaksın Stefan. Sana yardım edeceğim.Her şey düzelecek, iyileşeceksin.
Stefan:Hayır, hayır,hayır,hayır...Üzgünüm, yapamam.Sana yapabileceklerimden korkuyorum.
Elena:Ben korkmuyorum.
Stefan:Seni çok seviyorum
Elena:Ben de seni.

Damon: Çünkü bence elçide zeval olur.Neden biliyor musun isobel çünkü bu sahibine bir mesaj gönderir. Katherine benden bir şey istiyorsa o sürtü.e söyle gelip kendi alsın.

Jeremy: Bunu tek başına yapamazsın. Damon: Tek başına değil, hadi gidelim. Stefan: Benimle mi geliyosun? Damon: Konu Elena!

Stefan: Hayır, dur tahmin edeyim. O taşı özgürlüğünle takas etmek istiyorsun. Seni çıkarcı hasta kaltk.

Katherine: Bana aşık olduğunu biliyor mu? Stefan: Sana aşık değilim.

Stefan: Jeremy'i bu işe neden karıştırıyorsun? Damon: İndiana Jones'culuk oynuyor. Kendi karışıyor.

Elena:Hayır,hayır kesinlikle olmaz.Damon ile sen diye birşey yok.Damon ve kullandığı kişiler vardır ve o kişilerde genelde ölür.

Stefan:Özür Dilerim. Damon:Ne için? Stefan:145 yıl önce seni dönüştüren kişi ben olduğum için Damon:Yeter Stef. Geçti gitti.

Damon:Büyü kalktığı an bu kazığı kalbinin tam orta yerine saplayacağım. Kathern: Tanrım! Çok ateşlisin ne zaman böyle oldun sen?

Damon:Alo? Alaric:Ben Alaric Saltzman. Damon:Kapatmadan sorayım, numaramı nerden buldun?
haah

Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: The Vampire Diaries | köşem.   The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Icon_minitimePerş. Nis. 28, 2011 11:14 pm

Damon: O ay taşı nöbetinde ve ben- Elena nöbetindeyim.

Stefan: Elena'dan uzak dur. Damon: Bunu bir davetiye olarak alıyorum.

Elena: Bir şeyi kesinleştirelim. Ben Katherine değilim.

Stefan: Katherine öldü. Sen benden nefret ediyorsun çünkü onu sevmiştin ve bu, kardeşim senin içindeki insanlığındır.

Damon: Bu Bella'yı özel kılan ne? Edward çok kılıbık. Zha Zha Zha Zha Zha Zha

Damon: Elena dans etmek istermisin? Elena: Tabii. (Stefan'a) Dans edelim mi?

Caroline: Tyler, Nasılsın? Tyler: Hala insanız işte..

Damon:Nesi var bu ailenin vampir değillerse ne o zaman? Stefan: Belki ninja kaplumbağalardır.Damon:Hiç komik değilsin.

Rose:Eğer Klaus'tan korkmuyorsanız, aptalsınız demektir. Damon:Tamam elimiz, kolumuz titriyor. :gülen yüz:

Jeremy: Bırak da ben yapayım. Damon: Sağol 16 yaşındaki velet. Biz bunu neden düşünmedik ki? Sen neden buradasın? hahayt

Kathrn:Lütfn içeri geln.Hepimz için yeteck yer var. Damon:Gözlermle dşardan takip etmeyi yeğlerm. Kath:O gözler yok mu o gözler.

Damon:O kadar bktan plandan bunu mu yaptın be Stefan?!

Bu günlerde Elena'nın hayatında Damon'ın öpücüklerinden daha tatlı bir şey yoktu.
Gölge Ruhlar kitabından:) ..

Damon: Vicdan azabı işine beni karıştırmayın.

Damon:Matt ismini unutmamak için ne yapmalıydım? Buldum! Moron, Aptal, Titrek, Takoz = MATT artık unutmam. haha haha

Mason : Senin hakkında çok fazla güzel şeyler duydum. Damon: Sahimi? Bu tuhaf çünkü ben bir ahmağım.

Damon:Buzdolabnda futblcu annenin iki litre kanı var.İstemyor musn? Stefan:dönünce konuşurz. Damn:Peki sincplara selamımı söyle.

Elena: Damon, ben senin arkadaşınım. Damon: Ben de bunun farkındayım.

Anna: Siz Salvatore'lar, konu kadınlar olunca gerçekten çaresizsiniz.

Katherine: Ona ''Kendini Koruma'' Denir. 500 Yıldır kendi kendime bakıyorum.

Stefan : O Senin Arkadaşın ona karşı hıyarlık etme!

Stefan: Söz ver bana, ne olursa olsun, onu koruyacaksın. Damon: Söz veriyorum.

Elena : bir tür kızlar gecesi olacak.belki katherine bize katılabilir.

Stefan: Yemeğinin genç bir kız değilde kan torbası olmasından çok memnum.

Matt: Seni öptüm. Caroline:Biliyorum.Ben de oradaydım.

