Hislerim kuvvetli karşımdakini anlarım
Yakışıklılığı ve yeteneğiyle son dönemin en çok beğenilen oyuncularından biri olan Kıvanç Tatlıtuğ Elle dergisine konuştu: Hislerim kuvvetli. Karşımdaki insanı anlayabiliyorum. Bir insanın gözüne baktığım zaman, bana geçen elektriği çok iyi analiz ediyorum Son yılların en çok beğenilen oyuncularından birisi olan Kıvanç Tatlıtuğ, Mavi Jeans reklamında birlikte kamera karşısına geçtiği Brezilyalı model Guisela Rhein ile birlikte Elle dergisinin yeni sayısına konuştu. İşte anlattıkları... Sizinle çalışmış veya tanışmış olan herkes, çok mütevazı olduğunuzu söylüyor... Sağ olsunlar. Teşekkür ediyorum. Bu herhalde insan olmakla, maddi şeylere önem verip vermemekle alakalı bir şey. Benim içim hayatımda öncelikleri olan şeyler var: İnsanları sevmek, hayatı sevmek, insanlara saygı duymak, anlamaya çalışmak, kimseyi kırmamaya özen göstermek... Sizi mutlu etmek kolay mı, zor mu? Çok sevdiğim bir arkadaşımla konuştuğum zaman benden mutlusu yok... Şu anda da, içtiğim çayın tadını alabiliyorsam benden mutlusu yok.
ÇOK SIRADANIM
Bunun farkında olmak, çok önemli... İnsanoğlu bir şeye sahip olur ama o ona asla yetmez. Paran yoktur mesela... Paraya sahip olursun, bu sefer daha fazlasını istersin, bir türlü yetinmezsin. İşte o zaman o insan, içindeki gerçek mutluluğu kaybetmeye mahkumdur. Çünkü yetinmeyi bilememek mutsuzluğu getirir. Elindekilerle mutlu olabilmek çok önemli. Galiba insanlar aradaki ekrana rağmen sizde bunları görüp o yüzden sizi çok seviyorlar... Bugüne kadar insanların karşısına hiç "İşte bu Kıvanç'tır!" diyebileceğim bir karakterle çıkmadım. Karşılarına kendi karakterimle çıksam, insanların ağzı bir karış açık kalır. Neden? Çünkü dışarıdan görünenle, o insanın karakterini analiz etmen mümkün değil. Gerçek Kıvanç'ı yakın çevrem hariç kimse tanımıyor. Peki, gerçek Kıvanç nasıl birisi? Size veya başkalarına göre büyük bir yıldız olan Kıvanç Tatlıtuğ, aslında anasının babasının çocuğu. Bununla beraber normal yaşantısında Kıvanç; giymiş olduğu o gömleği çıkarıp çalıştığı yerde bırakan, evinde Doberman cinsi köpeğiyle yaşayan, pijamalarını giyip televizyonun karşısına geçen, arşivdeki sinema filmlerini izleyen, mümkün olduğu kadar ailesiyle vakit geçiren, sevdiği arkadaşlarla buluşup sohbet etmeyi seven, normal bir saatte uyuyan birisi