BieberFever. Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 1460 Yaş : 28 Nerden : Eskişehir Doğum tarihi : 03/03/96 İş/Hobiler : JUSTINBIEBER
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (545/5000)
| Konu: Demi Hakkında Düşünceleriniz. (Dergide Yayınlanacak.) Cuma Haz. 24, 2011 3:05 pm | |
| Evet, dergide yayınlanmak üzere sizden Demi hakkında düşüncelerinizi yazmanızı istiyoruz. Ona söylemek istediklerinizi, şiir, yazı vs. herhangi birşey gönderebilirsiniz. Bekliyorum yazılarınızı.. | |
|
alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Demi Hakkında Düşünceleriniz. (Dergide Yayınlanacak.) Cuma Haz. 24, 2011 3:10 pm | |
| Oooo benimki sular seller olur. Bir siteye yazmıştım onu buraya da koyucam Demiye olan sevgimi anlatmıştım. Tabiki sevgim bu kadar değil ama anlayamıtorum işte. <3 Dergiye alınırsa pek sığmaz ama kısaltırsınız <3
Ben onu herşeyden çok seviyorum.<3 O benim yaşama sebebim, üzüntülü olduğum anlarda mutlu olma sebebim <3 Ona her baktığımda ona olan sevgim daha da artıyor, onu her görünce daha da çok seviyorum.<3 Anlatamayacağım varlık, melek o <3 Herşeyine öldüğüm, herşeyini sevdiğim varlık. <3 Onu anlatamayacağım kadar çok seviyorum ben ona aşığım, bağımlıyım <3 Yaşamım o benim.<3 Bazen onu tüm fanlarından çok kıskandığım oluyor. Sadece benim olmalı diyorum <3 Ona olan sevgim çok büyük. <3 O benim belki varlığımdan bile habersizdir ama benim sevgim asla hiçbir zaman bitmeyecek <3 Onu ölene kadar seveceğim <3 Her ne olursa olsun ondan vazgeçmem. <3 Şu an demek istediğim çok şey var ama kelimelere dökemiyorum, anlatamıyorum. Ben onu herkesden herşeyden çok seviyorum. Dünyam, yaşamım, herşeyim, bitanem <3 Hayatım <3 Meleğim. <3 Ben ona gerçekten bağımlıyım <3 Kelimelere dökemeyeceğim, hiç bir yere sığdıramayacağım bi sevgi besliyorum ona <3
5 yıldır herşeyimsin Demetria Devonne Lovato <3 Dünyam, hayatım, yaşama sebebimsin. <3 Mutsuz olduğum durumlarda beni sevindiren , yaşamamı sağlayan tek şeysin <3
| |
|
BieberFever. Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 1460 Yaş : 28 Nerden : Eskişehir Doğum tarihi : 03/03/96 İş/Hobiler : JUSTINBIEBER
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (545/5000)
| |
`quєєп Süper Üye
Mesaj Sayısı : 2881 Yaş : 26 Nerden : C:\WINDOWS\system32 Doğum tarihi : 12/03/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (945/5000)
| Konu: Geri: Demi Hakkında Düşünceleriniz. (Dergide Yayınlanacak.) Cuma Haz. 24, 2011 3:38 pm | |
| Var olmuş en harika insanın tanımlaması iyi şeyleri saymakla bitmez.Onun o renkli kişiliği ve sempatikliği sadece bizi değil bütün herkesi etkiliyor.Ama malesef ki bazıları ona kötü şeyler yaparak güvenini boşa çıkarıyorlar.Oysa o güveni biz kazanmak için ve onun en yakın arkadaşı olmak için çok şey verirdik.Zaten ona kötülük yapanlar fan kaybediyolar.Ama Holywoo'da fan kaybetmicek birisi varsa o da Demidir.Kalplerimizi fetheden muhteşem varlık Demetria Devonne Lovato Seni Çok Seviyoruz <3 | |
|
Adelynnϟ Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 1282 Yaş : 26 Nerden : Olimpos Doğum tarihi : 23/04/98 İş/Hobiler : Dans etmek,şarkı söylemek,futbol,boks,go-card ve eğlenceli olan her şey
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (310/5000)
| Konu: Geri: Demi Hakkında Düşünceleriniz. (Dergide Yayınlanacak.) Cuma Haz. 24, 2011 4:53 pm | |
| Dünyadaki en pozitif melek sensin Eğer sana bir şey olursa yaşayamam Mutlu olman benim için dünyalara bedel İstersen sen sevgiyi Lütfen,der gülerim ÇÜNKÜ sen zaten sevgimsin Olmazsa olmazımsın Vakti gelir kötü duruma düşersin Ama ben sana hep inanırım Takma sen kafana bu kötü düşünceleri O zamanlarda hatırla ki seni bilen iyi biliyor
biraz değişik oldu :P | |
|
Boddah. Yönetici
Mesaj Sayısı : 23827 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 10/06/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Demi Hakkında Düşünceleriniz. (Dergide Yayınlanacak.) Cuma Haz. 24, 2011 4:57 pm | |
| | |
|