marielovato' Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 48 Yaş : 26 Nerden : Adana Doğum tarihi : 14/02/98 İş/Hobiler : Ps,Gezmek,Yüzmek vs.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (0/0)
| Konu: Faruk K.'den Erkeklere Oje Paz Nis. 10, 2011 6:53 pm | |
| Almanya'da konser veren sanatçı, sahneye çağırdığı erkeklerin serçe parmağına oje sürerek, "kadına şiddete hayır kampanyası"na dikkat çekti.
Sosyal sorunlara olan duyarlılığı ile dikkat çeken pop sanatçısı Faruk K. , serçe parmağına oje sürerek destek verdiği "kadına şiddete hayır kampanyası"nı Almanya´ya taşıdı. Almanya´da faaliyet gösteren Umut Yolu Derneği´nin düzenlediği gecede konser veren pop sanatçısı Faruk K. , kadına şiddete hayır kampanyası´na destek vermek için serçe parmağına oje sürerek başlattığı eylemini, Almanya´da da sürdürdü.
Konser öncesi habercilere kampanya hakkında bilgi veren Faruk K. , "Bu eylem benim dışa vuruşum ve bir tepkim" dedi. Sanatçı, kampanyaya olan duyarlılığını, "Benim ablam da, eniştemden çok şiddet gördü. Kadına uygulanan her türlü şiddete karşı, son derece tepkiliyim ve bu duruşumun ve eylemimin arkadasında duracağım" diye ifade etti.
Sahnede şarkılarıyla salonu coşturan Faruk K. , bir ara kampanyaya destek için salonda bulunan erkeklerden bir kaçını sahneye davet etti. Sahneye çıkma cesareti gösteren dört erkeği, "işte bunlar centilmen erkek" diyerek salona alkışlattı. Ardından ilk olarak kendi serçe tırnağına oje sürdüren Faruk K. , sırasıyla sahneye aldığı erkeklerin de, serçe tırnaklarına oje sürdürdü. Faruk K. , Türkiye´de başlattığı oje eylemine Almanya´da da destek verilmesini, büyük bir sevinçle karşıladığını belirtti. Faruk K. , onser sırasında, doğum gününün olduğunu öğrendiği bir hayranını, sahneye alarak kutladı.
Dün akşam yardım gecesinde sahne alan sanatçı Faruk K. , sanat yaşamı boyunca 1864 yardım amaçlı etkinliğe katıldığını belirtti. Katıldığı 1864 etkinliğin afişini elinde bulundurduğunu ifade eden sanatçı, bu başarısını Guinness rekorlar kitabına taşıyabilmek için de, başvuruda bulunacağını belirtti. | |
|
yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1510/5000)
| |
Boddah. Yönetici
Mesaj Sayısı : 23827 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 10/06/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Faruk K.'den Erkeklere Oje Paz Nis. 10, 2011 7:13 pm | |
| | |
|
Pinkquen. Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4612 Yaş : 25 Nerden : BieberWorld'den Doğum tarihi : 15/06/99 İş/Hobiler : karaoke yapmak,bilgisayar oynamak,kitap okumak.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (230/5000)
| Konu: Geri: Faruk K.'den Erkeklere Oje Paz Nis. 10, 2011 9:42 pm | |
| Hihi bindee Sağol cınımşş | |
|