Damon:Ne onu öldürürüm diye mi endişeleniyordu? Tabi ki öldürürüm öyle olacak zaten.

Damon:Seni kaybedemem. Elena: Bu benim hayatım, Damon.

Bonnie: Dikkatli ol Damon. Gerçekten umurunda olduğumu düşünmeye başlayabilirim. Damon: Bunu istemeyiz.

Stefan: Damon'ı bir şeyi yapmamaya zorlamak çok daha tehlikelidir.

Damon: Arkanı kollasan iyi olur çünkü kendime ait bir kahraman saç stili yapacağım ve senin tüm havanı alacağım.

Stefan: Damon'ı da farklı yapan buydu. O sinirlenmez ödeşir.

Damon:Senin taklitini yapmak çok zor Stefan. Senin seviyene düşmek zorunda kalıyorum. oley

Damon: Ben de öyle,Elena iyi bir arkadaş.Aslında tek arkadaşım denilebilir.

Damon : Stefan bir sorunumuz var. Ve ben sorun dediğimde anlıcaksın ki küresel bir kriz var.

Damon: Bana ders mi veriyosun ? Elena: Derse mi ihtiyacın var?

Damon: Neden sana güveneyim? Stefan: Çünkü kardeşinim. Damon: Yeterli değil. Stefan: Çünkü gitmeni istiyorum. Damon: Tamam.

Stefan : Atlantadan bahsediyorum. Damon : Elenayla ikimiz alem yaptık . Zha

Damon: Nereye gittiğini sanıyorsun?
Elena: Elijah'a geri dönüyorum.
Damon: Hayır.
Elena: Çekil yolumdan Dam-
Damon: Bu evden dışarı adımını atmayı aklından geçirirsen..
...Andie: Damon sakin ol.
Damon: Sen buna karışma Andie.
Stefan: Bırak gitsin .
Damon: Dalga mı geçiyorsun? Ona daha yeni kavuştuk.
Stefan : Beni duydun, bırak onu gitsin dedim.
Damon: Bugün 2. defa yoluma çıkıyorsun. ben olsam üçüncüyü denemezdim.

Sıtefınn :Q
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: The Vampire Diaries | köşem.   The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Icon_minitimeCuma Nis. 29, 2011 8:56 am

Damon:Alo? Alaric:Ben Alaric Saltzman. Damon:Kapatmadan sorayım, numaramı nerden buldun?
The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 705562

Bu replik <3 :D :d :d
alisonloveato
Kurucu
Kurucu
alisonloveato

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: The Vampire Diaries | köşem.   The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Icon_minitimeCuma Nis. 29, 2011 7:20 pm

devam
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: The Vampire Diaries | köşem.   The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Icon_minitimeCuma Nis. 29, 2011 7:32 pm

ya üğü deymını tyler ısırdı !! ğüğü of yaaaaaaaaaaaaaaaa
alisonloveato
Kurucu
Kurucu
alisonloveato

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: The Vampire Diaries | köşem.   The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Icon_minitimeCuma Nis. 29, 2011 8:14 pm

devem <3
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: The Vampire Diaries | köşem.   The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Icon_minitimeCuma Nis. 29, 2011 8:21 pm

sonra <3
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: The Vampire Diaries | köşem.   The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Nis. 30, 2011 10:41 am

Tyler okuzu gebersin :'(((

--

Ailelerini dört ay önce bir trafik kazasında kaybetmiş olan 17 yaşındaki Elena ve 15 yaşındaki kardeşi Jeremy, yaşadıkları acı sonrası hayatlarına devam etmeye çalışmaktadırlar. Elena çevresinde her zaman güzelliği ve başarılı bir öğrenci olmasıyla ön planda olmuştur. Yaşadığı acıyı dış dünyadan saklama çabasındadır. İki vampir kardeşten Stefan ve Damon'ın kasabaya gelmesiyle, Elena'yla Stefan hemen birbirlerine karşı ilgi duymaya başlarlar.
Dizi bu hikâyeden yola çıkarak, ufak bir kasabadaki iki vampir kardeşin Elena isimli genç kıza karşı duydukları tutku yüzünden birbirleriyle mücadele içerisinde olmalarını konu alıyor. Vampirlerden daha iyi huylu olarak tanımlayabileceğimizin adı Stefan, daha sert ve karanlık görünümlü olan ve insan kanı içme konusunda herhangi bir vicdan azabı duymayansa Damon. Bu iki vampirin birbirleriyle mücadelesi sırasında yalnızca Elena değil, genç kızın ailesi ve kasabanın diğer sakinleri de tehlike altında olacak. Not:elena kendi isteğiyle vampire dönüşüyor

elena vampiremi dönüşüyo The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 862795
fayedunaway
Süper Üye
Süper Üye
fayedunaway

Kadın Mesaj Sayısı : 4146
Doğum tarihi : 15/04/97
İş/Hobiler : photoshop.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 28i1cnc1405/5000The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 261f97k  (1405/5000)
MesajKonu: Geri: The Vampire Diaries | köşem.   The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Nis. 30, 2011 10:52 am

Kitapta öyle oluyor galiba. surprise
Dizide de öyle olsa süper olur aslında. asdsf
http://fayesdunaways.tumblr.com/
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: The Vampire Diaries | köşem.   The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Nis. 30, 2011 10:59 am

kitapta bi bölümde varmış dacede gördüm söyle yazıyodu ;

Elena'nın o günlerde Damon'un öpücüklerinden güzel başka birşey yok tu.

ydu galiba Very Happy hooop
obliviate.
Yönetici
Yönetici
obliviate.

