» Hoşgeldin:: Misafir » Mesaj sayınız:: 29
|
|
| Konnichiwa! | |
|
+8pfdk' Niccy. Jenny. Vıncent.& DemiLse* >> Ariella << alisonloveato Yume 12 posters | Yazar | Mesaj |
---|
Yume Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 43 Yaş : 34 Nerden : Ankara Doğum tarihi : 20/09/90 İş/Hobiler : Anime, manga
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (50/5000)
| Konu: Konnichiwa! Salı Haz. 21, 2011 7:02 pm | |
| Herkese merhaba! Adım Cansu. Antalyalıyım; ama maalesef Ankara'da yaşıyorum. 14 yaşımdayım. Lise 1'e geçtim. Japonları ve Japonya'yı çok ama çok severim.. Japon'yayı ve Japonları bu kadar sevmemi sağlayan şeylerden biride anime olmalı, mangada var tabi. ee, sonra birazda Japonlarla ilgili kültür, gelenekleri ilgili araştırma yapıp bir takım Japon etklinlerine katıldım.(Ankara'da yapılan Japon film festivali) Ve onlara karşı acaip bir sevgim gibi oldu. Kendi ırkım gibi seviyorum onları. ... Sonra Korelileride severim ama Japonlar kadar çok değil tabi. K-Pop dinlediğim için en azından 1-2 yakışıklı tapılası Koreli seviyorum. Ne tür müzi dinlediğime gelirsek, genelde metal dinlerim fakat ruh halime görede değişir. Rap dışında tüm müzik türlerini dinlerim. ) Metal olarak: Rob Zombie, Powerman 5000, Children of Bodom, Flyleaf, Static-X, Skillet, Breaking Benjamin, Papa Roach, Trapt, Godsmack, System of A Down, Bullet for My Valentine, Buckethead, ACDC, 30 Seconds to Mars, Billy Talent, Adema, Within Temptation (kısaca,-bayaa müzik grubunu takip ederim, arşivim vardır.) K-Pop'tanda SHINee, BIGBANG, B2ST, 2NE1, T-ara gibi..Ünlü olarak: Taylor Momsen, Hayley Williams, Ke$ha, Logan Lerman, Ashley Tisdale, Emily Browning vs. Animeye geçersek 40-50 seri anime izlemişliğim vardır. Death Note, Naruto, Vampire Knight, Lovely Complex gibi aklıma gelen seriler. Manga olarak sadece shoujo okuyorum, shounen sevdiğim söylenemez ki Yaoi, ecchi ve hentaide sevmem. Kendime gelirsek, oldukca sıcakkanlı biriyimdir aslında.^^ Sohbet etmesini seven, arkadaşlarımla vakit geçirmesini seven biriyim. Gezmeyi,tozmayı severim ama alışveriş yapmayı sevmem pek, garip. Utangaç biriyimdirde, bazen içime kapanık olabilirim, bazende enerji dolu, hiperaktif biri.. Ayrıca Photoshop cs2 kullanıyorum, 2 yıldır.. Benimle konuştukca nasıl biri olduğumu çözerseniz zaten =D Herkesle tanışmak ve arkadaş olmak isterim, İyi forumlar! :3
En son Yume tarafından Salı Haz. 21, 2011 7:30 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Konnichiwa! Salı Haz. 21, 2011 7:03 pm | |
| Cansıııııııııııııııı'm <3 Hoşgeldin beböm. <3 | |
| | | Yume Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 43 Yaş : 34 Nerden : Ankara Doğum tarihi : 20/09/90 İş/Hobiler : Anime, manga
| Konu: Geri: Konnichiwa! Salı Haz. 21, 2011 7:11 pm | |
| | |
| | | >> Ariella << Başarılı Üye
Mesaj Sayısı : 791 Yaş : 25 Nerden : Istanbul Doğum tarihi : 10/08/99 İş/Hobiler : Gitar çalmak, Voleybol oynamak, film dizi izlemek, kitap okumak, karaoke yapmak...
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (30/5000)
| Konu: Geri: Konnichiwa! Salı Haz. 21, 2011 7:38 pm | |
| Hoşgeldinş canımmm :D ben Buse.bende Japonlara ve Amerikalılara bayılıyorum. Emily'i bende severim,talihsiz serüvenler dizisinden.<3 5 yıldır Miranda cosgrove, 3 buçuk yıldırda icarly fanıyım.
| |
| | | DemiLse* Kurucu
Mesaj Sayısı : 32767 Yaş : 30 Nerden : Bursa Doğum tarihi : 19/09/94 İş/Hobiler : PS,Forums,Music.
| Konu: Geri: Konnichiwa! Salı Haz. 21, 2011 8:15 pm | |
| Hoşgeldin Cansu. Ben de uzakdoğu kültürüne bayılırımmm. Dünya'yı gezebilme şansım olsa ilk önce oralardan başlardım. Amma da çok grup dinliyormuşsun. Kendimi bir an çok ezik hissettim. Herneyse, umarım iyi vakit geçiririz. Keyifli forumlar. | |
| | | Yume Yeni Üye
| Konu: Geri: Konnichiwa! Salı Haz. 21, 2011 8:48 pm | |
| - вιяαη∂α demiş ki:
- Hoşgeldinş canımmm :D
ben Buse.bende Japonlara ve Amerikalılara bayılıyorum. Emily'i bende severim,talihsiz serüvenler dizisinden.<3 5 yıldır Miranda cosgrove, 3 buçuk yıldırda icarly fanıyım.
