| Hayaller | |
|
+6Jamentha. pfdk' Adelynnϟ alisonloveato Boddah. obliviate. 10 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1510/5000)
| Konu: Geri: Hayaller C.tesi Tem. 02, 2011 12:51 pm | |
| | |
|
| |
Boddah. Yönetici
Mesaj Sayısı : 23827 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 10/06/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Hayaller C.tesi Tem. 02, 2011 1:11 pm | |
| Ayşi remziş bebik unutma ! üğüğüğü ay söpir ya <3 ianinaaaaaaaaaaaaa <3 | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
| |
| |
alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
| Konu: Geri: Hayaller Paz Tem. 03, 2011 10:06 am | |
| | |
|
| |
`quєєп Süper Üye
Mesaj Sayısı : 2881 Yaş : 26 Nerden : C:\WINDOWS\system32 Doğum tarihi : 12/03/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (945/5000)
| Konu: Geri: Hayaller Paz Tem. 03, 2011 1:05 pm | |
| | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| Konu: Geri: Hayaller Paz Tem. 03, 2011 1:59 pm | |
| | |
|
| |
alisonloveato Kurucu
| Konu: Geri: Hayaller Paz Tem. 03, 2011 5:20 pm | |
| | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| Konu: Geri: Hayaller Paz Tem. 03, 2011 5:34 pm | |
| | |
|
| |
alisonloveato Kurucu
| Konu: Geri: Hayaller Paz Tem. 03, 2011 5:45 pm | |
| | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| Konu: Geri: Hayaller Paz Tem. 03, 2011 8:17 pm | |
| Hadi aysuş kaç sayfa yorum oldu :/ | |
|
| |
obliviate. Yönetici
Mesaj Sayısı : 10903 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts (Gryffindor) Doğum tarihi : 12/03/98
| Konu: Geri: Hayaller Paz Tem. 03, 2011 10:50 pm | |
| 16.Bölüm İan birden arkasını döndü.Nina ayağa kalktı. N;Kan tutuyo sanırım. İan arkasını dönmeden cevap verdi İ;Evet. N;O zaman ben eve gidiyim. İ;İyi geceler. N;İyi geceler. Nina biraz şaşırmıştı :S Eve gitti ve yattı.Ta ki gece yarısı birinin odasında olduğunu fark edene kadar ! Hastane; Selena Joe'ya sarılmış otururken yanlarına doktor geldi.Vee Demi'nin uyandığını söyledi. Herkes yanına girdi. Nick direk koşa koşa içeri girdi:D Hemen Demi'ye sarıldı ve onu öptü. N;İyimisin bitanem ? D;Biraz. N;Geçicek. Selena da ona sarıldı. S;Yakında yine o eski Demi olucaksın. D; =D Bana kim kan verdi ? S;Şey..Taylor. D;Ne ? S;Sadece kan :D D;Ha-ha N;Olay nasıl oldu ? D;Şey Ryan hakimiyetini kaybetti ve çarptık. N;Eminim! D;Ne düşünüyosun ki ? N;Bunu başka zaman konuşuruz!!! Nina'nın odası; Nina gözlerini faltaşı gibi açtı ve hemen kalkıp etrafa bakındı.Cam açıktı.Gidip kapadı ve arkasını döndü aniden bi çığlık attı. Karşısında İan duruyodu! N;Sen delimisin ? Buraya nasıl geldin? İan hiçbirşey söylemiyordu.Sadece boynuna bakıyodu :D N;İan..Sen,,iyimisin ? İ;Hayır.Kendime hakkim olamıyorum. N;Ne açıdan ? İ;Artık dayanamiycam. N;Neye ? İ;Ama..ama sana zarar veremem.! N;Bana nasıl zarar verebilirsin ki ? İan birden Nina'nın boynuna yapıştı =D Nina çığlıklar atıyordu ama İan aldırmıyordu. Nina birden bağırarak uyandı ki o da ne ? karşısında İan duruyordu !!!! Hastane; O sırada Ryan'ında uyandığı haberi gelmişti.Emily ve Selena yanına gittiler.Joe'da yemek almak için dışarı çıktı.Odada sadece Nick ve Demi kalmıştı. N;Sana zarar verdimi ? D;Hayır ! N;Yalan söylediğini biliyorum! D;Bana inanmıyosan bu senin kararın ! N;Benimle böyle konuşma ben sadece seni düşünüyorum ve eğer o ahmak senin kılına bile dokunduysa onu öldürürüm! D;Bişey yapmadı! N;Ben ciddiyim.Onu öldürürüm!
| |
|
| |
Jamentha. Emekli
Mesaj Sayısı : 14080 Yaş : 27 Nerden : hogwartsismyhome. Doğum tarihi : 11/02/97 İş/Hobiler : ps.
