| TVD Replikleri. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
pfdk' Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4138 Yaş : 27 Nerden : Yozgat Doğum tarihi : 16/01/97 İş/Hobiler : Müzik,Tumblr,Photoshop.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (270/5000)
| Konu: TVD Replikleri. Paz Haz. 26, 2011 6:02 pm | |
| Elena : Beni neden yanında getirdin ? Damon : Senin arkadaşlığın o kadar da kötü değil Elena,kendine haksızlık etme. Elena : Gerçekten ? Damon :Yolda öylece duruyodun,yardıma ihtiyacın vardı. Ayrıca Stefan'ı da delirtecektim.
Stefan : Sana yardım edebilirim . Damon : Bilemiyorum,çok yapmacıksın.
Damon : Bir zamanlar ona herkesten çok güvenirdim. Elena: Güven güveni doğurur. Güvenilmek için güvenmelisin. Damon: Bana ders mi veriyosun ? Elena : Derse mi ihtiyacın var ?
Stefan : Anna Elena'yı kaçırmış. Damon : 600 tane sesli mesaj bırakınca anlamak pek zor olmadı.
Ölürüm Damon'a. <3 Şimdilik bu kadar. Buldukça koyarım.
| |
|
| |
Jamentha. Emekli
Mesaj Sayısı : 14080 Yaş : 27 Nerden : hogwartsismyhome. Doğum tarihi : 11/02/97 İş/Hobiler : ps.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: TVD Replikleri. Paz Haz. 26, 2011 6:16 pm | |
| | |
|
| |
Adelynnϟ Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 1282 Yaş : 26 Nerden : Olimpos Doğum tarihi : 23/04/98 İş/Hobiler : Dans etmek,şarkı söylemek,futbol,boks,go-card ve eğlenceli olan her şey
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (310/5000)
| Konu: Geri: TVD Replikleri. Paz Haz. 26, 2011 6:21 pm | |
| biz de koyabiliyor muyuz şimdi bende çok var :D | |
|
| |
alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
| Konu: Geri: TVD Replikleri. Paz Haz. 26, 2011 6:49 pm | |
| | |
|
| |
pfdk' Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4138 Yaş : 27 Nerden : Yozgat Doğum tarihi : 16/01/97 İş/Hobiler : Müzik,Tumblr,Photoshop.
| Konu: Geri: TVD Replikleri. Paz Haz. 26, 2011 6:53 pm | |
| Özgiş önemli değil. İdilcim tabiki koyabilirsin. (: Didoş bende ölürüm kiee. <3 | |
|
| |
Boddah. Yönetici
Mesaj Sayısı : 23827 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 10/06/98
| Konu: Geri: TVD Replikleri. Paz Haz. 26, 2011 7:13 pm | |
| Damon: Gündüz Hocasın Gece vapmpir avcısı. Alaric: Senin Sayende.
Elena: Bonnie'yle buluşacağım. Jenna: Tamam iyi geceler. Bekle, bunu söylemeliyim. Çok geç kalma, yarın okul var. Elena: İyi oynadın Jenna teyze.
Stefan: Oyunun başladığını söylemiş bu ne anlama geliyor? Damon: Kirli oynayacağı anlamına geliyor. Bunu bilmemizi istiyor.
Damon : Biyolojik Anneni Vampire Dönüştürmemden Dolayı Beni Daha Ne Kadar Suçlayacaksın? Elena:Seni Suçlamıyorum, Damon.Senin Menfaatçi, Ruh Hastası Olduğun Gerçeğini Kabullendim
Stefan:Onlar insan Damon. O senin kuklan değil. Senin hırslı eğlencelerin için ya da istediğin yerde beslenebilmen için var olmadı. Damon:Elbette onun için var. Hepsi öyle. Nasıl olmalarını istersem öyle olmak zorundalar.
Stefan: Bu nasıl olur? Damon: Ona kanımdan verdim, belli ki Katherin de onu öldürmüş. ve 'A artı B eşittir' ?
Tyler: Kim sonraki olmak ister? Damon: Stefan yapmak istiyormuş. Stefan: Sağol! Evet tabii, bir deneyeyim. Tyler: Yürü Steff. Damon: Ye onu Steff. ...Stefan: Şuradaki kardeşim seni yenebileceğimi düşünüyor. Mason: Kardeşin yanılıyor.
| |
|
| |
Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: TVD Replikleri. Paz Haz. 26, 2011 7:13 pm | |
| | |
|
| |
pfdk' Süper Üye
| |
| |
Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: TVD Replikleri. Paz Haz. 26, 2011 7:39 pm | |
| Ne demek kuzum <3 -- Merviş teşekkürler <3 | |
|
| |
Adelynnϟ Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 1282 Yaş : 26 Nerden : Olimpos Doğum tarihi : 23/04/98 İş/Hobiler : Dans etmek,şarkı söylemek,futbol,boks,go-card ve eğlenceli olan her şey
| Konu: Geri: TVD Replikleri. Paz Haz. 26, 2011 9:10 pm | |
| replik seçmek gerçekten zor her söze ölürüm ben zaten <3
Damon: Gündüz Hocasın Gece vapmpir avcısı. Alaric: Senin Sayende.