Hoşbulduk canıım. Oo ne güzel<3 Sucker Punch'ıda izlemişsindir belki, konusalım bir ara senle Emily hakkındaa.. Memnun olduum. - DemiLse* demiş ki:
- Hoşgeldin Cansu.
Ben de uzakdoğu kültürüne bayılırımmm. Dünya'yı gezebilme şansım olsa ilk önce oralardan başlardım. Amma da çok grup dinliyormuşsun. Kendimi bir an çok ezik hissettim. Herneyse, umarım iyi vakit geçiririz. Keyifli forumlar. Hoşbulduk canıım. Dünya'yı gezme sansım olsa Asya yeter, artar bile bana. Bir görsem.. Hehehehe, öyle arşivim var. Çok müzik dinlerim ve bir müziği sürekli dinlediğim için sıkılırım. O yüzden bol bol muzik indiririm falan öylelikle bayaa kişiyi dinler oldum. Kesinlikle geçiririz, sağol canım. | |
| | | DemiLse* Kurucu
Mesaj Sayısı : 32767 Yaş : 30 Nerden : Bursa Doğum tarihi : 19/09/94 İş/Hobiler : PS,Forums,Music.
| Konu: Geri: Konnichiwa! Salı Haz. 21, 2011 9:41 pm | |
| Ben öyle değilim ya. Bir şeye şarkı&film vs. bir takınca bağımlı oluyorum. Sürekli aynı şeyi dinlerim yine de bıkmam. | |
| | | Vıncent.& Moderatör
Mesaj Sayısı : 3256 Yaş : 27 Nerden : Mersin. Doğum tarihi : 30/07/97 İş/Hobiler : Müzik,Ps,DLF :)
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (590/5000)
| Konu: Geri: Konnichiwa! Çarş. Haz. 22, 2011 9:10 am | |
| | |
| | | Jenny. Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 1115 Yaş : 27 Nerden : Ankara Doğum tarihi : 25/03/97
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (0/0)
| | | | Niccy. Emekli
Mesaj Sayısı : 14186 Yaş : 28 Nerden : Kocaeli Doğum tarihi : 11/04/96
| Konu: Geri: Konnichiwa! Çarş. Haz. 22, 2011 9:24 am | |
| | |
| | | pfdk' Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4138 Yaş : 27 Nerden : Yozgat Doğum tarihi : 16/01/97 İş/Hobiler : Müzik,Tumblr,Photoshop.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (270/5000)
| Konu: Geri: Konnichiwa! Çarş. Haz. 22, 2011 2:11 pm | |
| | |
| | | Adelynnϟ Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 1282 Yaş : 26 Nerden : Olimpos Doğum tarihi : 23/04/98 İş/Hobiler : Dans etmek,şarkı söylemek,futbol,boks,go-card ve eğlenceli olan her şey
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (310/5000)
| | | | audrey. Üye
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 30 Nerden : texas. Doğum tarihi : 12/07/94
| Konu: Geri: Konnichiwa! Çarş. Haz. 22, 2011 4:15 pm | |
| Hoşgeldin Cansu.♥ Ben Abbey , ben de Japonları çok şirin buluyorum. Aslen Amerikalıyım , 2 sene önce türk kültürüne sarıp türkçe öğrendim. Tanıştığıma memnun oldum ♥ Hoşgeldin , iyi forumlar ♥ | |
| | | Yume Yeni Üye
| Konu: Geri: Konnichiwa! Çarş. Haz. 22, 2011 5:38 pm | |
| - DemiLse* demiş ki:
- Ben öyle değilim ya.
Bir şeye şarkı&film vs. bir takınca bağımlı oluyorum. Sürekli aynı şeyi dinlerim yine de bıkmam. Ben bıkıyorum işte, o yuzden bayaa arşivim var valla. Rap&Pop&Metal&Rock her şey var. Ama rap dinlemem. - Vıncent.& demiş ki:
- Hoşgeldiiin ♥
Bende Simge, Bende Lise 1're geçtim. Koyu AVRILLAVIGNE fanıyım. İyi Forumlarr ♥ Hoşbulduuk. Memnun oldum Simgee. :3 - Jenny. demiş ki:
- Hoşgeldin canım ben de İrem
Lise 2ye geçtim ve ben de maalesef Ankarada yaşıyorum İyi eğlenceler Hoşbulduk hayatım, ayy bende MAALESEF. Sağol hayatım. - Niccy# demiş ki:
- Cannsuu Hoş geldiiin <3
Hoşbulduk bebeğiyiyim. <3 - pfdk' demiş ki:
- Hoşgeldin.
Ben Merve. (: Hoşbulduuk, memnun oldum Merve. - Adelynn's demiş ki:
- iyi forumlar mı desem ne desem ki benden önce geldiinn(gerçi teknik olarak ben sen yokken burdaydım xD) :D
Evet, farketmez canım herneyse. Hoşbuldum. - audrey. demiş ki:
- Hoşgeldin Cansu.♥
Ben Abbey , ben de Japonları çok şirin buluyorum. Aslen Amerikalıyım , 2 sene önce türk kültürüne sarıp türkçe öğrendim. Tanıştığıma memnun oldum ♥ Hoşgeldin , iyi forumlar ♥ Hoşbulduk hayatım, ismin çok güzeel. Bende memnun oldum, iyi forumlar. | |
| | | Boddah. Yönetici
Mesaj Sayısı : 23827 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 10/06/98
| Konu: Geri: Konnichiwa! Çarş. Haz. 22, 2011 7:58 pm | |
| vooovvs :) Hoşgeldin tatlım <3 Benş de Remziye Umarım kalıcı olursun <3 İyi forumlar :) | |
| | | yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1510/5000)
| | | | | Konnichiwa! | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|