| DEMİ LOVATO GERİ DÖNDÜ | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Boddah. Yönetici
Mesaj Sayısı : 23827 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 10/06/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: DEMİ LOVATO GERİ DÖNDÜ C.tesi Nis. 16, 2011 6:13 pm | |
| Demi en sevilen ünlülerden biri.Masum bir güzelliğe sahip,çok akıllı ve gerçekten de güçlü bir kız.20 Ağustos 1992 doğumlu olan Demiş'in psikolojıksorunları geçen yılki doğum günü sırasında iyice ortaya çıkmıştı.
Demi,sonrasındaki dört ayı epey zor atlattı.Jonas Barother'ın Lİve Concert Tour isimli turnesinde onlarla birlikte yer alıyordu,ama turneyi daha yarısına gelmeden terk etmek zorunda kaldı.Çünkü yeme bozukluğu başta olmak üzere pek çok sorunu için rehabilitasyona girmesi gerekiyordu.
Güzel yıldız geçen ayınbaşında rehab. den çıktı ve hemen hayranları için bir meşaj yayınladı.Demi,Kaliforniya'nın enfes tatil beldesi Santa Monica'da,New Journey Eating Disorder Center isimli klinikte geçirdiği günleri '' Hayatımın en karanlık günleriydi ve tam anlamıyla kabustu,'' diye niteledi.
Disney prensesi hayranlarına teşekkür etti ve bir müjde vermeyi de ihmel etmedi ; ''Çok kötü günler geçirdim ama şimdi iyiyim.Kendimi çalışmaya vereceğim.Diziler,şovlarve filmlerle karşınızda olacağım.Yeni şarkılar ve albümler yapacağım.''Rehab'' yüzünden ertelediğim her şeyi tamamlayacağım.
Yeni albüm bu yılk içinde çıkacak ve Demi de albümü desteklemek için uzun turnelere çıkacak.Ünlü yıldız şu sıralarda,onu şimdiye kadar hep çok destekleyen müzik firmasının Los Angeles'daki stüdyolarında harıl harıl çalışıyor.Ve tatlı güzelin yakın çevresinin Twitter'da yaydığı mesajlara bakacak olursak,Miley Cyrus ile Timbaland ona bu albümde destek veriyor!
Önümüzdeki günlerde Demi,harika yapımlar ve müziklerle karşımızda olacak.Öncelikle şunu söyleyelim ki,Demi SWAC a geri dönecek.Gerçi Disney'den bu şovla ilgili resmi açıklama gelmedi,ama Demi bu konuda çok umutlu!
Sevilen şovun 3. sezonunun çekimlerine bu yılın başında başlanmıştı.Yapımcılar,şovun içinde yer alan ve kısa komedi bölümlerinden oluşan 'So Random' ın üzerinde yoğunlaştılar.Çekimi biten SR bölümleri en kısa zamanda Disney ekranlarında olacak.Demi klinikte olduğu için şovun ilk üç ayı onsuz devam etti.Umarız ki bundan sonraki aylar Demi ile devam eder...
Bu arada,şovun geçen yıl yayınlanan sountrack albümünden yepyeni bir single,Demi Lovato imzasıyla piyasaya çıktı:''What To Do '' . Şarkı uzun zamandır dillerdeydi,ama single olarak piyasaya çıkması için Demi'nin iyileşmesi beklendi.
Demi'nin rehab i yüzünden ertelenen en önemli çalışmalardan biri de yeni albümü. 2011 bahar aylarında albüm çıkaracağına dair hayranlarına söz veren Demi,maalesef bu sözü tutamadı.Ama biz ona kızmıyoruz,durumu anlayışla karşılıyoruz.Çünkü her şeyin başı sağlık !
Bir haber de Deminin film dünyasından...Nisan ayında Demi'nin önemli bir çekimi olacak: ''The Avengers '' filminde konuk oyuncu olarak yer alacak.Filmle ilgili ayrıntılar sır gibi saklanıyor.Demi için harika bir tecrübe olacağa benziyor . :)
Demi cephesinden haberlerle onun sözleriyle nokta koyalım ve gelişmeleri önümüzdeki aylarda ilk bizden duyacağını ekleyelim. :)
Demi diyor ki :''Klinikteki günlerim epey kötüydü.Son bir yıldır yaşadığım yolculuk epey zorluydu.Ben kötü şeylerden iyi dersler çıkarılması gerektiğine inanan biriyim.Hayranlarım arasında benimle aynı sorunları yaşayan kızlar olduğunu biliyorum.Bizim yaşımızdaki herkesin başına gelebilir.Benim yaşadıklarım,herkese ders olsun ve güç versin.Lütfen,yeme bozukluğu gibi sorunlarınız varsa bunun ciddi olduğunu bilin ve hemen ailenizle konuşun.Siz olmasaydınız asla burada olamazdım.Hepinizi seviyorum!''