Kadın Mesaj Sayısı : 10903
Doğum tarihi : 12/03/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: The Vampire Diaries | köşem.   The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Nis. 30, 2011 11:20 am

Çalışmalarla devam etsen kanko =)
alisonloveato
Kurucu
Kurucu
alisonloveato

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: The Vampire Diaries | köşem.   The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Nis. 30, 2011 11:28 am

süprşlar
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: The Vampire Diaries | köşem.   The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Nis. 30, 2011 11:50 am

The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Tumblr_lkglse3AGJ1qithsmo1_500

The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Tumblr_lkglrgSMfo1qendo6o1_500

The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Tumblr_lkglmroppo1qendo6o1_500

The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Tumblr_lkgll47Svk1qithsmo1_500 ölüreeeeeeeemmm The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 75907 The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 75907

The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Tumblr_lkgla79HAG1qithsmo1_500

The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Tumblr_lkgkwqGgXL1qh8fdgo1_500

The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Tumblr_lkgksenTU31qithsmo1_500

The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Tumblr_lkgkj4Vu7I1qithsmo1_500 ya üğüğüğüü

The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Tumblr_lkgkhyElVj1qendo6o1_500

The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Tumblr_lkgkc5FcYp1qc45p4o1_500The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Tumblr_lkgkc5FcYp1qc45p4o1_500
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: The Vampire Diaries | köşem.   The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Nis. 30, 2011 11:52 am

The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Tumblr_lkgk9sAXRE1qendo6o1_500 vışş The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 550328

The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Tumblr_lkgk1o3vZx1qistxzo1_500

The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Tumblr_lkgk3hmNnN1qithsmo1_500

The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Tumblr_lkgk16Ombe1qendo6o1_500

The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Tumblr_lkgjwgNTwS1qendo6o1_500

The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Tumblr_lkgjlgMVRf1qjbuwdo1_500

The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Tumblr_lkgi277EVQ1qd7kvso1_500
fayedunaway
Süper Üye
Süper Üye
fayedunaway

Kadın Mesaj Sayısı : 4146
Doğum tarihi : 15/04/97
İş/Hobiler : photoshop.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 28i1cnc1405/5000The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 261f97k  (1405/5000)
MesajKonu: Geri: The Vampire Diaries | köşem.   The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Nis. 30, 2011 11:56 am

Çok güzelli bunlar kiğğğ. Shocked
Bayıldım! grf
http://fayesdunaways.tumblr.com/
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: The Vampire Diaries | köşem.   The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Nis. 30, 2011 11:57 am

The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Tumblr_lkghzxPlk11qendo6o1_500

The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Tumblr_lkfs6rBEbg1qboe6wo1_500

The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Tumblr_lkghwektfB1qendo6o1_500

The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Tumblr_lkghn7Fh7j1qjrvndo1_500

The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Tumblr_lkge20dqt41qbu376o1_500

The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Tumblr_lkgh0hHeRm1qi9i9ao1_500
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: The Vampire Diaries | köşem.   The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Nis. 30, 2011 12:05 pm

Hepsine doğru cevapş virdim. The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 566771
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: The Vampire Diaries | köşem.   The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Nis. 30, 2011 12:07 pm

Cehenneme git Klaus ! The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 519465
Of Deymıınnnş The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 642827 The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 642827
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: The Vampire Diaries | köşem.   The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Icon_minitimeC.tesi Nis. 30, 2011 5:07 pm

The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Tumblr_lkh0a1HyeE1qj7kbpo1_500

The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Tumblr_lkh0a8n1fD1qd7jzfo1_500

The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Tumblr_lkh08l8M8h1qevrgco1_500

The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Tumblr_lkh074xYmc1qjagapo1_500

The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Tumblr_lkgzuwddbv1qjagapo1_500

The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Tumblr_lkgz43bj6x1qcjtemo1_500

The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Tumblr_lkgysuLvue1qbmhvvo1_500

The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Tumblr_lkgytjbXtx1qik938o1_500

The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Tumblr_lkgyhoG5b41qhdklno1_500

The Vampire Diaries | köşem. - Sayfa 5 Tumblr_ljsapinAjK1qi8yjdo1_400

The Vampire Diaries | köşem.
5 sayfadaki 11 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Sonraki
 Similar topics
-
»  The Vampire Diaries
» The Vampire Diaries
» The Vampire Diaries İconlar
» The Vampire Diaries Fan Club
» Vampire Diaries Takım