Elena: Bonnie'yle buluşacağım. Jenna: Tamam iyi geceler. Bekle, bunu söylemeliyim. Çok geç kalma, yarın okul var. Elena: İyi oynadın Jenna teyze.
Stefan: Oyunun başladığını söylemiş bu ne anlama geliyor? Damon: Kirli oynayacağı anlamına geliyor. Bunu bilmemizi istiyor.
Stefan:Ama bende senin asla sahip olamayacağın bir şey var. Damon:Öyle mi? Neymiş o? Stefan:Onun saygısı.
Elena: 50'li yıllarda dans nasıldı? Stefan:A, hayır. Elena: Lütfeeen. Stefan: Asla. Elena: Tek bir figür. Stefan, o tek bir figürü gayet başarılı bir şekilde gösterir.(Bence harikaydı) ve söyler: Bunu asla unutma. -üstünü düzeltir, ve sesine alay katar. - Çünkü bir daha olmayacak.
Damon: Keşke benimle 1864'te tanışsaydın o zaman benden hoşlanırdın. Elena: Senden şimdi de hoşlanıyorum. Bu halinle de...<3
Klaus: Bir vampir duymuştum. Çılgın herifin tekiymiş. Vampir yanını bir kapıyor bir açıyormuş. Açtığında olağanüstüymüş. 1917de monterey' gitmiş ve tüm göçmen köyünü katletmiş. Tam bir karın deşen. Tanıdık geliyor mu? Stefan: Uzun süredir öyle değilim. Klaus: İşte o vampir anlaşma yapabileceğim biri. Bu kasabyı terkettiğimde işte o tür bir yetenek işime yarar.
Elena: Klausun gerçek babası kurtadam neslinden mi geliyormuş? O zaman Klaus ne oluyor? Kurt adam mı? Vampir mi?
Damon: Tyler Loockwood beni ısırdı.Aslında cimcikten farksızdı; ama işte durum bu..
Damon:Benim için bir şey mi yapmak istiyorsun?Bunu Elena'ya söyleme.Şimdi ihtiyacı olan son şey yas tutacağı bir mezarın daha olması.
Damon: Eğer vampir olarak dönersen sana kazığı kendim basarım. O yüzden vampir olma.
Katherine: Ben istediğimi elde ederim Stefan. Kurban listem epey uzun.O listeye bir isim daha eklemek benim için sorun olmaz.
Damon: Hayatını kurtarıyorum.15 kelimeden fazla konuşma.Mezardaki vampirler burada.Hedef kurucu aileler.Onu buradan götür.Şimdi. Stefan: Bekle bekle sen nereye gidiyorsun? Damon: 15 kelimeyi geçti,Stefan.
Stefan: You know, this is a future memory. It’s where your boyfriend whispered to you that he loved you..
Jeremy:Nasıl gidiyor? Caroline: Sen burada ne arıyorsun? Jeremy: Bonnie aradı,yardım etmek istedim.Nasıl gidiyor? Caroline: Rol yapıyor,o da yutuyor.Ona seksi gülüşünü yapıyor. Jeremy: Tamam,Caroline.Anladık.
Damon:Seni seviyorum Elena ve seni sevdiğim için sana karşı bencil olamam..<3
Damon:Bu evde 6 yatak odası daha var Katherine. Git başkasını bul.
devamı parmaktan sonra asdffg :D | |
|
| |
pfdk' Süper Üye
| |
| |
`quєєп Süper Üye
Mesaj Sayısı : 2881 Yaş : 26 Nerden : C:\WINDOWS\system32 Doğum tarihi : 12/03/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (945/5000)
| |
| |
Adelynnϟ Aktif Üye
| Konu: Geri: TVD Replikleri. Ptsi Haz. 27, 2011 5:10 pm | |
| | |
|
| |
pfdk' Süper Üye
| Konu: Geri: TVD Replikleri. Ptsi Haz. 27, 2011 5:33 pm | |
| | |
|
| |
Vıncent.& Moderatör
Mesaj Sayısı : 3256 Yaş : 27 Nerden : Mersin. Doğum tarihi : 30/07/97 İş/Hobiler : Müzik,Ps,DLF :)
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (590/5000)
| Konu: Geri: TVD Replikleri. Ptsi Tem. 04, 2011 10:44 am | |
| | |
|
| |
| TVD Replikleri. | |
|