» Hoşgeldin:: Misafir » Mesaj sayınız:: 29
|
|
| "Ben,Kendim ve Benim Dünyam" | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Lynda. Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 197 Yaş : 26 Nerden : Seoul, South Korea. Doğum tarihi : 10/11/98 İş/Hobiler : Photoshop
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (150/5000)
| Konu: "Ben,Kendim ve Benim Dünyam" Paz Nis. 24, 2011 11:09 am | |
| "Me , Myself & Myworld" "Ben,Kendim ve Benim Dünyam"
-Karakterler-
- Demi Lovato : Los Angeles'ta yaşamaktadır. Ünlüdür, sesi, dansı, güzelliği büyülecidir. Aslında giyimine fazla önem vermez. Sportiftir ve komiktir, yeri geldiğinde ciddidir. Çıtkırıldım bir kız değildir. Jonas grubuyla ve Selena Gomez ile çok yakındır. Nick Jonas, en iyi kankasıdır, çok fazla yakınlardır. Birbirlerinin tüm sırlarını bilirler.
- Joe Jonas : Ünlü bir müzik&dans grubu olan JONAS'ın solistidir . Grubundaki en yakışıklı rütbesi ona aittir.Kızlarla arası iyidir. Tüm kızlar peşindedir . Şimdiye kadar çoğu kızla çıkmıştır. Ama kim bilir dengeler alt üst olabilir, Joe ile tanışın!
- Selena Gomez : Yaklaşık Nick'i televizyonda gördüğünden beri ona aşıktır ama söyleyemez . Müzikle yakından ilgilenir , dans etmeyi sever . Sesi de güzeldir . Tam bir alışveriş koliktir . Az da olsa kıskançtır . Giyimine ve arkadaşlıklarına önem verir . Demi ile ayrılmaz dosttur. Joe Jonas ile çok iyi anlaşırlar, Aynı zamanda çok da tatlı ve güzel bir kızdır. (sonradan girecek, bilginize.)
- Nick Jonas : Ünlü bir müzik&dans grubu olan JONAS'ın tatlı üyesidir . Çok tatlıdır ve yakışıklıdır . Çok utangaçtır. Selenayı gördüğünden beri ona aşıktır. Demi ile kankadır. Birbirlerini kollarlar ve çok severler. Onları kıskanan birileri vardır?
- Kevin Jonas : Ünlü bir müzik&dans grubu olan JONAS'ın en komik üyesidir . Sıcakkanlıdır ve yakışıklıdır . Demi ile işbirliği yaptıklarında ortalığı sallarlar, çok iyi anlaşırlar. Kardeşlerini sever.
-Yardımcı Karakterler- -girdikçe eklenecektir- dibindibinindibinot:"şuanda 12 bölümümüz hazır, yorumlara göre hızlı hızlı koyarım" | |
| | | obliviate. Yönetici
Mesaj Sayısı : 10903 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts (Gryffindor) Doğum tarihi : 12/03/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: "Ben,Kendim ve Benim Dünyam" Paz Nis. 24, 2011 1:47 pm | |
| | |
| | | Boddah. Yönetici
Mesaj Sayısı : 23827 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 10/06/98
| Konu: Geri: "Ben,Kendim ve Benim Dünyam" Paz Nis. 24, 2011 2:01 pm | |
| eveet hii olle bekliyoruz | |
| | | Jamentha. Emekli
Mesaj Sayısı : 14080 Yaş : 27 Nerden : hogwartsismyhome. Doğum tarihi : 11/02/97 İş/Hobiler : ps.