| Konu: Geri: Hayaller Ptsi Tem. 04, 2011 9:11 am | |
| | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| Konu: Geri: Hayaller Ptsi Tem. 04, 2011 9:24 am | |
| Aynen Nina ve İan daha heyecanlı devamm | |
|
| |
obliviate. Yönetici
Mesaj Sayısı : 10903 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts (Gryffindor) Doğum tarihi : 12/03/98
| Konu: Geri: Hayaller Ptsi Tem. 04, 2011 12:44 pm | |
| Tabi heycanlı olucak :Very Happy: | |
|
| |
Jamentha. Emekli
Mesaj Sayısı : 14080 Yaş : 27 Nerden : hogwartsismyhome. Doğum tarihi : 11/02/97 İş/Hobiler : ps.
| Konu: Geri: Hayaller Ptsi Tem. 04, 2011 6:15 pm | |
| devaaaam. yorum yapın millet. | |
|
| |
Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: Hayaller Ptsi Tem. 04, 2011 6:20 pm | |
| Oha lan :O aynen devam et nianlı süpeeer <3 devamdevamdevam<3 | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| Konu: Geri: Hayaller Ptsi Tem. 04, 2011 8:00 pm | |
| | |
|
| |
obliviate. Yönetici
| Konu: Geri: Hayaller Ptsi Tem. 04, 2011 8:19 pm | |
| Süper bi bölüm yazmayı düşünüyorum :D Heyecan ve aşk olucak :D Vee bayaaa uzun :D Bu upuzuuun bölüm için yorum alabilirmiyim =) ? :D :D | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| |
| |
obliviate. Yönetici
| Konu: Geri: Hayaller Ptsi Tem. 04, 2011 8:29 pm | |
| Fragman: Demi kavganın arasında bir şey hissetmişti.Ama..ama bu olamazdı.Yoksa o düşündüğü şey mi olmuştu ? Nina ise hala rüyasının etkisinde olduğundan İan'ı görünce çok korkmuştu. Ama o napıyordu? Yoksa rüyası gerçekmi olmuştu? Bella hiç bu kadar duygusal olmamıştı. Ve Taylor herşeyi açığa mı çıkaracak ? Selena'nın internet arkadaşını neden birden kıskanmaya başliycak ?
Hepsi ve daha fazlası için 17.bölümü bekleyin... | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| Konu: Geri: Hayaller Ptsi Tem. 04, 2011 8:34 pm | |
| | |
|
| |
obliviate. Yönetici
| Konu: Geri: Hayaller Ptsi Tem. 04, 2011 9:12 pm | |
| 17.Bölüm O sırada hiç olmiycak bişey oldu.İçeri Ryan girdi ! Nick aniden ayağa kalktı ve Ryan'ın yakasına yapıştı. N;Ona naptın ? D;Nick! Yapmaaa. R;Ona bişey yapmam seni ilgilendirmez ! N;Sen ne dediğinin farkında mısın? Seni öldürürüm. R;Denesene. D;Nickkkkkkkkkk Nick ani bi yumruğu Ryan'a geçirdi.Ryan bayılmıştı ! O sırada içeri Selena,Emily,Joe ve hiç tahmin edemiyeceğim biri girdi;Bella. Emily hemen eğildi.Selena,Nick'e bakıyordu.Joe şaşkın şaşkın elindeki yemekleri düşürmüştü.Bella önce sinsi gülüşüyle gelmişti ki Ryan'ı görünce birden yüzü değişti. J;Ryan'a naptın ? N;Bunu hakketi ! J;Sen ne saçmalıyosun ? E;O buraya nasıl geldi ? Ve o bu haldeyken ona bunu nasıl yaptın. Birden sesler yükselmeye başlamıştı.Herkes birbiriyle kavga ediyordu.Demi yerinden kalkmak için haraket etti ama o da ne ? Nian; N;İan.Senin burda ne işin var ? İ;Kendimi suçlu hissediyorum. Nina yutkundu. N;N-neden ? İ;Sana bişey yapıcam.Bunu hissediyorum.Ve bu yapıcağım şey beni suçlu hissettiriyo. N;B-Bana ne yapabilirsin ki ? İ;Ben sana aşık oldum. N;Ne ? Hepsi bumuydu ? İyide bana aşıkken ne yapabilirsin ki ? Nina ne olduğunu anlamadan İan'ın yatağında olduğunu fark etti :D Ama rüyasında gördüğü şeyi yapmıyordu.Nina'yı öpüyordu ! Hastane; Demi bi çığlık attı. Herkes ona baktı. N;Demi ? D;Ben..Ben bacaklarımı hareket ettiremiyorum. :O N;Nee? D;Ben yürüyemiyorum. Nick,Demi'Nin yanına gitti ve ona sarıldı. Kimseden