Pinkquen. Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4612 Yaş : 25 Nerden : BieberWorld'den Doğum tarihi : 15/06/99 İş/Hobiler : karaoke yapmak,bilgisayar oynamak,kitap okumak.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (230/5000)
| Konu: Geri: - Thebreathforlife. - Çarş. Nis. 27, 2011 7:44 pm | |
| | |
|
Boddah. Yönetici
Mesaj Sayısı : 23827 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 10/06/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: - Thebreathforlife. - Çarş. Nis. 27, 2011 8:07 pm | |
| | |
|
Pinkquen. Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4612 Yaş : 25 Nerden : BieberWorld'den Doğum tarihi : 15/06/99 İş/Hobiler : karaoke yapmak,bilgisayar oynamak,kitap okumak.
| Konu: Geri: - Thebreathforlife. - Çarş. Nis. 27, 2011 8:18 pm | |
| | |
|
Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: - Thebreathforlife. - Çarş. Nis. 27, 2011 9:18 pm | |
| | |
|
Pinkquen. Süper Üye
| Konu: Geri: - Thebreathforlife. - Perş. Nis. 28, 2011 10:38 am | |
| | |
|
Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: - Thebreathforlife. - Perş. Nis. 28, 2011 7:11 pm | |
| | |
|
Pinkquen. Süper Üye
| Konu: Geri: - Thebreathforlife. - Perş. Nis. 28, 2011 7:45 pm | |
| | |
|
Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: - Thebreathforlife. - Perş. Nis. 28, 2011 8:21 pm | |
| | |
|
alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
| Konu: Geri: - Thebreathforlife. - Paz Haz. 12, 2011 3:05 pm | |
| | |
|
SpecialJonas' Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 86 Yaş : 27 Nerden : izmir. Doğum tarihi : 26/10/97 İş/Hobiler : Jonas Brotheers. ♥
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (60/5000)
| Konu: Geri: - Thebreathforlife. - Paz Ocak 22, 2012 12:49 pm | |
| Evet ben o kadar zeki bir insanım ki buradaki şifremi unutmuştum ve uzun süredir giremiyorum. Ama sonunda geri döndüm,hikayeyi de derinliklerden çıkarttım Çok özür dilerim,aşırı geç geldi ama umarım beğenirsiniz.
---- M: Bavulumu kim aldıysa,onun kafasını duvara sürtüp kıvılcımlar çıkartmak istiyorum! D: Sen fazla film izliyosun galiba. M: Demi inan,şu an senin üstünden bilerek tırla bile geçebilecek derecede sinirliyim. D: Ha ? M: Sus Demi,sadece Sus. D: Ama bişey söliycektim. M: Söyleme. D: Bavulla ilgili ama. M: İyi söyle. D: Bence sen o bavulu unut. M: DEMI! D: Ama bu gerçek yani,acıda olsa alışmak zorundasın. ** N: Joe karıştır iyice şu bavulu.Belki işimize yarıycak bişeyler çıkar. J: Bu bi kızın bavulu Nick,neyi senin işine yarar ki ? Saçmalama. N: Joe inan şu an seni öldürebilirim.O anlamda demedim! Belki ulaşabileceğimiz bi şeyler çıkar. J: Haaa o anlamda. N: Evet,bavul nerde? J: Sende değil miydi ? N: Joe saçmalama ! Siz Kevin’la karıştırmıyor muydunuz? J: Karıştırıyo muyduk? N: JOE! J: Tamaam,Kevin nerde? N: Odadaydı. O sırada Kevin uyuyordur J: oh* ya.Kardeşinin başı belada,jölelerinin ölüm tehlikesi var o hala uyuyo. N: Hemde horlayarak. K: Ha noluyo? J: Bavulum kayıp,jölelerim ölmek üzere ve sen horlayarak uyuyosun ! K: Bavulun mu kayıp ? J: KEVIN! K: Ha tamam buldun mu yani? J-N: KEVIN! K: Sizin siniriniz bozulmuş,hadi sizde uyuyun ve beni rahat bırakın. N: Kevin bavul nerde? K: Ben nerden biliyim. J: Kevin bavul nerde? K: Ben nerden biliyim. J: Kevin bavul nerde? K: Ben nerden biliyim. J: Kevin bavul nerde? K: Ben nerden biliyim. J: Kevi… N: TAMAM YETER SUSUN! Nick etrafı aramaya başlar ve bavul Kevin’ın yattığı yatağın altından çıkar N: Kevin bunu buraya sokmayı nasıl başardın. K: Hı? Ben mi koymuşum onu oraya? N: Herneyse,bakalım işimize yarayacak şeyler var mı. J: Aa,baksana burda telefon numarası var. N: Evet bu işimize yarayabilir.Telefonunu arayalım,ve bavulu *** Kafeye getirmesini söyleyelim.Sende onun bavulunu verirsin,sorun çözülür. J: Hayır ya.Ben bu fikri beğenmedim. N: Senin fikrin ne peki Bay Zeki ? J: Bence,telefonu arayalım ve bavulu *** Kafeye getirmesini söyleyelim.Sonra ben bu bavulu ona veririm,sorun çözülür.Tamaaam,çok zekiyim karşımda ezilmenize gerek yok N: İyide bu benim fikrimdi! J: Ben söyleyince daha güzel oluyo ama. N: Ooff. K: Tamam atışmayı kesin,hadi arayalım. Joe telefonu arar ve bavulun içinden ses gelmeye başlar. J: İyide açmıyor bu. N: Lütfen düşündüğüm şey olmasın,lütfen lütfen lütfen. K: Aoow. J: Iıı,sanırım telefonu bavulda. N: Neden bütün saçma şeyler bizi bulur ki ? J: Peki şimdi napıcaz? N: Bilmiyorum .. ** D: Miley belki bavulda sahibiyle ilgili bişeyler vardır. M: Bakıyorum ama sahibi o kadar s*l*k bi insanmış ki,bavulun içinde jöleden başka bişey yok nerdeyse. D: Aaah,aynı Joe gibi.. M: Sen onun bavulunu nerden biliyosun? D: Tahmin ediyorum. M: İyi tamam,saçmalamaya devam et. D: Peki. M: oh*. D: Noldu? M: Yok hiç bişey,sadece telefonumu bavula koymuştum! Offffffff. D: oh*. M: Ya şimdi napıcaam. ** N: Joe..Ben hiç zeki olduğumu söylemiş miydim? J: Günde alt tarafı 100-150 kere. N: Tamam,tekrar söylüyorum.Ben çok zekiyim! J: Yine noldu ki ? N: Kalacağımız otelin adresini kağıda yazıp,hepimizin bavuluna koymuştum. J: Yani benimkine de ? N: Evet Joe,hepimiz dedim.. J: Haa,umarım senin gibi üstün zekası olan bi kız alırda onu görür. N: Ahh,evet tezahürata hiç gerek yok..Biliyorum çok zekiyim.
**
D: Hey Miley,burda bi adres var. M:Aaa,evet. D: Bu sahibinin adresi olabilir. M: Evet olabilir,en iyisi gidip bi şansımızı deneyelim.
** Miley ve Demi otele varmıştır,odaya çıkmıştır ve kapıyı çalmışlardır. Joe kapıya çıkar ve: J: ……… | |
|