| Konu: Geri: "Ben,Kendim ve Benim Dünyam" Paz Nis. 24, 2011 2:13 pm | |
| | |
| | | Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: "Ben,Kendim ve Benim Dünyam" Paz Nis. 24, 2011 2:15 pm | |
| | |
| | | yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1510/5000)
| Konu: Geri: "Ben,Kendim ve Benim Dünyam" Paz Nis. 24, 2011 4:12 pm | |
| | |
| | | alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
| Konu: Geri: "Ben,Kendim ve Benim Dünyam" Paz Nis. 24, 2011 5:17 pm | |
| | |
| | | Lynda. Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 197 Yaş : 26 Nerden : Seoul, South Korea. Doğum tarihi : 10/11/98 İş/Hobiler : Photoshop
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (150/5000)
| Konu: Geri: "Ben,Kendim ve Benim Dünyam" Paz Nis. 24, 2011 5:29 pm | |
|
1. Bölüm "İkilemde"
"Heey, indir beni sırtından şapşal!" dedi Demi ve Nick'in sırtına doğru rastgele vurmaya başladı. Nick: "İndirmiyorum cadı, ordasın işte." Demi: "Pes" dedi. Nick: "Sonunda bee." dedi ve bir oooh çekti. Demi: "Kandırdım kandırdım" diye çığırdı ve Nick'in kıvırcık saçlarını çekmeye başladı. Nick, Demi'yi yumuşak bir hareketle havuzun kenarına bıraktı ve kendisi de yanına uzandı. Demi, başını Nick'e çevirdi ve dil çıkardı. Nick, Demi'ye: "Saçlarımın katili, böö." dedi ve Demi'yi gıdıklamaya başladı. Demi kahkahalarla gülüyordu. Arada tek tük "Kıvırcık" dediği duyuluyordu ama hallerinden memnunlardı. Demi kalktı ve havuzun kenarında koşmaya başladı.Nick de ardından onu yakalamaya çalışıyordu. Eski günlere dönmüşlerdi yine, özlemişlerdi dostluklarını. Demi'nin başına sardığı tüllü renkli bandaj uçuşuyordu. Gökkuşağı vardı sanki benliğinde.
Joe, odasının penceresinin önünde perdeyi hafiften aralamış olanları seyrediyordu. Demi, Nick ordayken, hatta yaşamındayken bile onu görmüyordu. Görmüyorsa sevmesi beklenebilir miydi ki? "Saçma" diye mırıldandı ve özlemle bakmaya devam etti. Demi onun için bir yaşamı ifade ediyordu. Demi için öyle değildi. Nick, yeni bir aşktan çıkmıştı ve Demi şuan en büyük teselli kaynağıydı hele ki son zamanlar. Daha önce de iyi anlaşırlardı ama hiç son zamanlardaki kadar olmamıştı. Joe'yu rahatsız ediyordu çünkü "O"nu kıskanıyordu, ölesiye, kardeşinden bile. Diğer çıktığı kızlar, yaşadığı olaylar, Demi ile tatlı-sert sürtüşmeleri, birbirlerine nadiren hatta çok nadiren destek çıktıkları zamanları bile hatırlıyordu. Ashley ile yeni ayrılmışlardı ve hayatında henüz kimse yoktu. Olmasını istediği kişi de yine "O"ydu zaten. Perdeyi kapattı ve kendini yatağına bıraktı. Yatağının yanındaki komidine uzandı ve çekmeceklerden en alttakini açtı. İçinden lacivert deri kaplıklı bir defter çıkardı, bir gülümsemeyle içini açtı. Açar açmaz Joe ve Demi'nin Camp Rock 2 için öpüştükleri sahnenin resmi yatağın üstüne düştü. Joe fotoğrafı eline aldı ve okşadı. "Keşke gerçek olsa" diye düşündü. "Keşke, seni kollarıma alabilsem" dedi mırıldanarak. Davranışından utandı sonra da, çünkü belki de o kardeşinin sevgilisi olacaktı. Fotoğrafı sertçe defterin arasına attı ve hızla kapatıp çekmeceye yerleşti. Bir sinirle yatağından fırladı ve kapıdan çıktı. Merdivenlerden aşağı indi ve MTV'i açtı. Rihanna'nın bir şarkısı vardı yine. Sürekli çıkışından ezberlemişti sözleri. Altta alt yazı olarak "Nick Jonas, sevgilisiyle ayrıldı! Demi Lovato onun en büyük destekçisi! Yeni bir aşk mı doğuyor? Nemi VTR'si için bizden ayrılmayın" Joe, bozulmuşa benziyordu. Kollarını göğsünün üzerinde birleştirdi ve koltuğa sertçe yaslandı. VTR'nin başlamasını inadına bekledi. O sırada kapı açıldı ve hızla çarptı ardından bir kere daha tekrarlandı. Demi ve Nick gelmişti. Kahkahalarla gülüyorlardı. Demi: "İyisin ya?" dedi. Nick: "Süperim, sağol Demi her şey