Burada sarhoş değil aslında, babası bir açıklama yapmıştı bu konu hakkında. Bu haberden sonra Miley babasını aramış ağlayarak, işte babası neler olduğunu sormuş falan. Miley yemin etmiş sarhoş olmadığına ve demiş ki o kadar çok flaş vardı ki adım atacağım yeri göremedim, elimle flaşları kapatmaya çalıştım ama dengemi bulamadım demiş. Babasından özür dilemiş ve baba bu çok zor oluyor biliyoruz fala demiş. Bir videoda izlemiştim, bence aslında Miley'nin skandallarının arkasında başka olaylar oluyo ama Miley sessiz kalmayı seçiyor. İşte resim:
Video:
Alıntı.
BieberFever.
Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 1460 Yaş : 28 Nerden : Eskişehir Doğum tarihi : 03/03/96 İş/Hobiler : JUSTINBIEBER
Konu: Geri: Sarhoş Değil. Çarş. Haz. 15, 2011 11:35 am
Ben Miley'nin iyi biri olduğunu düşünüyorum yaa.. Her ne olursa olsun onlarında bir hayatı var sonuçta.. Yani yalan yanlış haberlerle reyting peşinde koşan magazin programları olayı abartıyor.. Kişinin hem kendisine hem de hayranlarına saygısızlık.. Olabilir, herkesin başı dönebilir, abartılacak bir durum yok bence.. Ayrıca Miley reklam peşinde koşacak bir kız değil, her ne kadar az tanıyor olsamda.. (:
DemiLse*
Kurucu
Mesaj Sayısı : 32767 Yaş : 30 Nerden : Bursa Doğum tarihi : 19/09/94 İş/Hobiler : PS,Forums,Music.