çıt çıkmıyordu. İçeri doktor girdi.Ryan'ı gördü ve hemen hemşirelerle odasına götürttü. Do;Evet Demi hanım.Görünüşe göre küçük bi felç geçiriyosunuz..Ama bel.. D;Bidaha hiç..hiç yürüyemiycekmiyim ? Do;Yürüyebilme olasılığınız var.Ama çok yüksek değil. Demi ağlamaya başladı. Nick hala ona sarılı duruyordu ve o da ağlamaya başlamıştı. N;Yapabileceğimiz bişey var mı ? Do;Malesef :( Ama Demi hanım yarın taburcu olucak. D;Tekerlekli sandalyeyle.. Do;Evet.Ama siz kendinizi iyi hissederseniz iyileşmeniz çok daha çabuk olur. Demi'nin annesi ve babası gidip Demi'ye sarıldılar ( Nick ayrıldı :D ) N;Bu akşam burda kalıcam. D;Evine git. N;Hayır! Doktor Ryan'ın uyandığını söyledi. Joe,Sel ve Em odaya gittiler. Oda; Kapı'nın kolu yavaşça döndü ve kapı açıldı. O da ne ? Bella,Ryan'ın yanındaki koltukta oturuyordu S;O gerikafalı'nın burda ne işi var ? B;Bana gerikafalı diyemezsin ! S;Üzgünüm ama gerikafalı insanlara gerikafalı derim ! B;Ben gerikafalıysam sen nesin ? S;Ne ? B;Herşeyi biliyorum Selena.Herşeyi! Selena hiçbirşey anlamamıştı. O sırada içeri biri geldi. O da ne Taylor :S Bella yerinden fırladı ve Taylor'a sarılıp onu öptü. S;Taylor ! Bunu ona nasıl söylersin ve onunla nasıl olursun. T;Bundan sana ne ? S;Bunu ona söylememeliydin.Herşeyi batırıcaksın. J;Hey burda ne oluyo? T;Hiçbişey. J;Selena ? S;Bişey yok Joe.Gerçekten. Sabah-Nian; Nina yerinden süzüldü.Gözlerini ovuşturdu ve yanına birinin olduğunu fark etti! Yanındaki kişi İan'dı ! Ani bi baş ağrısı ve bulantıyla lavaboya doğru koştu. Odasına gittiğinde İan'ın uyandığını fark etti. N;Bu nasıl olur ? İ;Seni zorlamadım.İstemeseydin yapmaz... N;Tamam.Sus İ;Suçlu olucağımı söylemiştim. N;Bence olma. İ;Neden ? N;Çünkü bu hoşuma gitti :D :D :D :D :D İ;Ne ? O sırada Nina cevap veremeden karnını tuttu. N;Ahh İ;Nina ? N;Yoksa ben... İ;Hastaneye gidelim. N;Tamam.Giyinmemi bekle. dedi ve İan aşağı indi. Nina giyindi ve o da aşağı indi.Hastaneye gittiler. Randevu aldılar ve beklemeye koyuldular. N;Ya hamileysem ? İ;Yapıcak bişey yok ! N;Yani evlenicekmiyiz ? İ;Belkide N;Peki bunu istermiydin ? İ;Belkide :D Nina güldü ve o sırada karşıdaki odadan bir ses yankılandı. Nina Dobrev ! Nina,İan'a beklemesini söyledi ve odaya girdi. 20 dk sonra sonra odadan çıktı. İan ayağa kalktı. İ;Evet ? N;Ben hamileyim. Hastane; Demi kalktı.Karşısında Nick ona bakıyordu. N;Günaydın. D;Günaydın. N;Taburcu olma vakti. D;Pekala dedi. Doktor tekerlekli sandalyeyi getirdi. Demi giyinmişti.Yani annesi yardım etmişti. Tekerlekli sandalyeye baktı. O lanet şeye oturmak istemiyordu. Ama Nick onu koluncan tuttu ve sandalyeye oturtmuştu. Belkide sandalyeden kurtulamiycaktı! Hastaneden çıktılar. Selena koşa koşa Demi'ye sarıldı ve ağlamaya başladı.O sırada Demi'ye bişey fısıldadı. S;Yaşadığımız herşey geçicek..Herşey !
| |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| |
| |
Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: Hayaller Salı Tem. 05, 2011 1:07 pm | |
| Olamzzzzzzzzzz demişiyiyim üğüğüğüğü ofş üğü <3<3<<3<3<3 Oliyyyyyyy bebikin adını çok merak ittim üğü :D devam hemen <3 | |
|
| |
obliviate. Yönetici
| Konu: Geri: Hayaller Salı Tem. 05, 2011 1:56 pm | |
| Yeni Karakterler; Zuha psd unuttum İsmi kimin koyduğunu anlamışsınızdır Bradley James(Lautner senaryo adı ) Bunun çocukluğunu kendiniz düşünürsünüz Miley Cyrus; | |
|
| |
| Hayaller | |
|