için." Demi koltuğa oturdu ve yanına Nick oturdu. Nick'in ellerini avcunun içine aldı ve: "Hep yanındayım, bunu sakın unutma" dedi. Joe, koltukta biraz daha gerildi. VTR başlamak üzereydi ve "NEMI" sesi tüm odayı sardı. Nick: "Ne izliyorsun kardeş?" dedi ve LCD'nin ekranına baktı. Demi: "Woow, ne kadar komik çıkmışız ya?! Dile bak dile, Nick yuh, o saçların ne öyle! Diyorum oğlum kıvırcıksın işte!" Sözlerinin ardından Nick'in koluna bir yumruk yapıştırdı ve "Yuh, hangi ara yaptın bu kadar kası, çatladı sanırım, ne dersin ha?" Joe, Demi'nin Nick'e olan her temasında sarsılıyordu. Nick, Demi'nin elinin üstüne kendi elini koydu ve ovdu, ardından ekrana yeniden baktı ve konuştu: "Demi, bu Nemi de nerden çıktı ne dersin?" Demi: "Saçmalığın daniskası derim adamım. Yapacak haber bulamayınca öyle oluyo. Aaah, elim sızlıyo ama benim ya. Hey dünyalı baksan diyorum, hu hu?" Demi, kumandayı Joe'dan aldı ve düğmeye basarak TV'yi kapattı. Nick: "İyi oldu. Elin?" Demi: "Acıyo ya, çatladı, kırıldı, öldü, saçmaladım. Buz istiyorum ben buuzz!" dedi ve ayağa kalktı. Mutfağa doğru ilerledi. Nick: "Ben de geliyorum" diye seslendi ama Demi: "Gerek yok ya, bir buz alcam, buzdolabını değil di mi?" dedi. Nick koltuğa geri oturdu. Demi: "Aaaa" diye bağırdı. Joe, telaşla ve korku karışımıyla kalktı ve mutfağa koştu. Demi, neredeyse tüm buzları yere yığmıştı. Joe: "Tebrikler yani." dedi. Demi: "Ne var be, çok mu kıymetli buzların. Hem ben gaziyim, bir elim var, çaktın mı ha?" dedi, tezgaha düşmüş olan buzu aldı elinin üstüne koydu ama düştü. Joe yeni bir buz çıkardı ve Demi'nin elinin üstüne koydu. Bu minicik bir temas bile içinde bir şeyleri kıpırdatmıştı. Kenardaki ecza dolabından sargı bezi aldı ve hızla Demi'nin elini sardı. Demi şaşkına dönmüştü, olanları yeni kavrıyor gibiydi: "Hey, ben, şey, yüzsüzlük ettim az önce, özür dilerim, çok." dedi. Joe gülümsedi. İçten bir gülümsemeydi bu. O sırada kapıya yaslanmış olan Nick'in sesi duyuldu: "Tarihi an, Demi özür diledi!" . Demi dilini çıkardı ve buzları Nick'in kafasına doğru atmaya başladı. O sırada Joe'nun eline buzları verdi. Ve ona göz kırptı: "Tek elliyim dostum, şu kıvırcığı alt etsek diyorum. At hadi aat!" dedi. Joe dostum demesine sanki bozulmuş gibi dudak büktü bir anlığına ama sonra kendini Demi'ye kaptırıp Nick'e ateş açtı. O sırada Nick'in atlattığı, Joe'nun attığı buzlardan biri Denise'nin omzuna geldi. Denise: "Neler oluyor burda?" diye sordu. Nick, minik minik adımlarla Demi ve Joe'nun yanına geldi ve üçü de başını öne eğdi. Demi: "Joe burda, Jack burda, William ben olduğuma göre Avarel yok." diye fısıldadı.
| |
| Konu: Geri: "Ben,Kendim ve Benim Dünyam" Paz Nis. 24, 2011 5:47 pm | |
| | |
| | | yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1510/5000)
| Konu: Geri: "Ben,Kendim ve Benim Dünyam" Paz Nis. 24, 2011 6:20 pm | |
| Çok güzel takipçinim ♥ Devam | |
| | | Jamentha. Emekli
Mesaj Sayısı : 14080 Yaş : 27 Nerden : hogwartsismyhome. Doğum tarihi : 11/02/97 İş/Hobiler : ps.
| Konu: Geri: "Ben,Kendim ve Benim Dünyam" Ptsi Nis. 25, 2011 6:03 pm | |
| | |
| | | Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: "Ben,Kendim ve Benim Dünyam" Ptsi Nis. 25, 2011 6:29 pm | |
| vooy çok güzel ya :o ben de takipçinimö k7 devbam hemeeeen | |
| Konu: Geri: "Ben,Kendim ve Benim Dünyam" Paz Haz. 12, 2011 3:05 pm | |
| | |
| | | `quєєп Süper Üye
Mesaj Sayısı : 2881 Yaş : 26 Nerden : C:\WINDOWS\system32 Doğum tarihi : 12/03/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (945/5000)
| Konu: Geri: "Ben,Kendim ve Benim Dünyam" Ptsi Haz. 27, 2011 3:35 pm | |
| Süpersiin sen yaaa devam devam. | |
| | | | "Ben,Kendim ve Benim Dünyam" | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|