Demi Lovato Fan
Hislerim kuvvetli karşımdakini anlarım  5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Hislerim kuvvetli karşımdakini anlarım  5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Hislerim kuvvetli karşımdakini anlarım

5 posters
YazarMesaj
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kadın Mesaj Sayısı : 23827
Doğum tarihi : 10/06/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Hislerim kuvvetli karşımdakini anlarım  28i1cnc5000/5000Hislerim kuvvetli karşımdakini anlarım  261f97k  (5000/5000)
Hislerim kuvvetli karşımdakini anlarım  Empty
MesajKonu: Hislerim kuvvetli karşımdakini anlarım    Hislerim kuvvetli karşımdakini anlarım  Icon_minitimePaz Tem. 03, 2011 9:53 am

Yakışıklılığı ve yeteneğiyle son dönemin en çok beğenilen oyuncularından biri olan Kıvanç Tatlıtuğ Elle dergisine konuştu: Hislerim kuvvetli. Karşımdaki insanı anlayabiliyorum. Bir insanın gözüne baktığım zaman, bana geçen elektriği çok iyi analiz ediyorum Son yılların en çok beğenilen oyuncularından birisi olan Kıvanç Tatlıtuğ, Mavi Jeans reklamında birlikte kamera karşısına geçtiği Brezilyalı model Guisela Rhein ile birlikte Elle dergisinin yeni sayısına konuştu. İşte anlattıkları... Sizinle çalışmış veya tanışmış olan herkes, çok mütevazı olduğunuzu söylüyor... Sağ olsunlar. Teşekkür ediyorum. Bu herhalde insan olmakla, maddi şeylere önem verip vermemekle alakalı bir şey. Benim içim hayatımda öncelikleri olan şeyler var: İnsanları sevmek, hayatı sevmek, insanlara saygı duymak, anlamaya çalışmak, kimseyi kırmamaya özen göstermek... Sizi mutlu etmek kolay mı, zor mu? Çok sevdiğim bir arkadaşımla konuştuğum zaman benden mutlusu yok... Şu anda da, içtiğim çayın tadını alabiliyorsam benden mutlusu yok.

ÇOK SIRADANIM
Bunun farkında olmak, çok önemli... İnsanoğlu bir şeye sahip olur ama o ona asla yetmez. Paran yoktur mesela... Paraya sahip olursun, bu sefer daha fazlasını istersin, bir türlü yetinmezsin. İşte o zaman o insan, içindeki gerçek mutluluğu kaybetmeye mahkumdur. Çünkü yetinmeyi bilememek mutsuzluğu getirir. Elindekilerle mutlu olabilmek çok önemli. Galiba insanlar aradaki ekrana rağmen sizde bunları görüp o yüzden sizi çok seviyorlar... Bugüne kadar insanların karşısına hiç "İşte bu Kıvanç'tır!" diyebileceğim bir karakterle çıkmadım. Karşılarına kendi karakterimle çıksam, insanların ağzı bir karış açık kalır. Neden? Çünkü dışarıdan görünenle, o insanın karakterini analiz etmen mümkün değil. Gerçek Kıvanç'ı yakın çevrem hariç kimse tanımıyor. Peki, gerçek Kıvanç nasıl birisi? Size veya başkalarına göre büyük bir yıldız olan Kıvanç Tatlıtuğ, aslında anasının babasının çocuğu. Bununla beraber normal yaşantısında Kıvanç; giymiş olduğu o gömleği çıkarıp çalıştığı yerde bırakan, evinde Doberman cinsi köpeğiyle yaşayan, pijamalarını giyip televizyonun karşısına geçen, arşivdeki sinema filmlerini izleyen, mümkün olduğu kadar ailesiyle vakit geçiren, sevdiği arkadaşlarla buluşup sohbet etmeyi seven, normal bir saatte uyuyan birisi
pfdk'
Süper Üye
Süper Üye
pfdk'

Kadın Mesaj Sayısı : 4138
Doğum tarihi : 16/01/97
İş/Hobiler : Müzik,Tumblr,Photoshop.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Hislerim kuvvetli karşımdakini anlarım  28i1cnc270/5000Hislerim kuvvetli karşımdakini anlarım  261f97k  (270/5000)
MesajKonu: Geri: Hislerim kuvvetli karşımdakini anlarım    Hislerim kuvvetli karşımdakini anlarım  Icon_minitimeÇarş. Tem. 06, 2011 7:34 am

Kıvanç'ı sevmiyorum. huuh
Sağol canım. <3
obliviate.
Yönetici
Yönetici
obliviate.

Kadın Mesaj Sayısı : 10903
Doğum tarihi : 12/03/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Hislerim kuvvetli karşımdakini anlarım  28i1cnc5000/5000Hislerim kuvvetli karşımdakini anlarım  261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Hislerim kuvvetli karşımdakini anlarım    Hislerim kuvvetli karşımdakini anlarım  Icon_minitimeÇarş. Tem. 06, 2011 9:36 am

pfdk' demiş ki:
Kıvanç'ı sevmiyorum. huuh
Sağol canım. <3
ladybee.
Süper Üye
Süper Üye
ladybee.

Kadın Mesaj Sayısı : 2966
Doğum tarihi : 20/07/96
İş/Hobiler : Okuyom ben ya.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Hislerim kuvvetli karşımdakini anlarım  28i1cnc500/5000Hislerim kuvvetli karşımdakini anlarım  261f97k  (500/5000)
MesajKonu: Geri: Hislerim kuvvetli karşımdakini anlarım    Hislerim kuvvetli karşımdakini anlarım  Icon_minitimePerş. Tem. 07, 2011 2:46 pm

Teşekkürler Remziş ♥
yuzdeyuzinsan
Moderatör
Moderatör
yuzdeyuzinsan

Kadın Mesaj Sayısı : 15465
Doğum tarihi : 30/05/97
İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Hislerim kuvvetli karşımdakini anlarım  28i1cnc1510/5000Hislerim kuvvetli karşımdakini anlarım  261f97k  (1510/5000)
MesajKonu: Geri: Hislerim kuvvetli karşımdakini anlarım    Hislerim kuvvetli karşımdakini anlarım  Icon_minitimePerş. Tem. 07, 2011 4:21 pm

Yakışıklı çocuk ama kızz
teşekkürler
http://aniltetikfan.hareketforum.net
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kadın Mesaj Sayısı : 23827
Doğum tarihi : 10/06/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Hislerim kuvvetli karşımdakini anlarım    Hislerim kuvvetli karşımdakini anlarım  Icon_minitimeCuma Tem. 08, 2011 1:19 am

rica ederim <3

1 sayfadaki 1 sayfası