| Twilight'tan Nefret Etmek İçin 5 Neden | |
|
+6alisonloveato weasley❥ Chephia Jamentha. McCurdy© Ventro. 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Ventro. Süper Üye
Mesaj Sayısı : 3125 Nerden : izmiir.~ İş/Hobiler : ∂αηѕ єтмєк мüzιк ∂ιηℓємєк кιтαρ σкυмαк ѕρσя уαρмαк вιℓgιѕαуαя σуηαмαк νє тν ιzℓємєк
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (3000/5000)
| Konu: Twilight'tan Nefret Etmek İçin 5 Neden Paz Ekim 25, 2009 11:50 am | |
| Stephenie Meyer’in aşırı basit dili Her ne kadar edebiyat mezunu olsa da Stephenie Meyer hikayelerini anlatırken çok basit bir dili tercih ediyor. Kısa cümleler, klişe benzetmeler, niteliksiz tasvirlerden geçilmiyor kitaplar, öyle ki geçenlerde Stepnen King "O da yazar mı be" gibi bir açıklamada bulundu. Ama Meyer'in hikayeleri sürükleyici, karakterleri ise çok güçlü ve sanırız bu iki faktör oku¬yucuyu avucunda tutmaya yetiyor.
Robert Pattinson illeti Kıskanıyoruz resmen. Deli gibi saçımıza şekil yapsak da. body yapıp güneşte bronzlaşsak da. kızların aklı fikri şu güneş ışığında parıldayan sıska vampirde! O yüzden gıcığız Ro-bert Pattinsona. ayrıca kendisini eski popstar'ımız Bayhan'a benzetiyoruz.
Vampir edebiyatına ihanet etmesi Birçoklarına göre Alacakaranlık vampir kurallarını bozmasıyla bu türe ihanet etmiş durumda. Onlara göre vampirler güneşte ışıldamaz, öyle uçar gibi şakla¬banlıklar yapmazlar, pahalı arabalara binmezler, gelecek okuma gibi güçleri olmaz. gündüzleri tabutta uyurlar, sarımsaktan kaçarlar vesaire... Stephe¬nie Meyer'in hiç vampir filmi izlememiş plnıası ve "Dracula" gibi vampirliğin kutsal kitabı dahil hiçbir roman okuma¬mış olması vampiri/ine kendini adamış okurları kızdırıyor. Ama aslında vampir .kuııılları Dracula'dan beri hep bozulur...
Çekimlerin dandikliği Alacakaranlık" filminin çekimleri sinema sanatı adına pek iyi değildi. Yönetmen Hardvvicke bunu hikayeyi yer yer belgesel gerçekçiliğinde anlatmak istemesine bağlıyor. İlk filmin düşük bütçeli olmasının da bunda payı var. Sonraki filmlerde, yeni yönetmen Chris VVeitz'ın teknik becerisiyle daha güzel çekimler bekliyoruz.
Blue Jean'de çok sık yer alması Bluene Jean tarihinde okuyucudan bu kadar talep alan başka bir konu yoktur herhalde. Okuyucularının sesini duyan bir dergi olarak Alacakaranlık'a yer veriliyor... | |
|
| |
McCurdy© Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 1567 Yaş : 30 Nerden : nereyexD Doğum tarihi : 17/09/94 İş/Hobiler : pc ve msn
| Konu: Geri: Twilight'tan Nefret Etmek İçin 5 Neden Ptsi Ekim 26, 2009 8:28 am | |
| | |
|
| |
Jamentha. Emekli
Mesaj Sayısı : 14080 Yaş : 27 Nerden : hogwartsismyhome. Doğum tarihi : 11/02/97 İş/Hobiler : ps.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| |
| |
Ventro. Süper Üye
Mesaj Sayısı : 3125 Nerden : izmiir.~ İş/Hobiler : ∂αηѕ єтмєк мüzιк ∂ιηℓємєк кιтαρ σкυмαк ѕρσя уαρмαк вιℓgιѕαуαя σуηαмαк νє тν ιzℓємєк
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (3000/5000)
| Konu: Geri: Twilight'tan Nefret Etmek İçin 5 Neden Ptsi Ekim 26, 2009 8:59 pm | |
| | |
|
| |
Chephia Süper Üye
Mesaj Sayısı : 6789 Yaş : 25 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 27/12/98 İş/Hobiler : -
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1260/5000)
| Konu: Geri: Twilight'tan Nefret Etmek İçin 5 Neden Çarş. Şub. 03, 2010 10:20 pm | |
| Paylaşım için teşekkürler (: | |
|
| |
weasley❥ Emekli
Mesaj Sayısı : 17645 Yaş : 27 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 02/04/97 İş/Hobiler : HON,THG VE HP OKUMAK
| Konu: Geri: Twilight'tan Nefret Etmek İçin 5 Neden Çarş. Mayıs 05, 2010 11:11 pm | |
| | |
|
| |
alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
| Konu: Geri: Twilight'tan Nefret Etmek İçin 5 Neden Perş. Mayıs 06, 2010 6:49 pm | |
| | |
|
| |
DemiLse* Kurucu
Mesaj Sayısı : 32767 Yaş : 30 Nerden : Bursa Doğum tarihi : 19/09/94 İş/Hobiler : PS,Forums,Music.
| Konu: Geri: Twilight'tan Nefret Etmek İçin 5 Neden C.tesi Mayıs 08, 2010 4:07 pm | |
| Bunlar nefret etmek için pek güçlü nedenler değil aslında. Ben de eskiden çok seviyordum ama öyle bir abartıldı ki her geçen gün nefret etmeye başladım. Film zaten güzel değil. Kitaplar tamam iyi ama o kadar da muhteşem değil. Ondan çok daha kaliteli kitapların yüzüne bile bakılmazken Twilight' ın bu kadar önemsenmesini doğru bulmuyorum ben. | |
|
| |
Arsyy. Yeni Üye
| Konu: Geri: Twilight'tan Nefret Etmek İçin 5 Neden Ptsi Mayıs 17, 2010 9:36 pm | |
| | |
|
| |
Lynda. Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 197 Yaş : 26 Nerden : Seoul, South Korea. Doğum tarihi : 10/11/98 İş/Hobiler : Photoshop
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (150/5000)
| Konu: Geri: Twilight'tan Nefret Etmek İçin 5 Neden C.tesi Nis. 16, 2011 4:53 pm | |
| Benzetme konusuna katılıyorum. Edwardın dudağından, bacağından, kıllı kollarına bile seksi diyo, oha olmuştum. Artık vırtvırt diye okuyorum edwardı, o derece oldum. berbat kitaplar, berbat yapım, budur işte. TVD tek geçer adam olun, okbıy. | |
|
| |
Boddah. Yönetici
Mesaj Sayısı : 23827 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 10/06/98
| Konu: Geri: Twilight'tan Nefret Etmek İçin 5 Neden C.tesi Nis. 16, 2011 5:17 pm | |
| Kitaplarını seviyorum ama film o kadar olağanüstü değil :/ | |
|
| |
alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
| Konu: Geri: Twilight'tan Nefret Etmek İçin 5 Neden C.tesi Nis. 16, 2011 6:07 pm | |
| | |
|
| |
| Twilight'tan Nefret Etmek İçin 5 Neden | |
|