Demi Lovato Fan
"HOCA ANDROPOZA GİRMİŞ" 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
"HOCA ANDROPOZA GİRMİŞ" 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

"HOCA ANDROPOZA GİRMİŞ"

YazarMesaj
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kadın Mesaj Sayısı : 23827
Doğum tarihi : 10/06/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
"HOCA ANDROPOZA GİRMİŞ" 28i1cnc5000/5000"HOCA ANDROPOZA GİRMİŞ" 261f97k  (5000/5000)
"HOCA ANDROPOZA GİRMİŞ" Empty
MesajKonu: "HOCA ANDROPOZA GİRMİŞ"   "HOCA ANDROPOZA GİRMİŞ" Icon_minitimeSalı Nis. 19, 2011 10:23 am

"HOCA ANDROPOZA GİRMİŞ"
Ünlü futbol yorumcusu Erman Toroğlu (62), “Evliyim ama tek eşli değilim” açıklamasına “Erman Hoca andropoza girmiş herhalde” diye yorum yapan Yeşim Salkım’a çok sert bir karşılık verdi.
Toroğlu, “Karşıdan öyle mi gözüküyor, bilmiyorum. Eğer varsa tıp bilgisi sorunu beraber çözelim. Yardım etsin, bir yanıma gelsin” dedi. Geçen hafta 20 yıl aradan sonra ikinci kez anne olan 43 yaşındaki Yeşim Salkım’la ilgili Toroğlu’nun bu açıklaması sosyal medya sitelerinde büyük tepki çekti. Toroğlu’na tepki gösterenler arasında bulunan ünlü radyocu Cem Ceminay, twitter sayfasına “Kendisine andropozda diyen Yeşim Salkım için Erman Toroğlu ‘yanıma gelsin’ demiş. Kadın daha yeni anne oldu. Kocasını yollarsa n’apacak?” diye yazdı.Y
eşim Salkım ise “Erman hoca beni bombalamış. Ben severim seni hocam. Babam yaşındasın ne de olsa, saygımız sonsuz... Bildiğim çok iyi doktorlar var. Birkaçının adını veririm. Benim çok mühim bir görevim var. Şu sıralar annelik yapmak zorundayım” yorumunu yapmakla yetindi. Milliyet Magazin Servisi

"HOCA ANDROPOZA GİRMİŞ"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
»  noel baba ile nasreddin hoca arasındaki farklar