---- Lütfen alıntı olmasın ! Ellerim koptu yazarkene.
En son Helios .' tarafından Paz Nis. 17, 2011 10:32 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
| Konu: Geri: DEMİ LOVATO GERİ DÖNDÜ C.tesi Nis. 16, 2011 6:49 pm | |
| | |
|
| |
Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: DEMİ LOVATO GERİ DÖNDÜ C.tesi Nis. 16, 2011 6:52 pm | |
| | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1510/5000)
| Konu: Geri: DEMİ LOVATO GERİ DÖNDÜ C.tesi Nis. 16, 2011 7:04 pm | |
| Teşekkürler :) ♥ En yakın zamanda devamını bekliyoruz. | |
|
| |
Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: DEMİ LOVATO GERİ DÖNDÜ C.tesi Nis. 16, 2011 7:06 pm | |
| yazarım birazdan rica edeirm | |
|
| |
DemiLse* Kurucu
Mesaj Sayısı : 32767 Yaş : 30 Nerden : Bursa Doğum tarihi : 19/09/94 İş/Hobiler : PS,Forums,Music.
| Konu: Geri: DEMİ LOVATO GERİ DÖNDÜ C.tesi Nis. 16, 2011 8:05 pm | |
| Sağol Remziş'im. İnşallah döner SWAC'a. | |
|
| |
Chephia Süper Üye
Mesaj Sayısı : 6789 Yaş : 25 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 27/12/98 İş/Hobiler : -
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1260/5000)
| Konu: Geri: DEMİ LOVATO GERİ DÖNDÜ C.tesi Nis. 16, 2011 8:06 pm | |
| Yerim işte. <3 Sağol bebek. | |
|
| |
Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: DEMİ LOVATO GERİ DÖNDÜ C.tesi Nis. 16, 2011 8:06 pm | |
| Rica ederim aşkolar <3 inşallah üğüüğü | |
|
| |
Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: DEMİ LOVATO GERİ DÖNDÜ Paz Nis. 17, 2011 10:31 am | |
| Bu arada,şovun geçen yıl yayınlanan sountrack albümünden yepyeni bir single,Demi Lovato imzasıyla piyasaya çıktı:''What To Do '' . Şarkı uzun zamandır dillerdeydi,ama single olarak piyasaya çıkması için Demi'nin iyileşmesi beklendi. Demi'nin rehab i yüzünden ertelenen en önemli çalışmalardan biri de yeni albümü. 2011 bahar aylarında albüm çıkaracağına dair hayranlarına söz veren Demi,maalesef bu sözü tutamadı.Ama biz ona kızmıyoruz,durumu anlayışla karşılıyoruz.Çünkü her şeyin başı sağlık ! Bir haber de Deminin film dünyasından...Nisan ayında Demi'nin önemli bir çekimi olacak: ''The Avengers '' filminde konuk oyuncu olarak yer alacak.Filmle ilgili ayrıntılar sır gibi saklanıyor.Demi için harika bir tecrübe olacağa benziyor . :) Demi cephesinden haberlerle onun sözleriyle nokta koyalım ve gelişmeleri önümüzdeki aylarda ilk bizden duyacağını ekleyelim. :) Demi diyor ki :''Klinikteki günlerim epey kötüydü.Son bir yıldır yaşadığım yolculuk epey zorluydu.Ben kötü şeylerden iyi dersler çıkarılması gerektiğine inanan biriyim.Hayranlarım arasında benimle aynı sorunları yaşayan kızlar olduğunu biliyorum.Bizim yaşımızdaki herkesin başına gelebilir.Benim yaşadıklarım,herkese ders olsun ve güç versin.Lütfen,yeme bozukluğu gibi sorunlarınız varsa bunun ciddi olduğunu bilin ve hemen ailenizle konuşun.Siz olmasaydınız asla burada olamazdım.Hepinizi seviyorum!'' ------ Aşkım yaa | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1510/5000)
| Konu: Geri: DEMİ LOVATO GERİ DÖNDÜ Paz Nis. 17, 2011 10:38 am | |
| Yirim seni yaa :( Tamam bitti geçti üzülmeye gerek yok. Hatırlamamaya çalış aşkım. İnanıyorum ki sen biz olmasaydıkta oradan çıkabilmeyi başarırdın. Kendine inandığın ve güvendiğin için.
Daha devamı var mı Remix ? Teşekkürler | |
|
| |
Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: DEMİ LOVATO GERİ DÖNDÜ Paz Nis. 17, 2011 10:39 am | |
| Zaten bunu çıktığında söylemişti mesajında. Yok bitti :D Önemsiz | |
|
| |
| DEMİ LOVATO GERİ DÖNDÜ | |
|