Demi Lovato Fan
Demi Lovato 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'	     5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Demi Lovato 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'	     5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Demi Lovato 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'

+2
DemiLse*
Pinkquen.
6 posters
YazarMesaj
Pinkquen.
Süper Üye
Süper Üye
Pinkquen.

Kadın Mesaj Sayısı : 4612
Doğum tarihi : 15/06/99
İş/Hobiler : karaoke yapmak,bilgisayar oynamak,kitap okumak.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Demi Lovato 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'	     28i1cnc230/5000Demi Lovato 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'	     261f97k  (230/5000)
Demi Lovato 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'	     Empty
MesajKonu: Demi Lovato 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'    Demi Lovato 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'	     Icon_minitimeCuma Mayıs 20, 2011 11:34 pm

Demi Seventeen dergisine şunları yazdı: 'Takıldığınız arkadaşlarınızın nasıl birileri olduğunun farkında olmanız gerçekten çok önemlidir. Çevrenizdeki insanlar sizinle aynı yaştaysa siz kim olduğunuzla ilgili uydurmaya başlayabilirsiniz. Bence birçok insan bilinçaltında yaşıtlarına inanırlar ve bizim arkadaşlarımız bize kim olduğumuzu söylerler çünkü birbirimizi tam olarak tanımıyoruzdur. Yani büyüdüğümüz zamanlar çok tehlikeli zamanlardır ve birlikte takıldığımız insanların bizi olumlu yönde etkileyeceğinden emin olmamız gerekir.

Biz anlamayız ama arkadaşlarımıza moda ikonu gibi görünürüz. Arkadaşlarımıza karar vermelerinde yardım ederiz ve bu bizim geleceğimizi etkiler. Arkadaşlarınızın kim olduğunu bilmeniz bu yüzden çok önemlidir. Yani eğer kötü bir grup içinde takılıyorsan, o insanlar senin onların grubundan biri olduğunu düşünürler.

Bazı insanlar şuan çevrelerindeki insanların onların iyileşmeleri için onlara yararı dokunan insanlar olmadıklarını düşünürler ama bir taraftan da sahip olmak zorunda oldukları hayatın huzurlu ve sakin olması gerektiğini de düşünürler. Ben güvenebileceğim biriyle takılabilmek için birilerini arıyorum. Ama bu kişinin eğlenmek için kötü alışkanlıkları olmamalı. Örneğin bowling oynamaya gideceğim kişi tüm gün sadece televizyon izleyen veya örgü ören biri olabilir. Bu fark etmez. İnsanlar benim uzun olduğum için, kısa olduğum için ya da zayıf olduğum için, kilolu olduğum için beni sevmemeliler. Şuan sahip olduğum arkadaşlarım beni ben olduğum için seviyorlar. Yani çevremdeki insanlar her zaman birlikte hareket etmek istediğim insanlardır.

Alıntıdır :)
http://juzzybiebs.yetkinforum.net/forum
DemiLse*
Kurucu
Kurucu
DemiLse*

Kadın Mesaj Sayısı : 32767
Doğum tarihi : 19/09/94
İş/Hobiler : PS,Forums,Music.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Demi Lovato 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'	     28i1cnc5000/5000Demi Lovato 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'	     261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Demi Lovato 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'    Demi Lovato 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'	     Icon_minitimeC.tesi Mayıs 21, 2011 6:57 am

Sağol Ece.
Ben de artık dikkatlice seçiyorum.
Benim de çevremde sahte insanlar yok.
Demi Lovato 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'	     783107

Aynı Demiş gibi.
http://demilovatofan.forum-canada.com
Pinkquen.
Süper Üye
Süper Üye
Pinkquen.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Demi Lovato 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'	     28i1cnc230/5000Demi Lovato 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'	     261f97k  (230/5000)
MesajKonu: Geri: Demi Lovato 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'    Demi Lovato 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'	     Icon_minitimeC.tesi Mayıs 21, 2011 9:11 am

Evet benimde :P
Rica ederim ♥
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kadın Mesaj Sayısı : 23827
Doğum tarihi : 10/06/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Demi Lovato 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'	     28i1cnc5000/5000Demi Lovato 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'	     261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Demi Lovato 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'    Demi Lovato 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'	     Icon_minitimeC.tesi Mayıs 21, 2011 12:01 pm

Benşde okuz insanlardan sıyrılıştım Demi Lovato 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'	     566771
Gerçek arkadaşlarımı burda buldum <3
Sağol kuzumş
Pinkquen.
Süper Üye
Süper Üye
Pinkquen.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Demi Lovato 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'    Demi Lovato 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'	     Icon_minitimeC.tesi Mayıs 21, 2011 1:35 pm

Bindee <3
Reca <3
yuzdeyuzinsan
Moderatör
Moderatör
yuzdeyuzinsan

Kadın Mesaj Sayısı : 15465
Doğum tarihi : 30/05/97
İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Demi Lovato 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'	     28i1cnc1510/5000Demi Lovato 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'	     261f97k  (1510/5000)
MesajKonu: Geri: Demi Lovato 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'    Demi Lovato 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'	     Icon_minitimeC.tesi Mayıs 21, 2011 2:44 pm

Teşekkürler
http://aniltetikfan.hareketforum.net
Pinkquen.
Süper Üye
Süper Üye
Pinkquen.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Demi Lovato 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'    Demi Lovato 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'	     Icon_minitimeC.tesi Mayıs 21, 2011 9:28 pm

Reca <3
alisonloveato
Kurucu
Kurucu
alisonloveato

Kadın Mesaj Sayısı : 34786
Doğum tarihi : 25/04/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Demi Lovato 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'    Demi Lovato 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'	     Icon_minitimePaz Mayıs 22, 2011 9:57 am

teşekkür.
http://demilovatofan.forum-canada.com/forum.htm
Clumsy&.
Başarılı Üye
 Başarılı Üye
Clumsy&.

Kadın Mesaj Sayısı : 711
Doğum tarihi : 15/05/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Demi Lovato 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'	     28i1cnc245/5000Demi Lovato 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'	     261f97k  (245/5000)
MesajKonu: Geri: Demi Lovato 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'    Demi Lovato 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'	     Icon_minitimePaz Mayıs 22, 2011 10:32 am

Sağol.
Pinkquen.
Süper Üye
Süper Üye
Pinkquen.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Demi Lovato 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'    Demi Lovato 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'	     Icon_minitimePaz Mayıs 22, 2011 10:40 am

Reca ♥

Demi Lovato 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Demi Lovato: 'Arkadaşlarınızı Akıllıca Seçin'
» Patrick Lovato umutsuzca kızı Demi Lovato'ya ulaşmaya çalışıyor.
» Demi Lovato on E!News. Please pray for Demi. <
» The X Factor Demi Lovato'nun tartışması ve Simon ile atışması (Türkçe Altyazılı) The X Factor Demi
» demi lovato