Demi Lovato Fan
Demi Hakkında Düşünceleriniz. (Dergide Yayınlanacak.) 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Demi Hakkında Düşünceleriniz. (Dergide Yayınlanacak.) 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Demi Hakkında Düşünceleriniz. (Dergide Yayınlanacak.)

5 posters
YazarMesaj
BieberFever.
Aktif Üye
Aktif Üye
BieberFever.

Kadın Mesaj Sayısı : 1460
Doğum tarihi : 03/03/96
İş/Hobiler : JUSTINBIEBER

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Demi Hakkında Düşünceleriniz. (Dergide Yayınlanacak.) 28i1cnc545/5000Demi Hakkında Düşünceleriniz. (Dergide Yayınlanacak.) 261f97k  (545/5000)
Demi Hakkında Düşünceleriniz. (Dergide Yayınlanacak.) Empty
MesajKonu: Demi Hakkında Düşünceleriniz. (Dergide Yayınlanacak.)   Demi Hakkında Düşünceleriniz. (Dergide Yayınlanacak.) Icon_minitimeCuma Haz. 24, 2011 3:05 pm

Evet, dergide yayınlanmak üzere sizden Demi hakkında düşüncelerinizi yazmanızı istiyoruz.
Ona söylemek istediklerinizi, şiir, yazı vs. herhangi birşey gönderebilirsiniz.
Bekliyorum yazılarınızı..
alisonloveato
Kurucu
Kurucu
alisonloveato

Kadın Mesaj Sayısı : 34786
Doğum tarihi : 25/04/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Demi Hakkında Düşünceleriniz. (Dergide Yayınlanacak.) 28i1cnc5000/5000Demi Hakkında Düşünceleriniz. (Dergide Yayınlanacak.) 261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Demi Hakkında Düşünceleriniz. (Dergide Yayınlanacak.)   Demi Hakkında Düşünceleriniz. (Dergide Yayınlanacak.) Icon_minitimeCuma Haz. 24, 2011 3:10 pm

Oooo benimki sular seller olur.
Bir siteye yazmıştım onu buraya da koyucam Demiye olan sevgimi anlatmıştım. Tabiki sevgim bu kadar değil ama anlayamıtorum işte. <3
Dergiye alınırsa pek sığmaz ama kısaltırsınız <3

Ben onu herşeyden çok seviyorum.<3
O benim yaşama sebebim,
üzüntülü olduğum anlarda mutlu olma sebebim <3
Ona her baktığımda ona olan sevgim daha da artıyor,
onu her görünce daha da çok seviyorum.<3
Anlatamayacağım varlık, melek o <3
Herşeyine öldüğüm, herşeyini sevdiğim varlık. <3
Onu anlatamayacağım kadar çok seviyorum ben ona aşığım, bağımlıyım <3
Yaşamım o benim.<3
Bazen onu tüm fanlarından çok kıskandığım oluyor.
Sadece benim olmalı diyorum <3
Ona olan sevgim çok büyük. <3
O benim belki varlığımdan bile habersizdir ama benim sevgim asla hiçbir zaman bitmeyecek <3
Onu ölene kadar seveceğim <3
Her ne olursa olsun ondan vazgeçmem. <3
Şu an demek istediğim çok şey var ama kelimelere dökemiyorum, anlatamıyorum.
Ben onu herkesden herşeyden çok seviyorum.
Dünyam, yaşamım, herşeyim, bitanem <3
Hayatım <3
Meleğim. <3
Ben ona gerçekten bağımlıyım <3
Kelimelere dökemeyeceğim,
hiç bir yere sığdıramayacağım bi sevgi besliyorum ona <3

5 yıldır herşeyimsin Demetria Devonne Lovato <3
Dünyam, hayatım, yaşama sebebimsin. <3
Mutsuz olduğum durumlarda beni sevindiren ,
yaşamamı sağlayan tek şeysin <3

http://demilovatofan.forum-canada.com/forum.htm
BieberFever.
Aktif Üye
Aktif Üye
BieberFever.

Kadın Mesaj Sayısı : 1460
Doğum tarihi : 03/03/96
İş/Hobiler : JUSTINBIEBER

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Demi Hakkında Düşünceleriniz. (Dergide Yayınlanacak.) 28i1cnc545/5000Demi Hakkında Düşünceleriniz. (Dergide Yayınlanacak.) 261f97k  (545/5000)
MesajKonu: Geri: Demi Hakkında Düşünceleriniz. (Dergide Yayınlanacak.)   Demi Hakkında Düşünceleriniz. (Dergide Yayınlanacak.) Icon_minitimeCuma Haz. 24, 2011 3:14 pm

Yok sığdırırım ben.. haah
2 sayfa falan olur zaten. kiki
`quєєп
Süper Üye
Süper Üye
`quєєп

