Adelynnϟ Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 1282 Yaş : 26 Nerden : Olimpos Doğum tarihi : 23/04/98 İş/Hobiler : Dans etmek,şarkı söylemek,futbol,boks,go-card ve eğlenceli olan her şey
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (310/5000)
| Konu: Yıkın Heykellerimi ! Salı Haz. 21, 2011 10:54 pm | |
| tıkla
Ey milletim, Ben Mustafa Kemal'im... Çağın dışında kaldıysa düşüncelerim Hala en hakiki mürşit değilse ilim, Kurusun damağım dilim. Özür dilerim Unutun bütün dediklerimi Yıkın, diktiğiniz heykellerimi... Özlediyseniz fesi, peçeyi. Aydınlığa yeğliyorsanız, kara geceyi Hala medet umuyorsanız, Şahtan, şeyhten, dervişten. Şifa buluyorsanız Muskadan üfürükçüden... Unutun tüm dediklerimi. Yıkın, diktiğiniz heykellerimi... Eşit olmasın diyorsanız, kadınla erkek... Kara çarşafa girsin diyorsanız, Yobazın gazabından ürkerek. Diyorsanız ki okumasın Kadınımız, kızımız; Budur bizim alın yazımız... Unutun tüm dediklerimi, Yıkın, diktiğiniz heykellerimi... Fazla geldiyse size hürriyet, cumhuriyet. Özlemini çekiyorsanız Saltanatın, sultanın... Hala önemini anlamadıysanız Millet olmanın... Kul olun, ümmet kalın, Fetvasını bekleyin, şeyhülislamın Unutun tüm dediklerimi, Rahat bırakın beni
her seferinde ağlarım bunda... | |
|
Boddah. Yönetici
Mesaj Sayısı : 23827 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 10/06/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Yıkın Heykellerimi ! Perş. Haz. 23, 2011 10:10 am | |
| İlk dinlediğimde ağlamıştım. Cidden mükemmel ya ! Her bir sözü o kadar anlamlı ki... Sağol canım | |
|
Adelynnϟ Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 1282 Yaş : 26 Nerden : Olimpos Doğum tarihi : 23/04/98 İş/Hobiler : Dans etmek,şarkı söylemek,futbol,boks,go-card ve eğlenceli olan her şey
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (310/5000)
| Konu: Geri: Yıkın Heykellerimi ! Perş. Haz. 23, 2011 11:00 am | |
| ben de ağlamıştım :( önemli değil :D | |
|
ladybee. Süper Üye
Mesaj Sayısı : 2966 Yaş : 28 Nerden : Capitol :3 Doğum tarihi : 20/07/96 İş/Hobiler : Okuyom ben ya.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (500/5000)
| Konu: Geri: Yıkın Heykellerimi ! Perş. Tem. 07, 2011 4:55 pm | |
| | |
|