Kadın Mesaj Sayısı : 2881
Doğum tarihi : 12/03/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Demi Hakkında Düşünceleriniz. (Dergide Yayınlanacak.) 28i1cnc945/5000Demi Hakkında Düşünceleriniz. (Dergide Yayınlanacak.) 261f97k  (945/5000)
MesajKonu: Geri: Demi Hakkında Düşünceleriniz. (Dergide Yayınlanacak.)   Demi Hakkında Düşünceleriniz. (Dergide Yayınlanacak.) Icon_minitimeCuma Haz. 24, 2011 3:38 pm

Var olmuş en harika insanın tanımlaması iyi şeyleri saymakla bitmez.Onun o renkli kişiliği ve sempatikliği sadece bizi değil bütün herkesi etkiliyor.Ama malesef ki bazıları ona kötü şeyler yaparak güvenini boşa çıkarıyorlar.Oysa o güveni biz kazanmak için ve onun en yakın arkadaşı olmak için çok şey verirdik.Zaten ona kötülük yapanlar fan kaybediyolar.Ama Holywoo'da fan kaybetmicek birisi varsa o da Demidir.Kalplerimizi fetheden muhteşem varlık Demetria Devonne Lovato Seni Çok Seviyoruz <3 Demi Hakkında Düşünceleriniz. (Dergide Yayınlanacak.) 964209
http://jonasbrothersfanclub.hareketforum.com/index.htm
Adelynnϟ
Aktif Üye
Aktif Üye
Adelynnϟ

Kadın Mesaj Sayısı : 1282
Doğum tarihi : 23/04/98
İş/Hobiler : Dans etmek,şarkı söylemek,futbol,boks,go-card ve eğlenceli olan her şey

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Demi Hakkında Düşünceleriniz. (Dergide Yayınlanacak.) 28i1cnc310/5000Demi Hakkında Düşünceleriniz. (Dergide Yayınlanacak.) 261f97k  (310/5000)
MesajKonu: Geri: Demi Hakkında Düşünceleriniz. (Dergide Yayınlanacak.)   Demi Hakkında Düşünceleriniz. (Dergide Yayınlanacak.) Icon_minitimeCuma Haz. 24, 2011 4:53 pm

Dünyadaki en pozitif melek sensin
Eğer sana bir şey olursa yaşayamam
Mutlu olman benim için dünyalara bedel
İstersen sen sevgiyi
Lütfen,der gülerim ÇÜNKÜ sen zaten sevgimsin
Olmazsa olmazımsın
Vakti gelir kötü duruma düşersin
Ama ben sana hep inanırım
Takma sen kafana bu kötü düşünceleri
O zamanlarda hatırla ki seni bilen iyi biliyor

biraz değişik oldu :P
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kadın Mesaj Sayısı : 23827
Doğum tarihi : 10/06/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Demi Hakkında Düşünceleriniz. (Dergide Yayınlanacak.) 28i1cnc5000/5000Demi Hakkında Düşünceleriniz. (Dergide Yayınlanacak.) 261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Demi Hakkında Düşünceleriniz. (Dergide Yayınlanacak.)   Demi Hakkında Düşünceleriniz. (Dergide Yayınlanacak.) Icon_minitimeCuma Haz. 24, 2011 4:57 pm

Sen benim HERŞEYİMSİN! Mutsuz olduğumda senin şarkılarını dinleyince yanlız olmadığımı hissediyorum.Aslında seni görmesin de sanki sen hep benim yanımdasın.Her anımda.Sen öyle bir şey sin ki... Seni kelimelere sığdıramam.Dünyadaki bütün güzellikler sanki 1 kişi üzerinde toplanmış <3
Sen benim için çook çok özel bir MELEKsin <3 Şarkılarınla beni büyülüyorsun <3 Sen diğer ünlükler gibi yapmacık değilsin. <3 Şarkı söylerken şarkıyı yaşaman zaten apayrı bir şey <3
Şuan söylemek istediğim o kadar çok şey var ki.. Demi Hakkında Düşünceleriniz. (Dergide Yayınlanacak.) 783107

Belkide şu cümle her şeyi anlatabilir ;

DEMİ'M SEN BENİM HAYATTAKİ HERŞEYİMSİİN ! SENİ ANLAILMAYACAK KADAR ÇOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM !! Demi Hakkında Düşünceleriniz. (Dergide Yayınlanacak.) 964209 Demi Hakkında Düşünceleriniz. (Dergide Yayınlanacak.) 964209 Demi Hakkında Düşünceleriniz. (Dergide Yayınlanacak.) 964209 Demi Hakkında Düşünceleriniz. (Dergide Yayınlanacak.) 964209 Demi Hakkında Düşünceleriniz. (Dergide Yayınlanacak.) 964209 Demi Hakkında Düşünceleriniz. (Dergide Yayınlanacak.) 964209 Demi Hakkında Düşünceleriniz. (Dergide Yayınlanacak.) 75907 Demi Hakkında Düşünceleriniz. (Dergide Yayınlanacak.) 75907

Demi Hakkında Düşünceleriniz. (Dergide Yayınlanacak.)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ‎''I'm Sorry Demi hakkında!''
» Demi&Miley Düet Hakkında
» Demi Selena Hakkında Konuştu
» Demi Hakkında Bazı Bilgiler
» Miley,Demi hakkında konuştu !